Napravio sam server i sad ne znam gdje nač taj rcon password??? HELP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napravio sam server i sad ne znam gdje nač taj rcon password??? HELP
misliš "homemade server" ili si ga kupio? ako si ga sam napravio odi u direktorij gdje si instalirao CoD4, u mapi main otvori dedicatet i tamo pronađi "set rcon_password" i tamo če ti pisat rcon, ako si ga kupio brijem da bi ga trebao dobiti... :DD
Napravio sam home made server po tutorialu...otvorio sam taj dedicated file sa notepadom i nemogu nigdje nač taj rcon....Taj dedicated file sam skinuo iz tutoriala, nije moj.
Napravio sam home made server po tutorialu...otvorio sam taj dedicated file sa notepadom i nemogu nigdje nač taj rcon....Taj dedicated file sam skinuo iz tutoriala, nije moj.
onda kad uniđeš u taj dedicated stisni ctrl+f i u prozor koji ti izbaci utipkaj rcon_password i stisni traži slijedeče, i zacrnit ce ti se rcon_password i ono što je pod nazivnicima pokraj toga ti je rcon password...
onda kad uniđeš u taj dedicated stisni ctrl+f i u prozor koji ti izbaci utipkaj rcon_password i stisni traži slijedeče, i zacrnit ce ti se rcon_password i ono što je pod nazivnicima pokraj toga ti je rcon password...
ako nema samo dodaj jos jedan red
rcon_password *nesto*
mozda nisi ni setao rcon a treba ga zadati
ako nema samo dodaj jos jedan red
rcon_password *nesto*
mozda nisi ni setao rcon a treba ga zadati
samo da te ispravim... ;) ako nema tog reda onda napišeš ovo:
set rcon_password "mojalozinka"
A mozes i u konzoli napisati rcon_password "nesto" samo bez navodnika
Pozdrav. Imam jedan problemčić u vezi rcona. Imam server i manu admin na njem ali mi svaki dan nece na rcon tj. nece sa passs kao da zastari onda moram restart pa sve ponovo. Dali netko zna zasto gubi password?
Ako je server kupljeni kontaktiraj administratore .
Toliko ti mogu reci o tome . :)