- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
121 neprekidnu pobjedu ? To mi nemoguce djeluje :) Ili si se jednostavno prebacivao u timove koji uvijek pobjedjuju tokom igre.
Igram s likom koji ima 9000 killova cirka, i oko 600 tinjak deathova private match.
Na kraju sam imao 145-90, on suprotno.
Moj kdr je 0.9, zato šta igram samo sniper only ffa servere, a tam sam njih dvoje ima pozitivu...
Ma lol, pričam da kdr i stats ne pokazuje ništa o igraču kad dođeš na private match s njim halat.
Jasno je da su privatni mecevi i pub dvije razlicite klase. Ali mala je vjerovatnoca da ce onaj ko sije na pubu failati na privatnom mecu..
Ma sve je u pravilima na Private ...
Ako nema GL, Akimbo, LS, Marty, Dead Man C4, P90 .... i naj važnije NEMA CAMP-a bez SNIPE-a
... onda je razlika velika.
Ako nema GL, Akimbo, LS, Marty, Dead Man C4, P90 .... i naj važnije NEMA CAMP-a bez SNIPE-a
pa sta ako kampa??? to znaci da stoji uvijek na istom mjestu i onda ga ti lako prefiras...i zas bi scope moro kampat ja bas suprotno ja recimo rusham sa sniperom...daj omg naucite igrat
pa sta ako kampa??? to znaci da stoji uvijek na istom mjestu i onda ga ti lako prefiras...i zas bi scope moro kampat ja bas suprotno ja recimo rusham sa sniperom...daj omg naucite igrat
Kako ša ako kampa??? Di je tu skill? Stane u kantun i čeka ka pi.ka kad će neko naići! Nisam reka da sa Snipe-om ne smiš rushat (ni ja ne kampam da snipe-om) ... ali je jedino oružje za koje je prihvatljiv CAMP.
A zbog tih koji kampaju, koriste AimBot, WH, FOV, Gl i slična sra..nja ova igra je postala čisto sra..nje. Nema admia koji bi to kontrolirali.
Posto nisam pratio Call of Duty jos od neprevazidjene dvojke, interesuje me kako funkcioniraju ovi prestige leveli ? Jel za svaki prestige level se mora levelovati do 80. ili ?
Kako ša ako kampa??? Di je tu skill? Stane u kantun i čeka ka pi.ka kad će neko naići! Nisam reka da sa Snipe-om ne smiš rushat (ni ja ne kampam da snipe-om) ... ali je jedino oružje za koje je prihvatljiv CAMP.
A zbog tih koji kampaju, koriste AimBot, WH, FOV, Gl i slična sra..nja ova igra je postala čisto sra..nje. Nema admia koji bi to kontrolirali.
stane se u kantun i sefsdfgiojndg prestani se zalit blitvaru omg ponavljam ako cijelo vrijeme stoji tamo jednom ce te ubit drugi svaki sljedeci put ces ga prefirat i ubit...a ko zna zas se tamo stao mozda je prico na telefon il sta ja znam sta....dodji u cod2 ili cod4 promod pa ces vidit jel kamp bitan il ne bitan omg pa nemres isto sve rushat...btw FOV je field of view....
sry sta sam ista reko sad sam uso u mw3 nakon dosta vremena i mogu reci da najvece budale i idioti igraju mtrvi mw3
Napokon!!!!!! Osvojio AK-47 i stavio silence na njega..... *PERFECT*
Isto kao da platis kurvu da bi se ljubio s njom.
ovo je stvarno ili fake ?btw ovo sam danas dobio na mail http://www.itsmods.com/forum/Thread-Release-MW3-Dedicated-server-addon.html
Znači da će uskoro doć novi Alter.
Neče jer su oni sami rekli da ne namjeravaju radit novi.
a kad smo kod alteriwneta alterops je opet online i radi savrseno :D
ovo je stvarno ili fake ?btw ovo sam danas dobio na mail http://www.itsmods.com/forum/Thread-Release-MW3-Dedicated-server-addon.html
Znači da će uskoro doć novi Alter.
Neče jer su oni sami rekli da ne namjeravaju radit novi.
?
Nema veze, AlterOps je radila druga ekipa.
Ja se nadam, ali stvarno Bogu nadam da neće crackat servere.
preglup je.
ACR je bolji.
Dapače tolko je bolji da sam njega ostavio za prestige
Za koje oružje smatrate da je overpowered, i što najčešće koristite kao attachmente?
A najbolji secondary weapon je...?
Upravo razmišljam za UMP 45, jeli bolji sa silencerom i kickom ili sa silencerom i rapid fire-om?
Za koje oružje smatrate da je overpowered, i što najčešće koristite kao attachmente?
A najbolji secondary weapon je...?
Najbolji secondary je MP9 akimbo, ako si fag, tu negdje je i FMG9
Ja za attachmente koristim :
Drop zone i S&D - silencer ili heartbeat
team deathmatch - hybrid/extended mags
ground war - silencer
sve to na ACR ofc
Najbolja 2 oruzja po meni su UMP45 i PP90M1, sa njima od pocetka samo i igram. Nista od attachmenta, samo kick i rapid fire.
Kičmu sam slomio dok sam otključao ovaj title ali fala Bogu tu je :http://www.xfire.com/profile/mbrat93/screenshots/?view#120793426
Addaj te me na steamu za frenda nick mi je :prax2
I da, sta treba za Lights out title?
Za ovaj moj trebas ubiti 2 ili vise enemy sa jedim c4 packom 25 puta ,a za lights out trebas ubiti enemya direktno flashbangom
Za ovaj moj trebas ubiti 2 ili vise enemy sa jedim c4 packom 25 puta ,a za lights out trebas ubiti enemya direktno flashbangom
Pa ovo sa flashbangom je valjda najlakše (isto ima i za grenade, za semtex neznam) ima hrpa idiota koji koriste final stand - kad je na podu samo lagno se sakriješ iza ćoška i rokneš u njega flashbang i to je to
Danas me ubio moj vlastiti helic, great
DLC
OMG samo dvije mape + neki dodatni sadržaji i opet sve dolazi najmanje mjesec dana ranije na xbox live pa tek onda na PC
Navodno ce bit neke novosti za survival , dodaci singleplayeru , al nisu spominjali nova oružja i stvari koje zanimaju vecinu ljudi tako da sam strašno razočaran sad
Tko nije
Off: Jel ima nekih novosti o Elite-u za PC.???