Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.340.375
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
protjeran
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
zrimo kaže...

Po meni se isplati dati 130kn za ruski key više od toga ne, nemoj očekivat nikakva čuda igra je MW2 s dodacima i novim mapama koje su po mene dosta lošije u odnosu na MW2.

SP je odličan, što se tiče MP oružja i killstreakovi su super jedini veliki minus su bezlične i klaustrofobične mape ali je igra zabavna kao i svaki COD do sada.

Ako neko igra HC nek me doda, kako vidim nema neki određeni server da se ekipa s Buga okupi trebali bi nešto dogovorit.

ima Xnine-ov server na dedicated al kolko sam vidio uvijek je prazan pa ni ja ne odlazim tamo...al ako bi nas se skupilo dosta s foruma zasto ne

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
anabolicaa kaže...

Isplati li se davati pare na oridjidji radi MP komponente ? Imam neke 3 godine iskustva na Call of Duty 2 sceni ali vrijeme je da to malo osvjezimo.. Cetvorku nisam aktivno igrao a za ostale dijelove je bio malen odaziv igraca radi manjka dedicated servera, kakva je ovdje situacija ?

Meni je preodbar MP. Igram sa frendovima i stvarno je super. Ja ti prepourucam da kupis.Slici malo kao MW2 ("malo") ali kad se zaokruzi stvarno dobijes jednu igru u kojoj ces dugo uzivati!

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Igra je dobra, ali uzmi ovo malo sa zrnom soli, kao što je on kasnije stavio malo u navodnike...

Kad narastem bit ću Mentalist.
16 godina
neaktivan

meni je igra katastrofa, bezveze sam dao pare :( 

kao 1 mw2 je 3x bolji i zanimljiviji za igrat... ovdje me ubija onaj j....i respown time pa koji k nisu to iskljucili??? kao 2 odes na one dedecate servere sve neki glupi crouch serveri da igras hc tdm sta trebam samo lezat i cekat protivnika da mi dode i kad nades tu i tamo neki normalan server opet respown time i ping 200 :( a sto je najbolje udes u privat match i slozis si classe sta god hoces i kako god hoces uopce nije cilj ici iz levela u level kad ti je sve otvoreno i dozvoljeno...

bolje da sam uzeo bf3 - a kad covjek i tamo bolje pogleda stvari isto sve kampercine 

3 4 hvala 1
16 godina
neaktivan
bongy kaže...

kao 1 mw2 je 3x bolji i zanimljiviji za igrat... ovdje me ubija onaj j....i respown time pa koji k nisu to iskljucili??? kao 2 odes na one dedecate servere sve neki glupi crouch serveri da igras hc tdm sta trebam samo lezat i cekat protivnika da mi dode i kad nades tu i tamo neki normalan server opet respown time i ping 200 :( a sto je najbolje udes u privat match i slozis si classe sta god hoces i kako god hoces uopce nije cilj ici iz levela u level kad ti je sve otvoreno i dozvoljeno...

bolje da sam uzeo bf3 - a kad covjek i tamo bolje pogleda stvari isto sve kampercine 

zato fino imaš ranked lobby,odi play find game izaberi game mode i sve ti je normalno.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
bongy kaže...

Rat je kampanje, ne? A igra je ratna... Btw. doba jurišanja je završilo davnih dana, kao i novosti u CoD serijalu.

15 godina
neaktivan
bongy kaže...

MW2 definitivo ima bolje i zanimljivije mape, i meni je malo kad gledam žao što sam kupio, ali opet dobro je da je u pitanju ruski key pa nisu neke pare.

Ovo je čista glupost sve se svodi na akimbo i letaj ko muha bez glave, ili noobtube ili lancher i kreši, ne znam za vas ali je meni MP razočaravajući, gameplay je nikakav,svaka čast za SP, ali očekivao sam puno više.

Još ova glupost da ne možeš rankirati na dedecate serverima, užaš.

Pa igrat aiW MW2 na pojedinim serverima bez launchera po ljudstvu i akimba je milina prema ovome.

16 godina
bongy kaže...

Meni je MW2 3x gori od MW3...meni je MW3 najbolji CoD dosad, od SP pa do MP...imam ih sve pa to mogu zakljuciti...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
ekipa vec igram sinoc sam kupio mw3, pa da vas pitam!!
Kada ulazim u igru i treba mu nekih minimalno od 10 do 20 sec jel to normlano ko i kod vas??
I jel ima neka ekipa da se skiupimo i dogovorimo da igmrao skupa, vec mi idu na zivece ovi stranci, pogotovo cheteri sa wh!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel ima neko ovu igru na x360?

0 0 hvala 0
17 godina

Gledam tracking, MW3 je došao u hrv (xbox verzija), sad dok prođe po carini (naravno vjerojatno ništa od carinjenja), pa dok dođe u moju poštu i dostava je tek sljedeći dan, još je vikend sad znači nitko ne radi, dobit ću ga tek u srijedu {#} A što se tiče nekog igranja ja sam uvijek za {#}

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 16:57 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma dobro sve to nisam ni ja reko da letim po mapama s akimbo oruzjem i ubijam ljude nego neke su stvari jednostavno profulali... al dobro i sve to al nije mi jasno da nema tdm hc servera gdje mos normalno igrat igru da nema respowna od 15 sec. i da mos naci neki normalni server a ne samo one glupe takticke servere gdje moras samo kampat i igrat cuceci pa to je ziva glupost on meni ogranicava igru na cucanje,pa boli njega k ocu ja trcat ili hodat,a njemu ako se kampa nek kampa...

13 godina
protjeran
zrimo kaže...
bongy kaže...

MW2 definitivo ima bolje i zanimljivije mape, i meni je malo kad gledam žao što sam kupio, ali opet dobro je da je u pitanju ruski key pa nisu neke pare.

Ovo je čista glupost sve se svodi na akimbo i letaj ko muha bez glave, ili noobtube ili lancher i kreši, ne znam za vas ali je meni MP razočaravajući, gameplay je nikakav,svaka čast za SP, ali očekivao sam puno više.

Još ova glupost da ne možeš rankirati na dedecate serverima, užaš.

Pa igrat aiW MW2 na pojedinim serverima bez launchera po ljudstvu i akimba je milina prema ovome.

nije istina da je sve samo tubanje i launcheri i akimbo... moja najdraza klasa je ak(kick i extended mags) i magnum, fragica, 2 flashice, sleight of hand, assassin, dead silence i ownam ih

13 godina
neaktivan
Tražim samo znači naše ljude.Dosta mi je igranja sa nizozemcima,njemcima,belgijancima,dancima i slovencima.
Znači, Imam team i hoću 2 aktivna, ozbiljna, iskusna i talentirana igrača - 18,18+ god ...
Obećavam da cu vas u profit dovest, nece bit prvi put. LAN party ce uskoro bit.
steam : '' nikolaakakhan '' dodajte i kontaktirajte.

Molio bih da bez navedenog me ne dodavaju na steam.
Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možete li staviti link od Gamereport MP receznije, ne SP

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Imam jedno pitanje u vezi Killstreakova!

Da li npr ja u Assult Packageu dobijem Predatora i netko me ubije te ga ja u drugom zivotu iskoristim hoce li se taj kill ubrajati u killstreak?!

The enemy of my enemy is my friend!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Perkan777 kaže...

Imam jedno pitanje u vezi Killstreakova!

Da li npr ja u Assult Packageu dobijem Predatora i netko me ubije te ga ja u drugom zivotu iskoristim hoce li se taj kill ubrajati u killstreak?!

Neće.

14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Možete li staviti link od Gamereport MP receznije, ne SP

Nema je još -.-''

Now you see me, now you don't :D
14 godina
neaktivan

Pricekacu onda jos malo da vidim da li ce se mp razviti u nesto ozbiljnije i probiti se aktivno na cb i ostale laddere.. Volio bi nesto haklati online, ali nesto novo, cod4 nisam igrao od pocetka i sad je malo kasno da se uce mape, glitchevi i ostalo, a ne da mi se nabacivati sedmica samo radi battlefielda. Stari dobri XP {#}

13 godina
protjeran
anabolicaa kaže...

Pricekacu onda jos malo da vidim da li ce se mp razviti u nesto ozbiljnije i probiti se aktivno na cb i ostale laddere.. Volio bi nesto haklati online, ali nesto novo, cod4 nisam igrao od pocetka i sad je malo kasno da se uce mape, glitchevi i ostalo, a ne da mi se nabacivati sedmica samo radi battlefielda. Stari dobri XP {#}

kaj ak si vec dost dugo na cod2 ostani jos...cod2 scena je jos uvijek aktivna bar mislim xD fino odes sa svoja dva teammatea na gject xmas challenge 3v3 tam 17.12 i gg :)

14 godina
neaktivan

Call of Duty 2 sam prestao igrati prije 2 godine otprilike.. Bili smo 19. na 3v3 ladderu u to vrijeme.. Sjecam se draw-a i razbijanja streaka od NGTKG, koji su imali preko 20w streak, slo haxori. I tada se haxalo uveliko, mogu mislit kakva je sad situacija, ne bi smio ni uci, propalo je to. Stara dobra vremena !

15 godina
neaktivan

Evo ja valjda imam ogromne srece do sad jer jos niti jednog chetera nisam vidio a vec sam 2. prestige lvl 55-56, ali sam za to sam ja bio proglasen za chetera nakon scora od 59-3-27. I ako ljudi igraju bolje od vas nemoraju biti cheteri zapamtite to {#}.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
aleluja eto me na 1/4 achievementa...
14 godina
neaktivan
Prije 2 dana kupim mw3, igra super, ali koliko vec chetera ima sa wh, to mrzim...jako treba im dozivotno ban do kraja zivota....

0 0 hvala 0
15 godina
Kako cheatera? Mene redovno prozivaju pa cak i neki hrvati da varam ali stvarno nemam nista uav non stop u ekipi i rokam znam naslagat po 5 -6 zaredom jos slegiht of hands i quickdraw zakon
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Netko ne podnosi da neko igra bolje od njega...i odam cheater...tak sam ja u BO napravio buzzkill nekom adminu i odma kick.....admini su ljubomorni

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobre vijesti su da je bannano preko 2000 igrača već.

luksy
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
pegasus kaže...

Po ruskom key-u ili po reportu?

15 godina
pegasus kaže...

Nisu ban dobili  za PC nego za konzole koliko ja znam.

BE HAPPY xD : )
13 godina
protjeran
CroVandal kaže...
Kako cheatera? Mene redovno prozivaju pa cak i neki hrvati da varam ali stvarno nemam nista uav non stop u ekipi i rokam znam naslagat po 5 -6 zaredom jos slegiht of hands i quickdraw zakon

definitivno cete prozivat haxorom tamo pol ljudi kad skoro niko tamo ne zna igrat...cast iznimkama ali svi ostali su zesce loware da dodju na cod2 ili cod4 promod protiv nekog malo ozbiljnijeg tima pa unistili bi ih

ja sam bio haxor na ovom matchu, ovom(ovo je bio dedicated server neki), i na jos dosta matcheva al nisam sve posliko xD

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
pegasus kaže...

Po ruskom key-u ili po reportu?

Reportu, mislim da za ruski key uopće nema niti će bit banova:)

luksy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice