dali mi netko zna reci sto je cb log,pita me lik da mu dam cb log,jer sam ga pitao mogu li u clan,al neznam sto je cb log,pa da mi netko objasni
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dali mi netko zna reci sto je cb log,pita me lik da mu dam cb log,jer sam ga pitao mogu li u clan,al neznam sto je cb log,pa da mi netko objasni
Clan base? pa ako imas original key i registriran si na cb-u onda mu das svoj profil od cb-a. to tie kao neka liga di igras za bodove, 1v1 il clan vs clan.
(pretpostavljam da se radi o nekoj od Call of Duty igri)
da znam sto je cb,jucer sam dobio org cd key i radi i to,samo ak mi mozes reci sto sve moram napravit?cb acc imam napravo sam ga
E pa ulogiras se na cb. Kad se ulogiras imas na ljevoj strani gore "Account: Nick/Ime Clana.
Kliknes na nick (svoj) i onda odma prvo klikni pod "ID" onaj "hid" i kad to kliknes imas gore pokraj tvog nicka log i to je to.
Al veliš jučer si dobio cd-key onda ce ti to bit prazno, tako da nemas nista za pokazat liku :)
Trebaš se prijaviti za određene laddere (1v1,2v2,3v3,4v4 i ta spika) Kada se registriraš za taj određeni ladder doći će ti poruka na cb da t i je odobreno i onda nades svoj id i dades tome liku koji te izaziva i onda če ti opet doći poruka na cb-u da te izaziva i tek onda možeš igrati i poslije toga moraš potvrditi rezultat!