COD2 COD4 Serveri, modovi, mape

poruka: 9
|
čitano: 5.073
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam jedan problem u pravljenu piratskog servera za cod2. Kada dodam server na xf prikazuje ga pod lokalne servere ali ne i online, Kako se to može riješiti. MOLIM POMOĆ!!!!

IG
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2009 4:34 (Rav3n).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: COD2 COD4 Serveri, modovi, mape
Rav3n kaže...

Imam jedan problem u pravljenu piratskog servera za cod2. Kada dodam server na xf prikazuje ga pod lokalne servere ali ne i online, Kako se to može riješiti. MOLIM POMOĆ!!!!

To je i mene dogo mucilo.Nije ti vjerojatno otvoren port na koji bi se drugi trebali spajati.Al sta radis taj dedicated server kad mmozes iznajmiti server za 100kn bez laganja.Ovaj ce ti lagati jako puno.Osim ako nemas veliku brzinu uploada a i downloada
Prije sam bio umišljen sad sam savršen
17 godina
Hrvojestr kaže...
Rav3n kaže...

To je i mene dogo mucilo.Nije ti vjerojatno otvoren port na koji bi se drugi trebali spajati.Al sta radis taj dedicated server kad mmozes iznajmiti server za 100kn bez laganja.Ovaj ce ti lagati jako puno.Osim ako nemas veliku brzinu uploada a i downloada
A da kupi neku bzvz konfu iz oglasnika(ono 300 kn) pa da mu to bude ko server,tojest da njega ima ko ded.server i da igra na dobroj konfi koju sad ima? 
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
17 godina
neaktivan

Heh moze i to napraviti.Frend tako vrti dedicated server od 0-24.Taj komp je stalno upaljen.Skoro se nikad ne gasi.hah.Al opet ako nezna bit ce mu tesko sve postaviti opcije kao pam mod,baratanje u konzoli,otvaranje novih portova(btw vidis da ga to muci kod otvaranja servera)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U redu je sve to. ja sam otvorio port 28960 tamo na cp-u win firewall. ja mislim da je to to, ne??

IG
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam sebi napravil server za cod4 i bez problema može igrat 10 igrača a da ne lagga a imam najmanji paket brzine od t-coma i flat(4Mbit/s download, 256kbit/s upload), a što se tiče otvaranja portova to sam napravio na ruteru a ne u firewallu. ak te zanima mogu postavit tutorial za pravljenje servera od cod4 i cod2.

16 godina
neaktivan

e može, aj ak ti se da postavi tutoriale za routere. ja bio gledao tutoriale na nekoj stranici za routere. i nema baš ovog koji ja imam...:(

(Thomson SpeedTouch 780WL (i)). Ja kad sam ušo na router, nisam pojma imao šta treba, pa ak ti znaš pomozi! tnx

IG
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 4:48 (Rav3n).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

morate na ruteru otvorit portove ,ja radim servere na windows server ,ako ocete javite se na xfire :mkraja2 ,radim takoder i mape i modove!!!Osmijeh

Mario Krajacic
17 godina
neaktivan
Marix kaže...

morate na ruteru otvorit portove ,ja radim servere na windows server ,ako ocete javite se na xfire :mkraja2 ,radim takoder i mape i modove!!!Osmijeh

TAko je....otvaranje portova na firewallu nece dati ucinka..moras otvoriti port u ruteru....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice