Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.399.935
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

evo da se vidi da nije šala sa cs:go, inaće nemam nijedene igre u library osim portala koji je bio free.

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto ako netko ima viška beta ključeva, dugoročni igrač sa iskustvom traži jedan.

Hvala. 

ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Evo za nas koji cekamo Beta key  {#}

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo počeo sam igrat malo zahvaljujući vaporu (njegov acc), kad iziđe igra iz bete kupit ću je...

ako neko želi može se mijenjat dam mu BF3 LE key za CS GO Beta

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 22:32 (iPaleas).

4 0 hvala 0
17 godina

Ajmoo ljudi jedna dobra duša da udjeli mome kolegi gift pa da igramo zajedno ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

sta kazu kad ce konacno van igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vjerovatno cemo saznati na ovogodisnjem E3-u. {#}

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bok , ako ima netko key sa CS:GO Beta neka mi se javi na PP , dajem steam sa nekim drugim igrama ili pak neko tko poklanja jer fkt zelim zaigrat Betu :)

BaueR

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Nicodemus kaže...

Pozdrav svim bubcima na ovoj temi! :)

Ima li koja dobra duša koja ima key/invite viška da mi udijeli, da se podsjetim malo ovisnosti o CS-u? :)

U zamjenu nudim Diablo 3 guest pass koji sam dobio uz igru.

Hvala na pažnji. Game on! :D

Pretty pleeease?{#}

Courage of the heart is very rare...
16 godina

joooj dajte ljudi... pa znate i sami onu: 'nema đabe ni kod stare babe', e pa nema ni tu... isto tak nemojte više tu moljakat ključeve, nećete ništ dobiti, jer malo tko više uopće piše da ima ključ, a još manje je onih koji su vam spremni dati te ključeve besplatno... zato nemojte više spamat temu, jer se ja odmah razveselim da je došla neka nova informacija, neki update ili da je vapor opet napisal pol stranice kvalitetnog teksta kaj se fala bogu tiče ove teme, a kad ono molim vas ključ, bla bla... 
evo link na beta key giveaway, pratite tu stranicu i možda budete sretnik pa dobijete taj key(ali da vas upozorim na vrijeme, bolje da uplatite loto, veće su vam šanse xD) 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

ljudi moji...ja imam CS GO i igram ga mozda 10 min na dan igrica uopče nije kako se čini dobra...source je 100% bolji

d4rkd3atH
15 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

ljudi moji...ja imam CS GO i igram ga mozda 10 min na dan igrica uopče nije kako se čini dobra...source je 100% bolji

definiraj bolji

zovi me na fiksni
14 godina

Mi idemo rokat na server, možete nam se pridružiti na 85.25.248.34:27430 {#}

CroHQ.org - mutligaming community
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Novi potpis. :) Dobar citat.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bokić , upravo sam ušao na steam i 1 čovjek kojem cu bit zahvalan do kraja zivota sto mi je poklonio Guest key , a njegov nick je Wolf88 tako nesto neznam tocno moram da pogledam u poruke covjek je kralj i šta reći ako dobim nekakav Key od strateške igre odužit ću ti se :)

Wannabe pr0 CS 1.6 :)

1 0 hvala 0
15 godina
CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Napokon imam betu na svom accountu! I love you VALVE! ;)

I da kažem iskustva sa vaporva acc: GO je puno bolji od Source al sa 1.6 ga ne treba ni uspoređivat kao ni bilo koju drugu fps igru...

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 13:39 (iPaleas).

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

dobio betu.. odigrao sam malo, sreo sam iPalesa na nekom random serveru ( zeleni samuraj ) .. za sada se cini veoma dobar, javljam utiske kasnije

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
G1L3 kaže...

dobio betu.. odigrao sam malo, sreo sam iPalesa na nekom random serveru ( zeleni samuraj ) .. za sada se cini veoma dobar, javljam utiske kasnije

igrat cemo mi :) ...pa ces vidit sta uradi nekoliko godina cs 1.6 ..samo da se malo razgiban

16 godina

apsolutno ti ništ ne znači par godina 1.6, onaj koji je igral source dvije godine će te razbit...

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

igra mora ličit sors kad koristi isti engine, čak i j{#}ni portal liči na sorce kad se krećeš al zato refleksi koji se steknu 1.6, sposobnost procjene zvuka... znace u svakoj igri puno recimo ja sam poceo quakelive igrat i kad sam naucio mape uvijek bi bio prvi na serveru...

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 22:52 (iPaleas).
13 godina
protjeran

Jel valve dao jos kakve informacije o SDK paketu za CS:GO? Osim da ce ga biti naravno.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Danas dobio csgo betu i kao dugogodišnji cs igrać priznam da me u nekim segmentima igra iznenadila, a neki segmenti su mi nezamislivo užasni:) (pocevsi od buy menua koji mi je strasan-.-)

btw imam jos jedan primjerak kao gift pa ak imate za ponudit nest javite se na PM

0 0 hvala 0
15 godina
Tyberius_Prime kaže...

Jel valve dao jos kakve informacije o SDK paketu za CS:GO? Osim da ce ga biti naravno.

SDK je vani i community je počeo radit mape i modifikacije.

Zin8 kaže...

Danas dobio csgo betu i kao dugogodišnji cs igrać priznam da me u nekim segmentima igra iznenadila, a neki segmenti su mi nezamislivo užasni:) (pocevsi od buy menua koji mi je strasan-.-)

btw imam jos jedan primjerak kao gift pa ak imate za ponudit nest javite se na PM

Mene toliko ne dira buymenu jer ne koristim cursor. Ako želiš kupovat kao prije u postavkama stavi yes na "close buy menu after purchase".

15 godina
neaktivan

Nudim 100 hvala na Bug forumu.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da napomenem imam i ja još jedan primjerak budući da mi je ovaj već našo...Ako imate neku steam igru za ponudit u zamjenu rado ću...

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Sta ce bit s ovim betama kad igra jednom izadje? Hoce li ostati aktivni ili se svi gase. Da se ne trudim nabavljat betu ako ce finalna verzija izac ovo ljeto a beta kljucevi bit za smece.

0 0 hvala 0
15 godina
Tyberius_Prime kaže...

Sta ce bit s ovim betama kad igra jednom izadje? Hoce li ostati aktivni ili se svi gase. Da se ne trudim nabavljat betu ako ce finalna verzija izac ovo ljeto a beta kljucevi bit za smece.

Bete neće prijeći u full igru osim za one koji su dobili Retail BETU, a to je veoma mali broj kojima je Valve osobno uručio.

Ajmo ponovit anketu.

Koliko ste spremni potrošit za CS:GO

18 Do 100kn
18 Do 200kn
0 Do 300kn
1 Do 400kn
16 godina

trenutno oko 100 kn jer mi se neke stvari ne sviđaju, a ako to poprave onda možda više, ali nekak mi ne izgleda da bude puno bolje od sadašnjeg stanja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam ovdje u kvartu starije koji prodaju te cs:go rekli su mi da postam (JA NE PRODAJEM)

rekli su da prodaju za 20 eura a moze doc i do 15 eura cijena radi se o cs:go beta inviteu

imaju 2 komada 
Navali narode :) 

Suba
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice