Call Of Duty Modern Warfare

poruka: 3.351
|
čitano: 701.557
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ja se samo molim da stave glasanje za mape....jer mi već idu na ... a vjerujem i ostalima tih par mapa koje se pojavljuju....dajte nam bar da manje zlo biramo

0 0 hvala 0
17 godina

Jutros sam igrao jedini protiv igraca s kontrolerom...

Ne mogu vjerovati koja je to doza bezobrazluka u igri..

Ti likovi non stop kemp + aim assist... free for all je u pitanju..

Dakle u FFA modu se kempa vise nego na s&d totalno mi je sve neobicno...

U FFA modu ako zelis imati pozitivan score zauzmes jednu kucicu\zgradu i cekas a na kriticne dijelove postavis claymore

ovo je meni rak igre....

nema moda koji mi nije totalno neobican za igrati... totalno kontra od onoga sto sam navikao... 

igra me toliko vuce da igram jos a s druge strane me toliko nervira da to ne mogu opisati......

treba mi pro mod ja ne mogu ove killstreakove i perkove prezvakad nikako....

jebeni avioni koj i5 minuta resetajui sve zivo i slicno tome...

ajde UAV neki jednokratni Cluster i tome slicno...

fuj.

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Opet update od skoro 8 giga?

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da..bas me zanima ako sto mijenja ili je i to jedan od bug-ova 

0 0 hvala 0
15 godina

Da, poseban Feeling. S jedne strane tako je zadovoljavajuće gazit ekipu. Postavit se, outplayat ili sjebat kampera. 

S druge strane, frustrira kad padas stalno i onda klasika samo shift i živčanjenje. 

Jedan kolega s dissa je dobro rekao, masa ljudi je igrala taj mrtvi royale i igraju sad puno opreznije kao da imaju jedan život. Masu puta uđem u dvoboj s likom, i sad prošlo par sek reko ma otišao je ili ubijen, on me čeka. 

Nevjerojatno koliko ljudi imaju volje kampati i čekati, nikad dosad toliko to nisam primjećivao + što kolega iznad kaže, konzolaski peasanti su užasan cancer, a i kad još počnu shield dođe mi da razbijem sve. 

Prilagodio sam se malo igri, usporio i puno mi je zabavnije. Krećem se sporije, pokušavam chekirat sve kuteve iako ih ima previše na svakoj mapi i uvijek si nesiguran od nekud. Map design je jako inteligentan, ali i frustrirajuci 😂 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Odlican update, nema vise kampera...

BTW - zasto ne pogasite igranje sa konzolasima? Ja sam to ugasio jos prvi dan

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Call Of Duty Modern Warfare
Friday kaže...

Ne vidim problem u njima pa ni ne gasim.

Koristite blage riječi i jake argumente
17 godina
odjavljen
Dodinho kaže...
Friday kaže...

Manje su agilni i imaju aim assist.

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Odlican update, nema vise kampera...

nema ?

upravo igra ffa 

ubijao sam ih s m13 i odjednom likovi u coskove kuce s shotgunom ... al dobro njihova zelja moja zapovijed...

napravio sam dovoljnu razliku da sam bio afk zadnjih par minua i uzeo win... s pozitivnim omjerom kdr

a jbte ...

Bnet: mNik987#2148
15 godina
neaktivan

Igro sam s njima i gledam ih u spectate na s&d, baš im kretnje neprirodno izgledaju gadno ih za gledat

14 godina

Leak novih/starih mapa koje nam dolaze.

Također leak dugo očekivanog perka.

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Nova groud war mapa, čini se zanimljivo

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2019 11:46 (intel97).
15 godina
neaktivan

Jučer probao private match i vidio tamo mape koje nisam nijedanput odigrao u matchu.Što je s tim mapama tašto ih ne stave u rotaciju? 

sake08
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
maxis kaže...

Jučer probao private match i vidio tamo mape koje nisam nijedanput odigrao u matchu.Što je s tim mapama tašto ih ne stave u rotaciju? 

Mislim da su samo dvije i to za male mape za gun fight.

Ne mogu vjerovati da igra nema spawn side switch...Igramo TDM na onoj Arklov Peak mapi, uključim se tokom meča i guze nas, ali nas igra spawna na jednom kraju mape di nas oni pritišću i spawn rejpaju. Zapravo se runda TDM-a odvija na 1/5 mape, umjesto da nas spawna na drugom kraju. Ajde da je Domination, još bi imao razumijevanja, spawna nas kod naše zastave, pregrmio bi...Ali kod TDM-a nema nikakvog smisla.

Igra je toliko zabavna, ali ima i 6-7 problema zbog kojih poludiš.

17 godina
Friday kaže...
Dodinho kaže...
Friday kaže...

A njihov problem jebiga, neka oni gase crossplay ako ne mogu podnijet.

Koristite blage riječi i jake argumente
12 godina

Koji su vam trenutno najdraži modovi?

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

novih 8gb, 8 novih stvari

• More fixes to prevent crashes and improve stability across all platforms

• Battlechatter has been removed from tactical, one-life modes

• APCs and Tanks in Ground War no longer award points towards a nuke

• Fix for charms affecting weapon performance when firing from the hip

• Claymores: Stun grenades can now force claymores into a disabled state for 3 seconds

• Footsteps: Adjustments to tame the 3rd person footsteps. They will now filter out based on occlusion more.

• Fix to an issue where Tac Inserts could cause players to spawn out of bounds

• Fix for the gold camo not unlocking on the .357

• Playlist Update

• NVG (TDM only)

• Ground War

• Gunfight

• Kill Confirmed

• FFA

10/27/19 - Playlist Update

• Cyber Attack is now in the Quick Play Filter

• 10v10 TDM and 10v010 Dom now have their own option in the Quick Play Filter

10/26/19 - Playlist Update

• Adding 64 player count Ground War on Quarry

• A fix for being unable to revive in HC Cyber Attack

• Defcon timer is now 45 seconds

10/25/19 - Playlist Update

• Adding FFA

• Turning on Ground War

• Removing 10v10 Domination from Aniyah

10/25/19 - Title Update

• Backend fixes to help prevent against crashing across all platforms – if you experience a crash, please let us know

• Fix for a bug where players could earn more points when shooting specific vehicles while having Pointman equipped

• Improved ADS while using weapons without scopes on Xbox

• In some instances, some players were not able to complete the Highway mission due to an exfil bug

• Fix for the “Best of the Best” challenge not tracking progress

• Fix for the “Elite Sniper” challenge not displaying the correct description

• Fix for various camos not unlocking during progression

• Fix for the unlock criteria for the “Double Cross” reticle not progressing past 4

• Fix for the description and requirements needed to unlock some optic scopes in Gunsmith

• Fix for an exploit in Gunsmith when using mouse and keyboard

PC Specific:

• Dev Error 6065: We’re currently working on a fix for this and appreciate your patience. Lowering your graphics settings can help in the meantime.

• Dev Error 6165: Players encountering this issue should try a ‘Scan and Repair’ through the Battle.net application. If this isn’t successful, a full reinstall might fix the issue.

• Unable to access graphics options: We're actively working on a fix for this, but removing the player folder in Documents -> Call of Duty: Modern Warfare might help resolve until a fix is deployed. If this doesn't work for you, please let us know.

• RTX not working: To be able to enable RTX, you'll need to have an RTX compatible card and Win10 1809 and above. Please make sure you update Windows and your video card drivers.

za 6065 ono što sam rekao, probat odigrat malo s postavkama vidjet, negdje je  neki leak što ubije i te vaše titane od kartica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2019 20:40 (fila2208).
Moj PC  
5 0 hvala 4
15 godina
neaktivan

Ja imam isto karticu Pulse 5700 XT  kao Friday i nijedanput nisam dobio nikakav error ,sve na ultra i sve super radi.  Nešto je broken u igri i bojim se da to neće riješiti tako brzo ako uopće. Meni se jedino dogodi istina rijetko da se sve zamrzne na par sekundi i  sve ide poslije normalno. Slično izgleda kao nekad u meniju da kao na sekundu se zamrzne slika.Ima netko tko je to isto iskusio?

Rijetko se dogodi i da se izgubi veza s Blizzard servisom. Serem im se na posao 3 godine rade igru i opet  nešto moraju zasrati.

Ja inače sad igram samo HQ,Domination,,, modove gdje se bar donekle igra za neki objective jer za ovo ostalo nemam više živaca. Osim toga pao mi je i KD omjer jedva je u plusu. Kakvi ste vi?

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maxis kaže...

Ja imam isto karticu Pulse 5700 XT  kao Friday i nijedanput nisam dobio nikakav error ,sve na ultra i sve super radi.  Nešto je broken u igri i bojim se da to neće riješiti tako brzo ako uopće. Meni se jedino dogodi istina rijetko da se sve zamrzne na par sekundi i  sve ide poslije normalno. Slično izgleda kao nekad u meniju da kao na sekundu se zamrzne slika.Ima netko tko je to isto iskusio?

Rijetko se dogodi i da se izgubi veza s Blizzard servisom. Serem im se na posao 3 godine rade igru i opet  nešto moraju zasrati.

Ja inače sad igram samo HQ,Domination,,, modove gdje se bar donekle igra za neki objective jer za ovo ostalo nemam više živaca. Osim toga pao mi je i KD omjer jedva je u plusu. Kakvi ste vi?

Ja imam GTX 1060 6GB, ali koliko sam skužio, u ovoj igri grafika nije bitna već procesor. Barem moj pc je na 100% loada CPU-a a grafika nije ni na 30%...

Što se tiče štekanja itd... kada se igra pali i prekine onaj cut scene odmah nastupi lag, kada se uđe u menu i kada krene tražiti igrače za match - fps drop... znalo mi se crashati dosta, pa sam kemijao sa set priority na normal itd. i to je riješilo problem.

Također, igram HQ, Domination, TDM i Domination 20 players, tu i tamo Cyber attack... Kda malo iznad 1.0 jer trčim ko muha bez glave po mapi sa sačmom... Da mi se da campat i postavljat claymore kao i svi drugi bio bi vjerojatno viši KDA.

Bene docet, qui bene distinguit.
17 godina
molnyi kaže...

Ja imam GTX 1060 6GB, ali koliko sam skužio, u ovoj igri grafika nije bitna već procesor. Barem moj pc je na 100% loada CPU-a a grafika nije ni na 30%...

...

Proc ti je na 100% jer je usko grlo. Zato i lag.

Meni je sinoć znalo par puta zaštekati u igri, kao da stane umjesto killcama i stoji taman koliko bi trajao killcam. S novim novim patchem nisam probao.

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
13 godina

Ljudi moji,ja ne znam kako vi,ali ja cijeli dan danas igram i jedva držim K/D u plusu,jer je TTK nemoguć.

Sad da vam objasnim što se događa.

Susretnem se sa neprijateljem i u isto vrijeme (čak i kad ja prvi počnem) se počnemo gađati i 9/10 puta on mene prvi ubije.

Gađam precizno i svejedno prvi padnem.Promijenim (koristim M4A1)  .458 Socom streljivo koje ima samo 10 metaka u magazinu počnem gađati nekoga i on me opet prvi ubije.

Također sam isključio crossplay jer me malo,malo neki konzolaš ubije sa autoaim-om.

Jedini mod u kojem sam dobar je NVG i Realistic.Tamo dobro igram,ali ovo ostalo je užas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Hmm...možda je do veze/pinga,možda gađaš srednji dio tjela ili ideš puškom na smg na malom prostoru gdje je bitan firerate...probaj različita oružja za različite mape i stilove igranja...perkovi također,meni su ghost i dead silence pod obavezno.

13 godina
Jurassic Park kaže...

Ljudi moji,ja ne znam kako vi,ali ja cijeli dan danas igram i jedva držim K/D u plusu,jer je TTK nemoguć.

Sad da vam objasnim što se događa.

Susretnem se sa neprijateljem i u isto vrijeme (čak i kad ja prvi počnem) se počnemo gađati i 9/10 puta on mene prvi ubije.

Gađam precizno i svejedno prvi padnem.Promijenim (koristim M4A1)  .458 Socom streljivo koje ima samo 10 metaka u magazinu počnem gađati nekoga i on me opet prvi ubije.

Također sam isključio crossplay jer me malo,malo neki konzolaš ubije sa autoaim-om.

Jedini mod u kojem sam dobar je NVG i Realistic.Tamo dobro igram,ali ovo ostalo je užas.

Snimiš neki gameplay, pa staviš ovdje link na Youtube. Ima dovoljno ludih ovdje koji će ti analizirati snimku.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
maxis kaže...

Low sam samo kad nove puške levelam dok iskušavam recimo mg34, odena, uzi, itd...brba je dok ne dobiješ neke kvalitetne attačmente.

Treba igrat sporije, uzet sporije puške pa će te natjerati da igraš nešto sporije i opreznije. Pritom ne mislim na kamp, staneš, pogledaš, počistiš malo, pa tek kad misliš krenuti, sačekaj još malo :)

mislim, topla voda, ali da, treba opreznije i sporije i bolje je puno, barem meni. Malo sam se ušemio i bolje ide u svakom slučaju.

13 godina
neaktivan

Pokušajte kada nekoga vidite i počnete pucatoodmah ići u prone, sjebeš ekipu dosta zbog toga .

Ali da, nekada je ttk jednostavno prebrz i ne stigneš reagirati.

Btw. evo jedne, barem meni, smiješne situacije koja mi se desila : 

Ta ekipa sa shieldom mi ide na k..

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2019 7:58 (molnyi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Dodinho kaže...
Friday kaže...
Dodinho kaže...
Friday kaže...

A njihov problem jebiga, neka oni gase crossplay ako ne mogu podnijet.

pa oni isto imaju podrsku za tipkovnicu i mis i dosta njih igra tak

( ne pricam o onim prevarama nego klasicna tipkovnica i mis)

15 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nvidia highlights mi i dalje ne radi, ima netko rjesenje? 

16 godina
AmD kaže...

promjeni avatar u nvidijin logo

15 godina
AmD kaže...

Ispod 1.0 kdr ne radi, tako su rekli.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice