zelim igrati cod 4 multiplayer preko interneta instalirao sam punkbuster i kada pokrenem cod pise mi ono pb error,pbis disabled,udjem u opcije - multiplayer i namjestim pb on i ono se opet vrati na off,kako sad to da namjestim i mozete li mi objasniti kako igrati na drugim serverima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zelim igrati cod 4 multiplayer preko interneta instalirao sam punkbuster i kada pokrenem cod pise mi ono pb error,pbis disabled,udjem u opcije - multiplayer i namjestim pb on i ono se opet vrati na off,kako sad to da namjestim i mozete li mi objasniti kako igrati na drugim serverima.
Jesi instalirao pb kod instalacije igrice? Probaj napravit pb update.
trebas imati instalirane patcheve, a i pb napravi update. nema veze ovaj koji se automatski instalira.
skini sa interneta pb i preko toga igraj.
skinuo sam preko interneta pb,sad jos trebam patcheve instalirat.
jel ti igra oriđiđi
jel ti igra oriđiđi
ne,bio sam nasao kod oriđiđi u jednog lika za 15km(60kn) i prodao ga drugme.
u tom slučaju probaj preko x-firea igrati .Patcheve instaliraj svakako.Drugačije san ja ima problema sa p.b-om
Moze mi netko objasnit sljedeće, igram CoD 4 MP već neko vrijeme i neki dan uđem i piše kao da me Punkbuster izbacio sa servera, tako mi piše kad uđem u bilo koji server?
jel mi moze neko dat di mogu skinit pb ? molim vas
Moze mi netko objasnit sljedeće, igram CoD 4 MP već neko vrijeme i neki dan uđem i piše kao da me Punkbuster izbacio sa servera, tako mi piše kad uđem u bilo koji server?
probaj ga updejtati evo
Jesi probao mijenjat CD-key? Koliki ti je ping?
Jesi probao mijenjat CD-key? Koliki ti je ping?
nisam mijenjao cd-key, gdje mogu vidjeti kolki mi je ping?
Ako skidaš kakav torrent, surfaš, gledaš na youtubeu, ping ti se povećava. A, potreban i je što manji ping, dakle bez ikakvog skidanja u pozadini dok igraš.
mozete li mi objasnit sta je ping i za sta sluzi?
mozete li mi objasnit sta je ping i za sta sluzi?
Ne služi baš nečemu.
On ti raste kad skidaš nešto sa interneta, neki torrent, datoteke ili kad gledaš video. Raste i kad surfaš, ali ne puno. Što imaš manji ping, lakše je igrati COD, jer si brži, imaš bržu vezu sa serverom.
ja sam instalira patch 1.6 i 1.7 i apdejta sam pb i opet me izbaciva
sta da napravim
ja sam instalira patch 1.6 i 1.7 i apdejta sam pb i opet me izbaciva
sta da napravim
Kako cu ja ili bilo tko znat sta ces napravit??????
Daj reci kakva je poruka, opisi to malo
ovako
sve sam napravio kako ste rekli u prijašnjim komentarima i preko x firea udem u server i ono ocita server i udem u igru.
Izaberem pusku i igram.ubijem jednoga i pb me izbaci.
odem na drugi server a tamo potpuno drugi problem igram i kada zavrsi mapa ocitava mi drugu mapu
kada je ocita zacrni se ekran i pise ovako NOTICE:server disconect
ovako
sve sam napravio kako ste rekli u prijašnjim komentarima i preko x firea udem u server i ono ocita server i udem u igru.
Izaberem pusku i igram.ubijem jednoga i pb me izbaci.
odem na drugi server a tamo potpuno drugi problem igram i kada zavrsi mapa ocitava mi drugu mapu
kada je ocita zacrni se ekran i pise ovako NOTICE:server disconect
Kad ubijes tog jednog i pb te izbaci, sto ti pise?
Kad ubijes tog jednog i pb te izbaci, sto ti pise?
ma nije bitno vise brisa sam igru
sada igram cod 2 i sve je z redu
Pozdrav.,koji je cmd za onak one "brutalne" refleksije i ostale graficke gluposti? Pitam da video snimim pa da ne izgleda glupo bez tog.
Hvala!
Ako netko zeli prestati igrati cracked Call of Duty igre i prijeci na original gdje nema problema s serverima, neka se javi na Elite Tigers stranicu i uzme si original cdkey za bilo koji CoD naslov vrlo povoljno ;)
Pozdrav.,koji je cmd za onak one "brutalne" refleksije i ostale graficke gluposti? Pitam da video snimim pa da ne izgleda glupo bez tog.
Hvala!
za to imas movie cfg-ove