šta mislite koliko Eura će koštat CS-GO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
šta mislite koliko Eura će koštat CS-GO
Ne preko 30-ak.
nema HS2000... lame.. najprodavaniji pištolj današnjice i oni ga ne stave...
ne znaju ljudi šta valja....
oce bit sta od dema-a i jel zna neko release date igre
oce bit sta od dema-a i jel zna neko release date igre
Bit će public beta krajem godine, a igra izlazi u početak 2012., negdje prvi ili drugi mjesec, točan datum se ne zna.
Ima li novosti?
Sutra će objaviti datum izlaska BETE.
BETA release date: LINK
BETA release date: LINK
Dakle samo za odabrane koji su dobili key. Public beta će biti nešto kasnije očito.
Da, nažalost.
Ima li itko kakve novosti?
Ima li itko kakve novosti?
40E preorder key na g2play-net
Preskupo, izgleda da ništa od kupovine tamo do 6/7 mjeseca 2012 (kada će valjda biti 10-15E, kao Portal 2).
Samo za MP previse.
jel se moze nabavit beta key jos???
ili na bilo koji nacin da se igre nema veze da li je online ili offline samo da osetim novi CS
Kako sam vidio u klipovima sviđa mi se i ako bude ispod 30€ kupujem.
A za beta keyeve, nevjerujem da ćeš nabavit.
a kad izlazi??
KLIK nove vijesti/objave.
Jedva iščekivam ovu igru. Zasitia sam se 1.6-ice.
Jeli ovo već izašlo ili šta? Piše da su već postavili betu!
Vidio sam ovo juce, medjutim meni survey link ne radi. Kliknem na njega i nista se ne desava?
Instaliraj steam i logiraj se u account. Mora ti biti upaljen steam kako bi obavio survey.
prošli i pretprošli tjedan ova igra u beti je imala cijenu na trejdanju od oko 80-130 dolara što su fine pare, tako da onaj tko je to imo mogo je i zaradit, pa kupit full kad izađe
prošli i pretprošli tjedan ova igra u beti je imala cijenu na trejdanju od oko 80-130 dolara što su fine pare, tako da onaj tko je to imo mogo je i zaradit, pa kupit full kad izađe
U lipe biznise ti upadaš sa tim trejdanjem.
Vidio sam ovo juce, medjutim meni survey link ne radi. Kliknem na njega i nista se ne desava?
Može biti do browsera koji koristiš. Ja sam ga pokrenuo preko chromea i radi normalno.
ova igra mi se sviđa (barem toliko koliko sam vidio na youtubeu). izgubio sam counter strike source ali ga tako želim igrati. ovaj novi counter strike GO je odličan . sviđa mi se grafika makar je nevažna. usput dali mi netko može posliati link za counter strike source da ga downloadam.
ima tko gift da podijeli ? ako hoce dajem NFS world account 46 lvl 600k para 911 gt3 rs bmw m3