Skinuo sam CoD 5 Beta, instalirao, upisao svoj genuine serial i pokrenuo. Dočekala me dolje priložena slika. Zna netko o čemu se radi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DirectX problem! Probaj sa najnovijim.
downloadaj ovo http://www.dll-files.com/dllindex/d3dx9_37.zip?0VEhSBaJdX
i odzipaj taj dll i zaljepi u mapu u windowse, to je to !
Edit: reci jel radi
@mkudric
To sam skužio, pa sam ga updateao, no nisam mogao jer je na najnovijoj verziji. OS je Windows XP SP3 Home, DirectX verzija 9.0c.
@robson
Ok, thx, probat ću.
Meni isto neće da radi COD5 windows pokaze neki problem i traži rješenja na netu ili da prekinem igru! Znal ko u čemu je problem?
downloadaj ovo http://www.dll-files.com/dllindex/d3dx9_37.zip?0VEhSBaJdX
i odzipaj taj dll i zaljepi u mapu u windowse, to je to !
dal ti sistem podrzava barem minimun konfu ?
Vidi moj sljedeći post.
u directx-u vise nije problem, ako imas podrzanu konfu za igru, ni to nije problem, znaci...najvjerojatnije njihov problem, uostalom igra je beta, pa sa uvijek mozes nadati tome...nazalost
btw: ako znas gdje si skinuo to, napisi mi link
koju konfu imas?
HARDWARE REQUIREMENTS za CoD:
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 3.0 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 3200+ processor or better supported
RAM: 512MB RAM (1GB for Windows Vista)
VIDEO CARD: 256 MB NVIDIA(R) GeForce(R) 6600GT or better or ATI Radeon(TM) 1600XT or better
SOUND CARD: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
HDD SPACE: 1.5GB of free hard drive space
MP HOSTING: To MP matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.
INTERNET: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity
Moja konfa:
CPU: AMD Athlon 5000+ X2, 2,61 GHz
RAM: 2 GB
VGA: XFX 8600 GT 512 MB
Sound Card: Sigurno zadovoljava requirements
HDD: 44,1 GB slobodno
MP Hosting: vidi CPU
Internet: B.netov flat, 2 Mbps
tvoj komp bi trebao svakako samljeti igru....nemam pojma u cem je problem....pokusaj nanovo instalirat...ili ako igra zahtjeva net konekciju, pokusaj u firewallu provjerit dal ti on blokira igru mozda, tesko da je to ako samo kazem sto mi na pamet pada jer je beta
Instaliraj cijeli DirectX od igre. Od verzije 9.x DirectX je postao modularan i dijelovi koji su potrebni isporučuju se sa softverom.
tvoj komp bi trebao svakako samljeti igru....nemam pojma u cem je problem....pokusaj nanovo instalirat...ili ako igra zahtjeva net konekciju, pokusaj u firewallu provjerit dal ti on blokira igru mozda, tesko da je to ako samo kazem sto mi na pamet pada jer je beta
da..pokusaj ovo sto naxeem kaze...i mozda trebas neki crack il nesto.....jel setup bio .exe il nesto drugo ?
Instaliraj cijeli DirectX od igre. Od verzije 9.x DirectX je postao modularan i dijelovi koji su potrebni isporučuju se sa softverom.
da..pokusaj ovo sto naxeem kaze...i mozda trebas neki crack il nesto.....jel setup bio .exe il nesto drugo ?
imao sam slican problem, naime ja nikad na ovom kompu nisam pokrenuo bilo koji wow...cudno, jednostavno s nijednom instalacijom nisam imao srece..i uvijek je nest *ajebavalo.....cini se da je to kod tebe cod5, mada za sve ima rijesenje, ali ja ga neznam nazalost :(
mozda ce doci netko mudriji i pomoci ti...nadam se
EDIT: skidam taj cod, na 28 % je,i siguran sam da ako ni tebi nece pokrenut...da je njihova greska
i ja sam skinio s GamerHella i nevalja mi imam isti problem, možda njihov download nevalja....
nisi naveo da znaš da je directx probelm pa da uputim ;)
Evo skinuo pa da probam!
Imao sam i ja taj problem i samo sam skinio najnoviji directx i sada sve radi bez problema....
i ja sam skinio s GamerHella i nevalja mi imam isti problem, možda njihov download nevalja....
Evo ga, uz nedostatak ideja, otišao sam baš na stranice MS-a i skinuo DirectX. Radi! Zahvaljujem svima koji su mi pomogli! Živjeli!
BTW: Kada sam rekao da sam ga updateao, nisam mislio sa stranica MS-a, nego kroz igru, ovo što je naxeem rekao. Mislio sam da je updatean jer me igra nije ništa tražila. Hvala svima još jednom!! :D