Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 268.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

bah, očekivano.

Iz THQ-a pokušavaju umiriti nemirne mase:

http://www.thq.com/us/go/article/view/homepage_article/261277/thq_community_message_from_jason_rubin?utm_source=Social&utm_medium=General&utm_campaign=THQ

Sumnjičav sam prema svemu od početka, ali se nadam da ne lažu previše. Još uvijek nema otpuštanja, na službenom forumu CM Lynx piše da se sve nastavlja kako je planirano itd...

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Company of Heroes 2
Ma sto posto će druga firma koju su vjerovatno oni osnovali preuzeti sve i nastavljaju dalje
robimarko@gmail.com
13 godina
Company of Heroes 2

Planirate jos malo uzivati u CoHu? Pa krenite, navodno alpha se sutra gasi.

Ubi bene, ibi patria.

1 0 hvala 2
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Jao pa nisam ni znao da se može igrati.

Kako je bilo za upasti u nju?

kad betu možemo očekivati?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
fila2208 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Dijelili su se kodovi... Trebalo je imati sreće.

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
fila2208 kaže...

Dijelili su se kodovi... Trebalo je imati sreće.

Ja osobno mislin da to radi na sljedeći način;

Q: Have you ever played CoH before?

Q: How much time do you spend playing strategy games a month?

Q: Does your system meet the specified req.?

A: Nikad nisam igrao CoH, 0 sati mjesečno igram strategije & imam P4 koji ne može ni pokrenuti igru.

Garant mi isti tren stiže invite.

Nekako imam feeling da su ankete naštelane da dosta toga isfiltriraju i automatski odbace.

Bar je to moja logika.

Out of the blue and into the black.
13 godina
forzzuk kaže..

Ja osobno mislin da to radi na sljedeći način;

Q: Have you ever played CoH before?

Q: How much time do you spend playing strategy games a month?

Q: Does your system meet the specified req.?

A: Nikad nisam igrao CoH, 0 sati mjesečno igram strategije & imam P4 koji ne može ni pokrenuti igru.

Garant mi isti tren stiže invite.

Nekako imam feeling da su ankete naštelane da dosta toga isfiltriraju i automatski odbace.

Bar je to moja logika.

Možda, il tko prvi, cura njegova. :)

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Jao pa nisam ni znao da se može igrati.

kad betu možemo očekivati?

Rekli su da će beta početi odmah iza nove godine u 1. mjesecu. Navodno će pristup imati ovi iz alphe i oni koji su preorder napravili. Svrha bi trebala biti balansiranje.

KILL! Have no fear!
12 godina
protjeran
Company of Heroes 2

Pa sta nije bilo da svi koji preordaju coh 2 sa steama dobivaju ulaz u betu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

mp se igra free? kakav je sp ?

Repent the end is near!

0 3 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

Pošto i ja i brat imamo slaba računala i zbilja ne znamo hoće i kako će nam ovo raditi, kad izađe beta, ako bi bio netko super dobar da posudi acc da samo probamo hiće li nam raditi bio bi jako zahvalan.

Znam da je longshot, ali eto, neću dat pare unaprijed u nešto što ne znam hoće raditi.

Znam da im dok beta ne izađe ali eto sad sam se sjetio toga. hvala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

Ja ne znam zasto vise ne mogu igrati. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Gdje je najjeftiniji CD-Key za CoH 2 ?

0 0 hvala 0
15 godina
ReaperXx kaže...

Gdje je najjeftiniji CD-Key za CoH 2 ?

bump. Gledao sam ali samo se nudi steam preorder. 

Nebi rada uzimat pa da nemogu igrat. Znaju li se sys reqsi? Kkao igra radi, koliko više traži novi engine?

Laptop mi pokreće bf3 na low, ali igrivo je, neće coh tražit više?

13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

• Minimalni sistemski zahtjevi:
  • Processor: 2Ghz Intel Core2 Duo or Equivalent
  • Memory: 2GB RAM
  • Hard Disk Space: 20GB
  • Video Card: 256MB Direct3D 10 capable video card (GeForce 8800 or RadeonHD 2900)
  • Additional: Internet Connection

Preporučeni:

• CPU: 2.6 GHz quad core processor, Intel Core i5,or AMD FX 8000-series or better
  • RAM: 2 GB (4 GB for 64 bit Operating System)
  • Graphics: DirectX 11 card with 512 MB RAM, Nvidia 400 series or AMD 5000 series or better.
  • Operating system: Windows 7
  • DirectX audio card
  • 12 GB hard disk space

Ovo su očekivani sistemski zahtjevi,pravi će se znati poslije bete.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 22:19 (ReaperXx).

1 0 hvala 1
15 godina
ReaperXx kaže...

• Video Card: 256MB Direct3D 10 capable video card (GeForce 8800 or RadeonHD 2900)

Ovo su zahtjevi za prvi CoH ....

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...
ReaperXx kaže...

Ovo su zahtjevi za prvi CoH ....

Ne bih rekao...

15 godina
Company of Heroes 2

Koja je prednost preordera...igra izlazi u 3mj jel?

dotad će bit i ključeva i sve? razmišljam preat ali premišljam se...

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

hvala

Preorder sa stranica THQ,Origin i Steam donose posebne in-game stvari (http://www.companyofheroes.com/preorder) i garantiran (closed) Beta upad(beta je ovog mjeseca). Igra izlazi 31.3 i naravno da će bit ključeva. Razmišljam i ja o preorder-u ali moram vidjeti prave sistemske zahtjeve te naravno gameplay.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 0:24 (ReaperXx).
15 godina
ReaperXx kaže...
fila2208 kaže...

hvala

Preorder sa stranica THQ,Origin i Steam donose posebne in-game stvari (http://www.companyofheroes.com/preorder) i garantiran (closed) Beta upad(beta je ovog mjeseca). Igra izlazi 31.3 i naravno da će bit ključeva. Razmišljam i ja o preorder-u ali moram vidjeti prave sistemske zahtjeve te naravno gameplay.

dakle još nije beta?

Ja mislio večeras order ali čekat ću. Moram bit siguran da će igra rditi i tako?*

kad beta kreće?

I ovo za nagrade...pa ne ispalti mi se preorderat pa ne dobit npr. dawn of war nego čekat dok se ne otključa pa onda lol.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 0:34 (fila2208).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ReaperXx kaže...
fila2208 kaže...

hvala

dakle još nije beta?

Ja mislio večeras order ali čekat ću. Moram bit siguran da će igra rditi i tako?*

kad beta kreće?

I ovo za nagrade...pa ne ispalti mi se preorderat pa ne dobit npr. dawn of war nego čekat dok se ne otključa pa onda lol.

Nije beta još ali rekli su "nakon nove godine".

14 godina
neaktivan

Rekli su da će beta počet u 1. mjesecu. Dakle, valjda još 2-3 tjedna. Napravi preorder, pa vidi kako ti igra radi. Možeš tražiti refund ako bude problema. Ja sam bio preko Steama napravio preorder Red Orchestra 2 radi bete. Isprobao betu, u roku par dana skužio da to nije za mene, uredno tražio i dobio povrat novaca.

KILL! Have no fear!
15 godina
animosity_frenzy kaže...

Rekli su da će beta počet u 1. mjesecu. Dakle, valjda još 2-3 tjedna. Napravi preorder, pa vidi kako ti igra radi. Možeš tražiti refund ako bude problema. Ja sam bio preko Steama napravio preorder Red Orchestra 2 radi bete. Isprobao betu, u roku par dana skužio da to nije za mene, uredno tražio i dobio povrat novaca.

Kad počne beta, budem prorderao i vido kako radi. Ako ne radi refund ću tražiti kao i ti.

Ista fora da građani EU imaju 14 dana da vrate igru jel?

13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Znam da je offtopic ali zanima me nešto. Mislim napravit paypal račun isključivo za kupnju igara (uključujući i najvjerovatnije CoH 2) i ima opcija za spajanje kartice i paypal računa. Ja nemam karticu nego bi koristio očevu za povremeno stavljanje novaca na svoj račun,hoću li onda prilikom stvaranja paypal računa staviti njegovo ime ili svoje jer mi je glupo staviti njegovo ime ako ja upravljam paypal računom ali opet njegova je kartica pa neznam što da radim!?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 1:10 (ReaperXx).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kad počne beta, budem prorderao i vido kako radi. Ako ne radi refund ću tražiti kao i ti.

Ista fora da građani EU imaju 14 dana da vrate igru jel?

Navodno Steam ima neku posebnu politiku povrata sredstava. Možeš tražiti refund bez obzira na razlog sve dok igra nije izašla. Nakon što igra izađe, valjda više nema povrata, jer support baš ne izlazi u susret u tim slučajevima. Možda neko ima iskustva i s tim. Ja sam se informirao na Steamovom forumu i ovo što sam prije napisao je generalni zaključak. Možda se nešto promijenilo od tad, ali to ti nije ni bitno jer će ti sve ionako biti jasno iz bete.

ReaperXx kaže...

Znam da je offtopic ali zanima me nešto. Mislim napravit paypal račun isključivo za kupnju igara (uključujući i najvjerovatnije CoH 2) i ima opcija za spajanje kartice i paypal računa. Ja nemam karticu nego bi koristio očevu za povremeno stavljanje novaca na svoj račun,hoću li onda prilikom stvaranja paypal računa staviti njegovo ime ili svoje jer mi je glupo staviti njegovo ime ako ja upravljam paypal računom ali opet njegova je kartica pa neznam što da radim!?

Moraš staviti sve podatke točno onako kako je na kartici.

KILL! Have no fear!
15 godina
Company of Heroes 2

Ovi preorder bonusi...ako ja sad pream a bonus je tek na prvom levelu, dali ako se tokom vrmeena otključa na bonus level 3 oću i ja dobit to sve ili samo level 1 koji je bio otključan kad sam naručio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobit ćeš sve što bude otključano kad igra izađe, bez obzira na to gdje su bili preorder bonusi.

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 13:08 (animosity_frenzy).
13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Ja mislim da nije mislio da ingame bonuse nego na nagrade koje možeš osvojiti ako preorderaš igru !?

1 0 hvala 0
15 godina
ReaperXx kaže...

Ja mislim da nije mislio da ingame bonuse nego na nagrade koje možeš osvojiti ako preorderaš igru !?

da, dakle ako naručim kad je otključan prvi bonus dal dobijam samo prvi, ili sve dok igra izađe?

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ReaperXx kaže...

da, dakle ako naručim kad je otključan prvi bonus dal dobijam samo prvi, ili sve dok igra izađe?

Da,to ti ovisi o broju ljudi koji su preorder-ali igru sa Steam-a,sada je na Reward 1 i ako tako ostane do izlaska igre možeš osvojiti samo tu nagradu,ako dođe na Reward 2 onda možeš osvojiti 2. nagradu itd.

Odakle ćeš preorder-ati igru? Sa Steam-a?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice