Ne mogu vjerovat svojim očima jel to izlazi novi Counter Strike.I može li me netko to objasnit jer nisam čuo nikakve najave dok nisam nabasao na ovaj
i ovaj .Pa ovo je odlična godina prvo MW2 i sad CS.
Ne mogu vjerovat svojim očima jel to izlazi novi Counter Strike.I može li me netko to objasnit jer nisam čuo nikakve najave dok nisam nabasao na ovaj
i ovaj .Pa ovo je odlična godina prvo MW2 i sad CS.
Kolega ukay1000 me prestigo. Je, to ti je to 100%! Nažalost još uvijek nije namjenjeno europskom tržištu.
Znači ništa za nas?!
Ovo sto su prikazali je grozno, poslije CS 1.6 nije izaso niti jedan cs vrijedan pogleda, naravno 1.6 je i dalje vrlo igrana a ovo je samo markentiski trik tesko da ce od ovog "ispast" nekakva igra
Ovo sto su prikazali je grozno, poslije CS 1.6 nije izaso niti jedan cs vrijedan pogleda, naravno 1.6 je i dalje vrlo igrana a ovo je samo markentiski trik tesko da ce od ovog "ispast" nekakva igra
ovo je Counter-Strike online, ne bubaj
ovo je Counter-Strike online, ne bubaj
Pa nije on nista spomenuo da je ova igra cs 1.6. Samo je reka da je 1.6 najpopularniji i igraniji i po mom misljenju.
lol taj video je na netu vec 2 god XD
I nevjerujem da ce ista izaci jos nakon sourcea,MOZDA ali ne to sigurno ;)
Pa ima ovaj pro mod al nije to to zasto ne upregnu malo u Valveu i naprave novi cs
ee oces da klan osnujemo ocel neko
1 . da ima steam
2. da si jak normla
3.i da si stalan
javi se :D ako nije problem
kibe-hzsa@live.com