Pozz ekipa,da se izvinem moderatorima ako postoji već ovakva tema ali eto imam jedno malo pitanje jučer dok sam igrao malo multiplayer sam vidio da kao tipka F12 uzima screenshot iz igre i ja sam stisnuo ali mi nije jasno da li to radi preko F12 i ako radi gdje ta slika završi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz ekipa,da se izvinem moderatorima ako postoji već ovakva tema ali eto imam jedno malo pitanje jučer dok sam igrao malo multiplayer sam vidio da kao tipka F12 uzima screenshot iz igre i ja sam stisnuo ali mi nije jasno da li to radi preko F12 i ako radi gdje ta slika završi?
Vjerojatno ti je u glavnom direktoriju igre (C:\Program files...), ali za uzimanje SS-a bolje koristi Xfire, Fraps ili nešto treće.
Vjerojatno ti je u glavnom direktoriju igre (C:\Program files...), ali za uzimanje SS-a bolje koristi Xfire, Fraps ili nešto treće.
Pa sad imam xfire ali me zanima gdje su ti ostali screenshotovi,gledao sam u glavnom direktoriju i on ima dosta pod foldera ,pa bi volio ako netko zna gdje da tacno tražim.
Zna li tko ?
scrlk + s ti ss xfire i odmah mozes dici na svoj profil
scrlk + s ti ss xfire i odmah mozes dici na svoj profil
Ma znam to to sad radim ali prije sam uzimao screenshotove iz igre dok nisam imao xfire asa ovom metodom F12 zato i pitam trebaju mi prije slike što sam uslikao.
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main\screenshots