Clair Obscur: Expedition 33

poruka: 65
|
čitano: 20.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Clair Obscur: Expedition 33
Hexfire kaže...

A dalo bi se diskutirati. Realno, zakinuli su neke igre nauštrb Expedition 33 jer su istu nahajpali u nebesa. Velikim dijelom zasluženo, ali sad ispada da je to najbolja igra svih vremena.

Sigurno je jedna od, a među najboljima, ak ne i najbolja u ovoj generaciji.

Treba na nju gledati šire nego na sam žanr, tj. RPG - efekt koji je ostavila na igračima mogu samo probrane igre, opet, nema ih puno, ak ih uopće ima - TLOU možda.

Nitko ne osporava kvalitetu KHD2, ali kak bi se reklo, našla se na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Već se godinama govori o GTA V i kak druge igre ne smiju ni izaći u to vrijeme - ok, financijski nije pametno.

Ali ni jedan GTA nije bil neka wow unikatna, najbolja igra, a opet, prodaja je vjerojatno na vrhu.

13 godina

Jedna od najboljih u zadnjih 10 godina. 
Po cijelom dozivljaju , meni osobno na vrhu. 
Takve igre se ne vidaju cesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

i onda ce kojekakvi drkoši reci da od super marija iz 17.stoljeća više nema dobrih igara i da danas svi gledaju samo na profit...no shit sherlock, kaj onda ti isti retardi neidu radit za đabe kad su pare nebitne...rtardi

1 0 hvala 0
13 mjeseci
Re: Clair Obscur: Expedition 33
"i onda ce kojekakvi drkoši reci da od super marija iz 17.stoljeća više nema dobrih igara i da danas svi gledaju samo na profit...no shit sherlock, kaj onda ti isti retardi neidu radit za đabe kad su pare nebitne...rtardi".

Ista stvar i sa filmovima , stalno priče tipa nema dobrih filmova kao nekad 🙄
A svake godine izađe sve više odličnih filmova , samo što izađe još više užasnih filmova , ista stvar/problem kao i za video igre.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
9 godina

Nisam igrao niti neću, nije moj "cup of tea", previše priče premalo akcije, ali ovo je jedna od onih igara koje si volim pogledati kako netko drugi igra, nešto tipa kao da gledam neku seriju, pa sam pogledao par lore videa, par boss fight videa, meni dosta. Kužim zašto je igra tu di je i podržavam to što je pomela GOTY nagrade. 

Ne znam jel imate vi takve igre, npr. trenutno mi je takva igra DISPATCH, to da je izašlo na Netflixu kao serija bilo bi im popularnije od Stranger Thingsa.

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice