Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.340.957
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Kako samo win streak 9? Ja sam imao 121 na 10 prestigeu i sad sam otišao na reset all stats (zapravo već duže vrijeme) i stojim na prvom prestigeu, sve puške su mi više manje zlatne =)
14 godina
neaktivan

121 neprekidnu pobjedu ? To mi nemoguce djeluje :) Ili si se jednostavno prebacivao u timove koji uvijek pobjedjuju tokom igre.

14 godina
neaktivan
Ne moguće je prebacivati teamove, i da, pogledaj lika na youtubeu zove se 'TheMarkofJ', da vidiš njegov winstreak (mislim da je oko 241 na UnlimitedCujos accountu) onda me zanima što bi rekao =)
16 godina
Ovaj kdr ništa ne znači.

Igram s likom koji ima 9000 killova cirka, i oko 600 tinjak deathova private match.
Na kraju sam imao 145-90, on suprotno.

Moj kdr je 0.9, zato šta igram samo sniper only ffa servere, a tam sam njih dvoje ima pozitivu...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Ti znaš da se Private match ne broji u barracks i player card right?
16 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Ti znaš da se Private match ne broji u barracks i player card right?

Ma lol, pričam da kdr i stats ne pokazuje ništa o igraču kad dođeš na private match s njim halat.

14 godina
neaktivan

Jasno je da su privatni mecevi i pub dvije razlicite klase. Ali mala je vjerovatnoca da ce onaj ko sije na pubu failati na privatnom mecu.. 

13 godina
neaktivan

Ma sve je u pravilima na Private ...

Ako nema GL, Akimbo, LS, Marty, Dead Man C4, P90 .... i naj važnije NEMA CAMP-a bez SNIPE-a

... onda je razlika velika.

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
iggy81f kaže...

Ako nema GL, Akimbo, LS, Marty, Dead Man C4, P90 .... i naj važnije NEMA CAMP-a bez SNIPE-a

pa sta ako kampa??? to znaci da stoji uvijek na istom mjestu i onda ga ti lako prefiras...i zas bi scope moro kampat ja bas suprotno ja recimo rusham sa sniperom...daj omg naucite igrat

When I get sad, I stop being sad, and be AWESOME instead. True story.
13 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
iggy81f kaže...

pa sta ako kampa??? to znaci da stoji uvijek na istom mjestu i onda ga ti lako prefiras...i zas bi scope moro kampat ja bas suprotno ja recimo rusham sa sniperom...daj omg naucite igrat

Kako ša ako kampa??? Di je tu skill? Stane u kantun i čeka ka pi.ka kad će neko naići! Nisam reka da sa Snipe-om ne smiš rushat (ni ja ne kampam da snipe-om) ... ali je jedino oružje za koje je prihvatljiv CAMP.

A zbog tih koji kampaju, koriste AimBot, WH, FOV, Gl i slična sra..nja ova igra je postala čisto sra..nje. Nema admia koji bi to kontrolirali.

Hasta La Victoria Siempre
14 godina
neaktivan

Posto nisam pratio Call of Duty jos od neprevazidjene dvojke, interesuje me kako funkcioniraju ovi prestige leveli ? Jel za svaki prestige level se mora levelovati do 80. ili ?

13 godina
protjeran
iggy81f kaže...
MalenoSelo kaže...
iggy81f kaže...

Kako ša ako kampa??? Di je tu skill? Stane u kantun i čeka ka pi.ka kad će neko naići! Nisam reka da sa Snipe-om ne smiš rushat (ni ja ne kampam da snipe-om) ... ali je jedino oružje za koje je prihvatljiv CAMP.

A zbog tih koji kampaju, koriste AimBot, WH, FOV, Gl i slična sra..nja ova igra je postala čisto sra..nje. Nema admia koji bi to kontrolirali.

stane se u kantun i sefsdfgiojndg prestani se zalit blitvaru omg ponavljam ako cijelo vrijeme stoji tamo jednom ce te ubit drugi svaki sljedeci put ces ga prefirat i ubit...a ko zna zas se tamo stao mozda je prico na telefon il sta ja znam sta....dodji u cod2 ili cod4 promod pa ces vidit jel kamp bitan il ne bitan omg pa nemres isto sve rushat...btw FOV je field of view....

14 godina
neaktivan
Da, uglavnom sve izgubiš, samo ti ostanu oni titlovi i te sve gluposti za ukrašavanje.
13 godina
protjeran
iggy81f kaže...
MalenoSelo kaže...
iggy81f kaže...

sry sta sam ista reko sad sam uso u mw3 nakon dosta vremena i mogu reci da najvece budale i idioti igraju mtrvi mw3

15 godina
neaktivan

Napokon!!!!!! Osvojio AK-47 i stavio silence na njega..... *PERFECT*{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

Isto kao da platis kurvu da bi se  ljubio s njom.

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
geek_boy1 kaže...

ovo je stvarno ili fake ?btw ovo sam danas dobio na mail http://www.itsmods.com/forum/Thread-Release-MW3-Dedicated-server-addon.html

Znači da će uskoro doć novi Alter.

Neče jer su oni sami rekli da ne namjeravaju radit novi.

I used to say MW3 is better than BF3 then I took arrow to the knee.
16 godina
neaktivan

a kad smo kod alteriwneta alterops je opet online i radi savrseno :D

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hojs kaže...
Mitch kaže...
geek_boy1 kaže...

ovo je stvarno ili fake ?btw ovo sam danas dobio na mail http://www.itsmods.com/forum/Thread-Release-MW3-Dedicated-server-addon.html

Znači da će uskoro doć novi Alter.

Neče jer su oni sami rekli da ne namjeravaju radit novi.

?

Nema veze, AlterOps je radila druga ekipa.

Ja se nadam, ali stvarno Bogu nadam da neće crackat servere.

16 godina
Bera kaže...

preglup je.

ACR je bolji.

Dapače tolko je bolji da sam njega ostavio za prestige

15 godina
neaktivan

Za koje oružje smatrate da je overpowered, i što najčešće koristite kao attachmente?

A najbolji secondary weapon je...?

Upravo razmišljam za UMP 45, jeli bolji sa silencerom i kickom ili sa silencerom i rapid fire-om?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 20:28 (shady1024).

0 0 hvala 0
16 godina
shady1024 kaže...

Za koje oružje smatrate da je overpowered, i što najčešće koristite kao attachmente?

A najbolji secondary weapon je...?

Najbolji secondary je MP9 akimbo, ako si fag, tu negdje je i FMG9

Ja za attachmente koristim :

Drop zone i S&D - silencer ili heartbeat

team deathmatch - hybrid/extended mags

ground war - silencer

sve to na ACR ofc

14 godina
neaktivan

Najbolja 2 oruzja po meni su UMP45 i PP90M1, sa njima od pocetka samo i igram. Nista od attachmenta, samo kick i rapid fire.

14 godina
neaktivan

Kičmu sam slomio dok sam otključao ovaj title ali fala Bogu tu je :http://www.xfire.com/profile/mbrat93/screenshots/?view#120793426

Addaj te me na steamu za frenda nick mi je :prax2

0 0 hvala 0
16 godina
Sta treba za taj title?

I da, sta treba za Lights out title?
14 godina
neaktivan

Za ovaj moj trebas ubiti 2 ili vise enemy sa jedim c4 packom 25 puta ,a za lights out trebas ubiti enemya direktno flashbangom

0 0 hvala 1
17 godina
Phnemonen kaže...

Za ovaj moj trebas ubiti 2 ili vise enemy sa jedim c4 packom 25 puta ,a za lights out trebas ubiti enemya direktno flashbangom

Pa ovo sa flashbangom je valjda najlakše (isto ima i za grenade, za semtex neznam) ima hrpa idiota koji koriste final stand - kad je na podu samo lagno se sakriješ iza ćoška i rokneš u njega flashbang i to je to

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan

{#} Danas me ubio moj vlastiti helic, great{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 13:52 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

DLC

OMG samo dvije mape + neki dodatni sadržaji  i opet sve dolazi najmanje mjesec dana ranije na xbox live pa tek onda na PC

Navodno ce bit neke novosti za survival , dodaci singleplayeru , al nisu spominjali nova oružja i stvari koje zanimaju vecinu ljudi tako da sam strašno razočaran sad

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 19:42 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tko nije {#}

Off: Jel ima nekih novosti o Elite-u za PC.???

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice