Call Of Duty Modern Warfare

poruka: 3.351
|
čitano: 701.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pitanje - otvorio Battlenet i ponudeno mi je da Instaliram igricu ali je nisam kupio?!  Igrao sam samo Betu. Znate li o cemu se radi, dali ce me traziti kasnije da uplatim?

Sad se skidaju ti silni gigabajti a meni nista nije jasno. Pise mi u postavkama kanala active subscription za igru ali nigdje ja nisam nista uplacivao

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2019 14:17 (Haremzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Call Of Duty Modern Warfare
AmD kaže...

Nvidia highlights mi i dalje ne radi, ima netko rjesenje? 

Ni meni. Ja sam to ugasio u postavkama igre i snimim si kill preko gf experienca..

Bene docet, qui bene distinguit.
16 godina

Došao da vidim šta da li su šta pokrpali sa patchevima, kad ono patchevi od cca 6-8 giga ubacuju stvari koje su trebale biti u triple A naslovu već ubačena stvar kao fičer, npr. biranje mapa i modova.

A čitam malo i ostale komentare dok pijuckam kavu iz šalice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2019 14:53 (Colossus7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Haremzg kaže...

Pitanje - otvorio Battlenet i ponudeno mi je da Instaliram igricu ali je nisam kupio?!  Igrao sam samo Betu. Znate li o cemu se radi, dali ce me traziti kasnije da uplatim?

Sad se skidaju ti silni gigabajti a meni nista nije jasno. Pise mi u postavkama kanala active subscription za igru ali nigdje ja nisam nista uplacivao

Nisi jedini, malo je isto cudnjikav problem...

Frend mi isto ima to i igrao je igru bez problema (i jos uvijek igra), znaci stoji mu na tom accu aktiviran cod, ulogiram se ja u taj isti acc i nema, znaci pise "buy" dugme i to je to... 

17 godina

Kakvih odvratnih likova ima haha skempa se sa snajperom i shotgunom u Grazna Raidu i ima bolestan killstreak, ali svejedno izgubi rundu jer zastavica nije u onoj ruševini na midu.

Uživam igrati objective i rugat se preko mikrofona na kraju runde.

I sry Fila na removeu, vratio sam te nazad :)

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Dodinho kaže...

Kakvih odvratnih likova ima haha skempa se sa snajperom i shotgunom u Grazna Raidu i ima bolestan killstreak, ali svejedno izgubi rundu jer zastavica nije u onoj ruševini na midu.

Uživam igrati objective i rugat se preko mikrofona na kraju runde.

I sry Fila na removeu, vratio sam te nazad :)

taj rad.

ma samo pkm, silencer i 3x scope i melješ ljude kume

I scar godgun jasno

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Užas. Neću vrijeđati pitanjima, jesi sweepao drivere itd, ali da probaš malo sniziti postavke (znam nema smisla kad imaš 2080tku) ali možda je nešto neoptimizirano i ruši igru.

Navodno pomaze ako se teksture stave na normal. Isprobat cu jer sam vec ocajan... Imam 5700xt, nemam vise 2080

Friday daj mi molim te reci koje si drivere stavio? Ja sam stavio ove zadnje opcionalne  19.10.2 optimizirane za MW . Prije toga sam igrao BF 5 s starima  recommended 19.9.2 i igra je išla kao podmazana. Kad su izašle ove nove Pacific mape  u četvrtak isto sve išlo kako treba. Nakon toga stavljam ove nove  19.10.2 u petak i igram MW sve izgleda ok. Danas probao Bf5  i vidim fini fps ali povremeni stutter se javlja wtf? Deinstaliram nove pobrišem s AMD clean up i stavim te prijašnje 19.9.2 i BF5 radi normalno. Probao i MW isto radi dobro . Iskreno ne primjećujem razliku u MW s starim i novim driverima fps imam i više nego dovoljno. Dosada nisam imao problem s tim opcionalnim driverima ali izgleda da su nešto sfušali . Ajde probaj te stare staviti i vidi kako će ti se ponašati u igri ako nisi riješio problem.

sake08
6 godina
protjeran
hahhaajaads kaže...
Haremzg kaže...

Frend mi isto ima to i igrao je igru bez problema (i jos uvijek igra), znaci stoji mu na tom accu aktiviran cod, ulogiram se ja u taj isti acc i nema, znaci pise "buy" dugme i to je to... 

ja sam posudio od frenda acount no kad se logiram s svojim mogu izabrati da igram, no kad udes u igru veli ti da nemres igrati jer eto nemres vjerovati taj cod ne pripada tebi

16 godina
neaktivan
8ax kaže...
AmD kaže...

Nvidia highlights mi i dalje ne radi, ima netko rjesenje? 

promjeni avatar u nvidijin logo

Hvala, radi 

12 godina

znaci ovo prvi put vidim da neki servis ovo napravi. znaci vec nekih 10min se pokusavam logirati....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...
Haremzg kaže...

Hhhh ajd dobro znaci da cu moci igrati po tome sto kazes. I'l take it:D

17 godina
dennocro kaže...

znaci ovo prvi put vidim da neki servis ovo napravi. znaci vec nekih 10min se pokusavam logirati....

ne radi... ja ne mogu uopce online

Bnet: mNik987#2148
12 godina

uspio sam na kraju, i skinuo se update.

13 godina

Ja uspijem ući u Battle.net,ali kad se pokušam spojiti na servere,onda mi piše da sam ''disconected from server''.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Colossus7 kaže...

Došao da vidim šta da li su šta pokrpali sa patchevima, kad ono patchevi od cca 6-8 giga ubacuju stvari koje su trebale biti u triple A naslovu već ubačena stvar kao fičer, npr. biranje mapa i modova.

da, to kasni, ali moraju i oni čuvati posao, fiktivno ubaciti stvari koje odavno imaju u drugim naslovima. istu stvar radi dice i ostali studiji, kao nešto rade na igri,, jer je sadržaj već isječen pa vraćen.

Igra zasad radi ok, netcode kriminal, ali kriminal je svima. Ljudi su stoka, kampaju sa clayom i 725ticama, i to je to. Odem na hc, uzmem ebr i oneshotam kao nekad sa g3 u cod 4. Zabavno, a zvuk prigušivača mi daje eargasm.

Sve u svemu uz sve frustracije, kad se skupi ekipica pa se baci dobar S&D stvarno igra blista.

probaj od nekog posudi acc pa vidi jel tako užasno kao što pišeš gledajući gameplaye po netu  

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2019 18:57 (fila2208).
16 godina

Evo od ovog updatea mi igra trza nenormalno.. pad od 10 fpsa

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
red_bull kaže...

Evo od ovog updatea mi igra trza nenormalno.. pad od 10 fpsa

Opet novi update? Kakve su promjene?

17 godina
odjavljen
maxis kaže...

Friday daj mi molim te reci koje si drivere stavio? Ja sam stavio ove zadnje opcionalne  19.10.2 optimizirane za MW . Prije toga sam igrao BF 5 s starima  recommended 19.9.2 i igra je išla kao podmazana. Kad su izašle ove nove Pacific mape  u četvrtak isto sve išlo kako treba. Nakon toga stavljam ove nove  19.10.2 u petak i igram MW sve izgleda ok. Danas probao Bf5  i vidim fini fps ali povremeni stutter se javlja wtf? Deinstaliram nove pobrišem s AMD clean up i stavim te prijašnje 19.9.2 i BF5 radi normalno. Probao i MW isto radi dobro . Iskreno ne primjećujem razliku u MW s starim i novim driverima fps imam i više nego dovoljno. Dosada nisam imao problem s tim opcionalnim driverima ali izgleda da su nešto sfušali . Ajde probaj te stare staviti i vidi kako će ti se ponašati u igri ako nisi riješio problem.

Imam zadnje drivere jer sam graficku donio kuci bas taj dan kad su se pojavili. CoD mi radi super dok radi (cini mi se da smanjenje kvalitete tekstura pomaze ali khm khm, kakvo je to rjesenje?) a BF mi je radio super Devastation kojeg sam odigrao dvije runde. Kad sam pokrenuo Iwo Jimu onda sam imao lagove poprilicne svakih par sekundi. Ne znam da li je sa starijim driverima bolje ili ne

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen

Daj me nemoj jebat...

EDIT:

I onda nek izvolim popusiti kurcinu

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2019 21:43 (Friday).

4 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
maxis kaže...

Imam zadnje drivere jer sam graficku donio kuci bas taj dan kad su se pojavili. CoD mi radi super dok radi (cini mi se da smanjenje kvalitete tekstura pomaze ali khm khm, kakvo je to rjesenje?) a BF mi je radio super Devastation kojeg sam odigrao dvije runde. Kad sam pokrenuo Iwo Jimu onda sam imao lagove poprilicne svakih par sekundi. Ne znam da li je sa starijim driverima bolje ili ne

Nešto ti ne valja.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
maxis kaže...

Nešto ti ne valja.

Više puta sam pročitao njegov problem i mislim da si u pravu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
maxis kaže...

Ma meni cijeli komp još nema mjesec dana. Tako da sam ja stavljao samo ta 2 drivera. Ovi novi driveri su možda nešto sjebani daju veći FPS u MW i meni rade super ali tko zna možda se kod tebe nešto kolje s njima. Ja zasada ostajem na starim driverima jer više nemam problema s BF5 i novim mapama. Kad sam složio komp bio sam ono vau kako glatko i lijepo klizi Bf.Već dugo imam Amd i ovo mi je 1 iskustvo da su me tako zezali driveri. Ako mi se opet dogodi da mi se smrzne igra probat  ću se s tim teksturama poigrati da vidim da li pomaže.Iz iskustva znam da su  black ops 1 isto zeznuli nešto se igrom jer je bilo pun kup stuttera, lagova ....Nije mi baš nikad ulijevala  povjerenje ta ekipa koja radi Cod. Probaj stare drivere pa lako vratiš nove jer uvijek ima doza rizika stavljati te opcionalne drivere za razliku od recomended. Nadam se da će uskoro izbaciti nove drivere koji će biti bolji.

sake08
13 godina
Friday kaže...

Daj me nemoj jebat...

EDIT:

A  ček ček... ti si kupio AMD grafu?

16 godina
fila2208 kaže...
Colossus7 kaže...

da, to kasni, ali moraju i oni čuvati posao, fiktivno ubaciti stvari koje odavno imaju u drugim naslovima. istu stvar radi dice i ostali studiji, kao nešto rade na igri,, jer je sadržaj već isječen pa vraćen.

Igra zasad radi ok, netcode kriminal, ali kriminal je svima. Ljudi su stoka, kampaju sa clayom i 725ticama, i to je to. Odem na hc, uzmem ebr i oneshotam kao nekad sa g3 u cod 4. Zabavno, a zvuk prigušivača mi daje eargasm.

Sve u svemu uz sve frustracije, kad se skupi ekipica pa se baci dobar S&D stvarno igra blista.

probaj od nekog posudi acc pa vidi jel tako užasno kao što pišeš gledajući gameplaye po netu  

Ma brate, prešao bi preko svega, ali nemogu ovaj kemperluk vidjet nacrtan kako igraju ovaj novi cod, jednostavno kad se podvuče crta, premalo mi je takvo igranje zabavno, a više dosadno i frustrirajuće. Jednostavno nisam lik koji može stajati 10 minuta na jednom mjestu čekajući da mi netko naleti na prozor ili vrata ili da čuvam tri točke oko sebe sa claymorima i osluškivati kad se netko približava tako da ga mogu čuti 30 metara dalje.

Nisam totalni rusher, zavisi od mape, ili Assault rifle taktičko igranje ili smg run & gun ako je manja mapa ili dozvoljava određenu dozu takve igre samim dizajnom mape, ali 80-90% vremena kempanje od 80-90% igrača na mapi nemogu probaviti nikako. Ne očekujem da svi trče po mapi ko kreteni bez glave jer to nikad na skill serverima nije bio slucaj sa codom, ali ovo sad, jebeš to. Da sam htio takvu igru, vjerovatno bi igrao PUBG i slično.

Da su stavili onaj dead silence kao perk koji traje stalno, i još par sitnica mislim da bi igra totalno drugačije izgledala što se kempanja tiče. A zaista šteta, jer toliko toga su dobro složili. :(

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Daj me nemoj jebat...

EDIT:

Aha. Za koji dan stize i ploca/proc. Full AMD build

BTW, predomislio sam se - nisu mi ovi kamperi toliko iritantni, s vremenom nadjes nacina kako ih se rijesiti. Ali koji faking kurac je sa onim stitonosama??? Maloprije partija, njih trojica to furaju. Pucas u njega i nista. On na desetinku nesto napravi i ja padam mrtav od noza? Pa daj me nemoj jebati...

Freak Show Inc.
15 godina

Da, trenutno su pre op.

Kad čučne ni noge mu ne možeš gadati i svi bacaju nozeve jebene.

Trebaju to malo riješit, da zaljepit smetex ili c4 na njega treba bit insta te takoder da stopping power meci mogu kroz shield. 

Ok je u publici tdm, ali s&d na ozbiljnoj razini di ekipa zna šta radi su ogroman cancer.

Budemo vidjeli kako će se meta razvijati i šta će activision po tom pitanju.

Btw petko na amd? Jesam propustio nešto ili, zar nisi kunuo se u intel i rugao cybera uvijek? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2019 0:19 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Daj me nemoj jebat...

EDIT:

Aha. Za koji dan stize i ploca/proc. Full AMD build

17 godina

Eqiupajte semtex ili onaj thermite granade i samo zaljepite u štitonošu.

C4 se ne može zaljepiti za štit koliko sam ja probao, neka me netko ispravi ako sam ja zeznuo.

Pa jebemu ljud, zar ću vas ja čitav život za ruku vodit?!?!?!

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2019 7:48 (Dodinho).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina

Ekipa masu vremena igrala pubg/fortnite/apex i sad igraju cod kao da im život ovisi o tome :)

ma nije tako strašno, kampaju ljudi, ali očiti su i jednom kad te otkud ubije znaš da je uvijek tu. SAmo laganica, provjerit sve, zastat, pa onda tek, rush nema šanse više nikakve.

I btw. ebr ako punite, idite na hc tamo je one shot kill kao g3 nekad na cod 4

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

“ You can hear somebody thru walls, across lobbies, in another continent, playing on another sever, in a different game mode “ 

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice