Call of Duty: Modern Warfare II

poruka: 1.031
|
čitano: 346.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Call of Duty: Modern Warfare II
crack kaže...

Jel kupovao tko igru VPNom iz argentine, jel izvedivo?

kažu da se lijepi broj telefona za acc pa ti treba neki prepaid broj i AR

Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

kad se početni dojam slegne fali tu štošta, ali ok, content cut pa vraćanje je danas moderno.

U svakom slučaju do božića će bit full game

70€ jbt

zamisli daš 60 za bf.

Jeste, užas. Isto ko i ovo.

a da ili nezz 35eura za beta tarkova koji nikad neće izać.

A dobro ovo je igrivo za raliku od bf..i opet se počeli malo skupljat za snd.

40kn mjesečno, nije strašno.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
4 godine
Ne kuzim u cemu je kvaka... Vec drugi put na necem random crasha igru... Verify files integrity. 33 files missing. I onda opet ispocetka kod ulaza u igru... Privacy policy, terms of use... Shaders optimisation...
Tn
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2022 20:27 (starblack).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
crack kaže...

Jel kupovao tko igru VPNom iz argentine, jel izvedivo?

kažu da se lijepi broj telefona za acc pa ti treba neki prepaid broj i AR

Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

kad se početni dojam slegne fali tu štošta, ali ok, content cut pa vraćanje je danas moderno.

U svakom slučaju do božića će bit full game

70€ jbt

zamisli daš 60 za bf.

Jeste, užas. Isto ko i ovo.

a da ili nezz 35eura za beta tarkova koji nikad neće izać.

E ne baš. Takov je bio 100€ i vrijedi svakog centa.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
15 godina
Soldier977 kaže...

Meni ni da je džaba nebi ga instalirao.

Vidiš, čudno je to kako nekom vrijedi, nekom ne vrijedi.

70e je puno za naš standard za hrpu jedinica i nula, ali haj, gledam 80% plaće mi odlazi na dječju hranu, pelene, režije, auto.

valjda mogu i ja od sitnih novaca šta sam skupljao kupiti sebi igru koju ću igrati sigurno godinu dana.

Tarkov je sigurno sjajna igra, ali me ne privlači niti najmanje. Bude neki tarkov mode u cod, pa ću to igrati.

4 godine
Fila daj nick da nabijemo koju
Tn
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

Meni ni da je džaba nebi ga instalirao.

Vidiš, čudno je to kako nekom vrijedi, nekom ne vrijedi.

70e je puno za naš standard za hrpu jedinica i nula, ali haj, gledam 80% plaće mi odlazi na dječju hranu, pelene, režije, auto.

valjda mogu i ja od sitnih novaca šta sam skupljao kupiti sebi igru koju ću igrati sigurno godinu dana.

Tarkov je sigurno sjajna igra, ali me ne privlači niti najmanje. Bude neki tarkov mode u cod, pa ću to igrati.

Naravno da nije puno ako ti je nešto dobro. zamisli 100€ za igru u alfi.....

Ali generalno je došlo dotle da izdaju igre kao gotove ali su u biti poluproizvodi i još nabiju cijenu.

8 godina

Ljudi jel ima tko problem sa slikom u igrici? Desava mi se tu i tamo da mi u gejmu slika blicne na sekundu, odnosno jedan dio monitora ili lijevi, ili desni ili po sredini, ili jedan kut al svako toliko mi blica slika... fps je normalan, temperatura graficke normalna, u drugim igricama nemam problem...

0 0 hvala 0
4 godine
Vsync i refresh rate podesi
Tn
8 godina
starblack kaže...
Vsync i refresh rate podesi

Nije pomoglo

8 godina

Rijeseno vracanjem starije verzije drivera od graficke...

1 0 hvala 0
12 godina
Presao kampanju nakon sto mi je proradila igra konacno.
Uglavnom, sviđa mi se.
Ima predobrih misija, još bolje mape lokacije u njima.
Misija "alone" mi je dok sam se šuljao po kucama djelovala ko u resident evilu kad istražujem.
Kampanja me na mnogo stvari podsjetilao. Na gta,hitman,sniper,brzi i zestoki,resident evil...
Al je igra teška, baš sam se znao naživcirat, užas.
Al komotno bi mogao opet odigrat...
TikTok - daki__92 (Youtube - DAKI92 )
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ima tko da bi igrao SND i objectove modove ozbiljnije malo na discord itd?

ozbiljnije se misli da zna poslušat da ne može igrat sniper jer je loš i da ostane čuvat backdoor. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina

opet bugovi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mp3david kaže...

opet bugovi..

To je fičr

15 godina
mp3david kaže...

opet bugovi..

imam i ja toga koliko hoces, jednostavno ignoriram i derem dalje haha

11 godina

Scorestreak vs Killstreak - šta god radili bolji je Scorestreak

مرګ ژوبله

2 0 hvala 0
15 godina
Super64 kaže...

Scorestreak vs Killstreak - šta god radili bolji je Scorestreak

Nije. Krivo govori.

Ono xp šta iskače po ekranu ne ide dolje u zbrajanje.

u tdm je 125xp, ali ostali modovi ti je kill 100 ili manje. Flag capas piše nezz 200, on zbroji 150 itd.

Nije baš da te sipaju bodovi. Nezz plant u snd nosi 500, šta će ti dat odmah onda 5 kills vrijednosti? Oće kiflu.

Clickbait je video, nije sve tako kako ace kojeg inače poštuijem radi info, ovaj put nije to tako bajno.

to sum up, ako igraš objective, a kills su ti sekundarni, svakako score.

Ako igaš više za killove, nemaš šta razmišljat, hardline i scorestreak i bacaj uavove.

11 godina

Scorestreak killovi plus sve što radiš uz to. Svaki kill u scorestreaku je isti kurac ko u killstreaku, ali uz bilo što drugo sa strane nabija bodove. Dakle, DA, u pravu je jer ne igraju svi samo MP. U Ground Waru recimo capanje zastave + killovi. Koliko god da se malo ili puno sipaju bodovi bilo koji bod sa strane ipak se dodaje na Scorestreak ali ne na Kill, jer su killovi fixni, a Score se akumulira.

مرګ ژوبله
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2022 22:54 (Super64).

2 0 hvala 1
12 godina

Jel igra tko kooperativne misije?

Ja sam isprobao prvu misiju i zanimljiva mi je, ali nemrem sam.

Bas se moras suljat jer cim napravis paljbu svi idu ka tebi, a u zgradu ako dodes jedan krivi potez i gotov si, i onda sve ispocetka, gubim živce haha

Proša sam jedino prvi puta i to ocito sa hakerom, za 8min, nisam par ljudi ubio a on vec sve 3 lokacije osvojio

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Za početnika i stariju osobu je sasvim ok: 

Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
Super64 kaže...

Scorestreak killovi plus sve što radiš uz to. Svaki kill u scorestreaku je isti kurac ko u killstreaku, ali uz bilo što drugo sa strane nabija bodove. Dakle, DA, u pravu je jer ne igraju svi samo MP. U Ground Waru recimo capanje zastave + killovi. Koliko god da se malo ili puno sipaju bodovi bilo koji bod sa strane ipak se dodaje na Scorestreak ali ne na Kill, jer su killovi fixni, a Score se akumulira.

Da, ali kažem bodovi na ekranu se ne zbraju svi u scorestreak, ako shavćaš.

Piše recimo cap flaga nezz 250 ili kill na flagu nek bude 175 ajmo reć, opet ćeš dobit 100 u scorestreak.

Ground war ne igram to je ionako za punjenje pušaka, pričam za snd najviše i manje modove di se brže dobije preko killova i lakše pratiš koliko ti treba neg da stalno gledaš bodove aha trebam još 275 bodova hm oću se zakampat to su 3 killa itd.

bar ja to tako gledam.

no svatko ima svoje, probao sam oba, lakše mi je i dalje uz killove.

Soldier977 kaže...

Za početnika i stariju osobu je sasvim ok: 

nebi ja dao 70e za tu glupost.

11 godina
fila2208 kaže...

Piše recimo cap flaga nezz 250 ili kill na flagu nek bude 175 ajmo reć, opet ćeš dobit 100 u scorestreak.

Ko igra/bude igrao Ground War. Za capanje/obrana zastave u Scorestreak ide 150 bodova, svako spawnanje na tebe u bilo kojem vozilu po 50 bodova. Nisam još skužio kako mi se brzo od 500 napuni do 1250 u BMP-u. Jednostavno bez i jednog killa, voziš, trkeljaš po mapi tražiš mete i Scorestreak se napuni jako brzo. Za Ground War Scorestreak je must, bez razmišljanja. Naravno NE KEMPAŠ! Da, ammo boxovi i sve te pizdarije samo idu bodovi.

مرګ ژوبله
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2022 11:47 (Super64).
15 godina

Kupio i ja za ovu igru za xbox, mislio se između nje i battlefield 2042. Ako ima kakva ekipa da igra na box neka se javi 

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nisi ograničen na ekipu koja igra na xboxu, mozes igrat sa ljufima na bilo kojoj platformi i iatovremeno bit spojen na discord preko konzolr

15 godina
Super64 kaže...
fila2208 kaže...

Ko igra/bude igrao Ground War. Za capanje/obrana zastave u Scorestreak ide 150 bodova, svako spawnanje na tebe u bilo kojem vozilu po 50 bodova. Nisam još skužio kako mi se brzo od 500 napuni do 1250 u BMP-u. Jednostavno bez i jednog killa, voziš, trkeljaš po mapi tražiš mete i Scorestreak se napuni jako brzo. Za Ground War Scorestreak je must, bez razmišljanja. Naravno NE KEMPAŠ! Da, ammo boxovi i sve te pizdarije samo idu bodovi.

Ovo nisam znao, i tim više me odbija od igranja grounda jer svi bacaju killstreakove koje su dobili jer se netko spawna na njih ili se šetaju po mapi.

Jasno mi je da je tu scorestreak onda smisao igre, no manji modovi, kažem, ne dobiva se toliko poena da bi bilo tako jako isplativo.

U svakom slučaju pozdravljam taj toogle, to su dobro napravili umjesto da bude poseban perk za to.

14 godina

Odličan video za najveći mogući fps ili najbolji omjer vizualnog(da igra ne izgleda ko kurac, a opet da dobiješ super fps u igri), pa si odaberite što želite. Lik lijepo sve objasni  Ako imate lošiji komp FOV od 90 je najbolji, ali on koristi 110. Isto tako i ja imam jer mislim da je tako idealno (90 fov je premali za ovu igru po meni).

Za što manje trzanja u igri napravite sljedeće: 1. C:\Users\{vaš username}\Documents\Call of Duty\players

1a. sa notepadom otvorite options.3.cod22 i scrollajte skroz do dna dok ne nađete RendererWorkerCount:0.0,

2. Tu ubacite polovicu threadova koliko ima vaš CPU (primjer: u mom slučaju, ja imam 3900x cpu koji ima 24 threadova i ja sam stavio RendererWorkerCount:0.0 = "12")

3. Nemojte zaboraviti sejvati file nakon što poštelate sve :)

Igra će vam bolje raditi garantiram nakon ovoga + dobijete još sitno veći fps 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2022 17:32 (Baldurion).
Moj PC  
6 0 hvala 5
15 godina

Koristan post za koji sam ti stisnuo hvala.

ja tražim koje opcije su da mi zlatni camo igleda sjajno,a ne kao pastelni, t da oružje bude detaljno, sve ostalo manje bitno, bolja vidljivost i bitan fps.

Moram poštelati, hvala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

kad ce prvi patch vezan uz stabilnost igre u singleplayeru?

Samobor je lepa varoš
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2022 21:00 (geek_boy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Who the fuck is this????? Ghost Unmasked -

مرګ ژوبله

2 0 hvala 0
17 godina

Evo još malo mojih dojmova nakon pređene kampanje i 25 lvl-a u MP.

Sama kampanja kao što sam i rekao nije lošta, igriva je, ali ništa spektakularno...samo priča mi je onako, može proći, ali po meni tipična američka limunada što bi se reklo, iako definitivno se isplati odigrati kampanju da me ne shvati netko krivo.

Osjećaj napucavanja kako u SP tako i MP mi je kao i do sada u Cod-ovima,odličan, što me zapravo i vuče igrati po već ne znam koji Cod.

Oružja su mi dobra, ima ih na pretek, ali su zakomplicirali sa otključavanjem istih kao i atachmenta, malo mi bezveze da moram igrat s pumpericom da bi otključao scope za assult rifle, iskreno onaj stari sistem mi je više pasao jer se većinom baziram na 2-3 puške s kojima igram.

Sve u svemu solidan Cod, ali ništa već što do sada nismo vidjeli, iskreno da sam bio pametniji možda bih pričekao prvi popust pa uzeo igru, ali nakon hvalospjeva o kampanji sam mislio da će biti ne znam kakav novi Cod, preorderao i dobio Cod kao i svake godine do sada, ista šema sa malo boljom grafikom i drugom tematikom.

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice