Cb pitanje

poruka: 5
|
čitano: 1.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cb pitanje

dali mi netko zna reci sto je cb log,pita me lik da mu dam cb log,jer sam ga pitao mogu li u clan,al neznam sto je cb log,pa da mi netko objasni

SUICIDE-because the world is better place without you
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cb pitanje
Ryder007 kaže...

dali mi netko zna reci sto je cb log,pita me lik da mu dam cb log,jer sam ga pitao mogu li u clan,al neznam sto je cb log,pa da mi netko objasni

Clan base? pa ako imas original key i registriran si na cb-u onda mu das svoj profil od cb-a. to tie kao neka liga di igras za bodove, 1v1 il clan vs clan.

(pretpostavljam da se radi o nekoj od Call of Duty igri)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Cb pitanje

da znam sto je cb,jucer sam dobio org cd key i radi i to,samo ak mi mozes reci sto sve moram napravit?cb acc imam napravo sam ga

SUICIDE-because the world is better place without you
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cb pitanje

E pa ulogiras se na cb. Kad se ulogiras imas na ljevoj strani gore "Account: Nick/Ime Clana.

Kliknes na nick (svoj) i onda odma prvo klikni pod "ID" onaj "hid" i kad to kliknes imas gore pokraj tvog nicka log i to je to.

Al veliš jučer si dobio cd-key onda ce ti to bit prazno, tako da nemas nista za pokazat liku :) 

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Cb pitanje

Trebaš se prijaviti za određene laddere (1v1,2v2,3v3,4v4 i ta spika) Kada se registriraš za taj određeni ladder doći će ti poruka na cb da t i je odobreno i onda nades svoj id i dades tome liku koji te izaziva i onda če ti opet doći poruka na cb-u da te izaziva i tek onda možeš igrati i poslije toga moraš potvrditi rezultat!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice