HD 4890....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma sve postavke na max sa tom grafom tako je kod mene...
HD 4890....
Sve max na 120+ frejmova...
ok,hvala svima...vidio se onda uskoro preko nišana
jel ima ko viska gifft :///
jel ima ko viska gifft :///
Ne vjerujem, razdjelilo se većinom :(
eto ako ima koja dobra dusha s giftom viska :D neka mi javi da i ja pogiram
Imam CS:GO beta gift pa ako neko hoce tradeat za neku igru nek se javi
Ova tema se pretvorila u giftaonu, trebalo bi zasebnu temu otvoriti za giftove.
ipak ne idemo u off, rijec je o cs go ;)
Eto, imam ja jedan višak gifta pa se možda nekom sutra posreći.
Na PM primam mito.
Hohoho dobio beta key na giveawayu. Već sam ga poslao bladeu18.
sta je ovo, dns upalio steam a ono csgo mi skida nesto, 370mb..imao sam ga instaliranog..jel to neki velki update il sta?
kad je izasao taj cs..??
oce moc na mojoj konfi ic na max..??
EDIT: na netu pise da izlazi 21.8 a vi vec sad skidate nes..??
Skidaju i igraju betu za koju moraš dobiti pozivnicu da bi ju mogao igrati.
Ako ima ko voljan CS:Go betu da mi pokloni ili da napravimo neki trade, rado bi prihvatio!
sta je ovo, dns upalio steam a ono csgo mi skida nesto, 370mb..imao sam ga instaliranog..jel to neki velki update il sta?
Ovo je već 5. ili 6. update. Stalno je poboljšavaju. Zato su i plasirali betu da je testiramo. Početna beta je bila dosta lošija nego je sada.
Fora je community-u, CS:S nije imao dobru podrsku pravog community-a tako da i nije prihvacen toliko olako kod igraca. Pametno je sto sada pustaju pozivnice za CS:GO beta da bi polako igraci viedjeli da li je ova igra dovoljno dobra kao sto je CS 1.6(gledajuci gameplay, tesko da ce ko igrati zbog grafike).
Ovo je već 5. ili 6. update. Stalno je poboljšavaju. Zato su i plasirali betu da je testiramo. Početna beta je bila dosta lošija nego je sada.
Mislim da je bilo preko deset updatova.
znam da ih je bilo, ali ja kolko sam primjetio nije mi nijedan update bio ni petina kao ovaj sadasnji pa zato pitam
znam da ih je bilo, ali ja kolko sam primjetio nije mi nijedan update bio ni petina kao ovaj sadasnji pa zato pitam
Kad se nešto updejta klikni na VIEW NEWS. To možeš gotovo uvijek vidjeti što su mijenjali. Pogotovo ako je u pitanju neku veći patch.
Konkretno u ovom slučaju se vjerojatno radi o ovom patch. Koliko ja vidim mijenjali su nešto na mapama i to je vjerojatno razlog zašto je ovaj patch nešto teži od prosjeka.
Ima li koja dusa ko ce mi dat beta invite za d3 invite ?