CoD 5 Beta problem

poruka: 26
|
čitano: 2.780
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
CoD 5 Beta problem
pitanje

Skinuo sam CoD 5 Beta, instalirao, upisao svoj genuine serial i pokrenuo. Dočekala me dolje priložena slika. Zna netko o čemu se radi?

WTF? Damn! WTF? Damn!
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 10:22 (HappyD).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CoD 5 Beta problem
prihvaćeno rješenje

DirectX problem! Probaj sa najnovijim.

16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

downloadaj ovo http://www.dll-files.com/dllindex/d3dx9_37.zip?0VEhSBaJdX

i odzipaj taj dll i zaljepi u mapu u windowse, to je to !

Edit: reci jel radi

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 10:56 (robson).
17 godina
protjeran
CoD 5 Beta problem
autorov komentar

@mkudric

To sam skužio, pa sam ga updateao, no nisam mogao jer je na najnovijoj verziji. OS je Windows XP SP3 Home, DirectX verzija 9.0c.

@robson

Ok, thx, probat ću.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 10:46 (HappyD).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD 5 Beta problem

Meni isto neće da radi COD5 windows pokaze neki problem i traži rješenja na netu ili da prekinem igru! Znal ko u čemu je problem?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
autorov komentar
robson kaže...

downloadaj ovo http://www.dll-files.com/dllindex/d3dx9_37.zip?0VEhSBaJdX

i odzipaj taj dll i zaljepi u mapu u windowse, to je to !

Gdje trebam zalijepiti? Nisam te baš skužio. U C:\WINDOWS\ ili...?
EDIT: Nema veze, stavio sam i nekako je krenulo (ekran se zacrnio, pokazao se logo CoD-a 5) i onda se srušio. Poslao sam error report, a zatim me dočekala greška (vjerojano vezana za CoD): Error during initialization: Unhandled exception caught.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 10:59 (HappyD).
16 godina
neaktivan

dal ti sistem podrzava barem minimun konfu ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 11:00 (robson).
17 godina
protjeran
autorov komentar

Vidi moj sljedeći post.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 11:10 (HappyD).
16 godina
neaktivan

u directx-u vise nije problem, ako imas podrzanu konfu za igru, ni to nije problem, znaci...najvjerojatnije njihov problem, uostalom igra je beta, pa sa uvijek mozes nadati tome...nazalost

btw: ako znas gdje si skinuo to, napisi mi link

17 godina
neaktivan
ja isto skinuo i igram bez polfrke, ne kuzim kak to da ti ne radi.

koju konfu imas?
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina
protjeran
CoD 5 Beta problem
autorov komentar

HARDWARE REQUIREMENTS za CoD:

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 3.0 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 3200+ processor or better supported

RAM: 512MB RAM (1GB for Windows Vista)

VIDEO CARD: 256 MB NVIDIA(R) GeForce(R) 6600GT or better or ATI Radeon(TM) 1600XT or better

SOUND CARD: 100% DirectX 9.0c compatible sound card

HDD SPACE: 1.5GB of free hard drive space

MP HOSTING: To MP matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.

INTERNET: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity

Moja konfa:

CPU: AMD Athlon 5000+ X2, 2,61 GHz

RAM: 2 GB

VGA: XFX 8600 GT 512 MB

Sound Card: Sigurno zadovoljava requirements

HDD: 44,1 GB slobodno

MP Hosting: vidi CPU

Internet: B.netov flat, 2 Mbps

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
autorov komentar
robson kaže...

Sa GamersHella, ali ti treba serial, a da bi ga dobio moraš se registrirati na http://www.callofduty.com/.
16 godina
neaktivan

tvoj komp bi trebao svakako samljeti igru....nemam pojma u cem je problem....pokusaj nanovo instalirat...ili ako igra zahtjeva net konekciju, pokusaj u firewallu provjerit dal ti on blokira igru mozda, tesko da je to ako samo kazem sto mi na pamet pada jer je beta

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 11:14 (robson).
17 godina
neaktivan
CoD 5 Beta problem
prihvaćeno rješenje

Instaliraj cijeli DirectX od igre. Od verzije 9.x DirectX je postao modularan i dijelovi koji su potrebni isporučuju se sa softverom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HappyD kaže...
robson kaže...

Sa GamersHella, ali ti treba serial, a da bi ga dobio moraš se registrirati na http://www.callofduty.com/.
 a mozda se i netrebam regat, jer postoji brdo stranica sa serialsima :-P
hvala na linku
17 godina
protjeran
autorov komentar
robson kaže...

tvoj komp bi trebao svakako samljeti igru....nemam pojma u cem je problem....pokusaj nanovo instalirat...ili ako igra zahtjeva net konekciju, pokusaj u firewallu provjerit dal ti on blokira igru mozda, tesko da je to ako samo kazem sto mi na pamet pada jer je beta

Već sam probao, a firewall nije ni detektirao da se CoD spajao na net dok sam ga (probao) pokretao/pokretati. Sad sam tražio u listi programa, nema. Koristim ZoneAlarm, Win firewall je ugašen.
16 godina
neaktivan

da..pokusaj ovo sto naxeem kaze...i mozda trebas neki crack il nesto.....jel setup bio .exe il nesto drugo ?

17 godina
protjeran
autorov komentar
robson kaže...
 a mozda se i netrebam regat, jer postoji brdo stranica sa serialsima :-P
hvala na linku
 Np, hvala tebi na pomoći! :P

naxeem kaže...

Instaliraj cijeli DirectX od igre. Od verzije 9.x DirectX je postao modularan i dijelovi koji su potrebni isporučuju se sa softverom.

Nije me tražio da instaliram DirectX dok sam instalirao CoD 5...
17 godina
protjeran
autorov komentar
robson kaže...

da..pokusaj ovo sto naxeem kaze...i mozda trebas neki crack il nesto.....jel setup bio .exe il nesto drugo ?

Bio je self-extracting archive koji se počeo extractati kada sam kliknuo (ma neeee... XD), a zatim se pokrenula instalacija, nakon što se extractalo do kraja. A mislim da mi ne treba crack jer je legalna igra, nije me nitko tražio da platim išta, nisam skidao preko torrenta, sam site mi je dao link za download...
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 11:23 (HappyD).
16 godina
neaktivan

imao sam slican problem, naime ja nikad na ovom kompu nisam pokrenuo bilo koji wow...cudno, jednostavno s nijednom instalacijom nisam imao srece..i uvijek je nest *ajebavalo.....cini se da je to kod tebe cod5, mada za sve ima rijesenje, ali ja ga neznam nazalost :(

mozda ce doci netko mudriji i pomoci ti...nadam se

EDIT: skidam taj cod, na 28 % je,i siguran sam da ako ni tebi nece pokrenut...da je njihova greska

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 11:39 (robson).
17 godina
neaktivan
CoD 5 Beta problem

i ja sam skinio s GamerHella i nevalja mi imam isti problem, možda njihov download nevalja....

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nisi naveo da znaš da je directx probelm pa da uputim ;)

Evo skinuo pa da probam!

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 11:52 (mkudric).
17 godina
neaktivan
CoD 5 Beta problem
prihvaćeno rješenje

Imao sam i ja taj problem i samo sam skinio najnoviji directx i sada sve radi bez problema....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

i ja sam skinio s GamerHella i nevalja mi imam isti problem, možda njihov download nevalja....

I ja sam skinuo sa GamersHell-a i radi normalno.
- Be a Minimalist. It's the least you can do ... -
17 godina
protjeran
CoD 5 Beta problem
autorov komentar

Evo ga, uz nedostatak ideja, otišao sam baš na stranice MS-a i skinuo DirectX. Radi! Zahvaljujem svima koji su mi pomogli! Živjeli!

BTW: Kada sam rekao da sam ga updateao, nisam mislio sa stranica MS-a, nego kroz igru, ovo što je naxeem rekao. Mislio sam da je updatean jer me igra nije ništa tražila. Hvala svima još jednom!! :D

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CoD 5 Beta problem
autorov komentar

Ako još netko bude imao sličan problem, neka zna koji sam DirectX skinuo: OVAJ.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice