Jel mi moze neko rec gdje moram instalirati patch-eve za cod 4, mogu odma s desktop-a ili moram ubacit patch-eve u folder gdje mi je inst. igrica pa ih onda tek inst., hvala???????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel mi moze neko rec gdje moram instalirati patch-eve za cod 4, mogu odma s desktop-a ili moram ubacit patch-eve u folder gdje mi je inst. igrica pa ih onda tek inst., hvala???????
Samo pokreneš instalaciju i onda mislim da moraš browsati put do direktorija igre, ili će on automatski naći, više se ne sjećam.
U svakom slučaju, možeš pokrenuti instalaciju patcheva sa desktopa.
Ok tako sam i mislio, hvala na brzom odgovoru!
Ako se dobro siječam neki forumaši su igrali piratske MP samo su imali problem sa čestim updatovima igre ali sad igra stoji na spomenutoj verziji pa tog problema nema. Cheateri su sa WH i aimbotom a ovo su pirati. Pogledaj Google za MP crack pa će ti biti jasnije.
U zadnje vrijeme sam primjetio sve više i više cheatera. Kakvi su to mentalni sklopovi da im je zabavno cheatat. Meni to u glavu ne ide.
ja bi bio najsretniji kad bi se pravile neke zasstite pa da je nemoguce citat al jbg uvjeg neki kreten pokvari ugodjaj...
ee jel se ovaj cod mw2 moze igrat MP ??
nemam ja orginal cd ..pa ako moze recite kako pa da odigramo koju
sve se može ali u mašti
hahaha jel moze ili ne??
hahaha jel moze ili ne??
ne
ovo je postalo nemoguče...svaki match jedan cheater...ovo je too much.mw2 je fail...
ovo je postalo nemoguče...svaki match jedan cheater...ovo je too much.mw2 je fail...
Prema toj logici,sve prijašnje cod igre su fail?
Na konzolama nema cheatera...
I nezz zasto ljudi kupuju PC-eve ako su konzole za igranje, kupis konzolu i miran si 5 godina be haxora itd.
Na konzolama nema cheatera...
I nezz zasto ljudi kupuju PC-eve ako su konzole za igranje, kupis konzolu i miran si 5 godina be haxora itd.
MW2 na x360 je bio infestiran hakiranim lobyima,tvoj argument vrijedi samo za ps3.
neznam da li je slucajno ili sta, ali primjetio sam da citeri nakon svake runde napuste lobi pa valjda udju u drugi neki nemam pojma, ali rijetko jedan te isti citer ostane pod istim imenom par runda za redom...naravno jedan ode drugi dodje, ili samo taj isti mijenja ime, neznam, samo znam da stvarno ima rijetkih rundi da nitko nema cheat.
evo to je tak kad se netko zamjeri pc igracima ovaj put je to bahati IW
siguran sam da igraci Bad company-a nemaju slicno iskustvo
vjerujem da nebi bilo ni pola chitera da se nisu tako odnosli prema pc-u
evo to je tak kad se netko zamjeri pc igracima ovaj put je to bahati IW
siguran sam da igraci Bad company-a nemaju slicno iskustvo
vjerujem da nebi bilo ni pola chitera da se nisu tako odnosli prema pc-u
Pa čuj nije ni Bad Company bez greške,pogotovo nakon zadnjeg patcha.
Neki su čak pisali da su odustali od igranja do sljedečeg patcha....tak da......
Da ima BC2 svojh mana koje dosta iritiraju po nekad.
Ali ono što mi se kod DICE-a sviđa ja što odgovraju na poruke i slušaju što drugi žele da se uvede u igru, i većinu tih želja su ispunili i uveli u igru.
Da ima BC2 svojh mana koje dosta iritiraju po nekad.
Ali ono što mi se kod DICE-a sviđa ja što odgovraju na poruke i slušaju što drugi žele da se uvede u igru, i većinu tih želja su ispunili i uveli u igru.
e pa to je to...ovi su od pocetka gluhi
bilo je i prije cheatera ali admini bi kickali(nekad i non-cheatere) ali ovo što se događa sad...mw2 je fail opčenito a ne samo zbog hackera,naprvili su pro-noob igru
tipa evo ako želiš kampati evo ti sensor da ti bude lakše,ne znaš s nožem?evo ti commando...mw2 je epic fail i amen.
bilo je i prije cheatera ali admini bi kickali(nekad i non-cheatere) ali ovo što se događa sad...mw2 je fail opčenito a ne samo zbog hackera,naprvili su pro-noob igru
tipa evo ako želiš kampati evo ti sensor da ti bude lakše,ne znaš s nožem?evo ti commando...mw2 je epic fail i amen.
kad je sve tako crno mogli su bar stavit i da se i sa piratom igra online
stvarno sad sam se tek uvjerio da je mw2 noob-friendly igra prelagana je tj samo bi promod magao spasit igru stavili su 90 killstreak rewards,maraton,lightweight,commandoassault oruzija imaju ultra mali recoil,najgore mi je kad vidim da lik igra sa akimbo g18 kao primarnim oruzijem(ubio me na drugoj strani afghana)shotguni su rape-overpowered kad su nerfali model's spas je postao najaci ubije te na divlju daljinu s njime..
ma sve je to za zabavu ljudi,
ajde igra se ne sviđa nekima i to je normalno, ali konstantno kukanje i pre ozbiljno shvaćanje mi ide na živce baš, igrajte nešto drugo, barem ima igara i igara
ajde igra se ne sviđa nekima i to je normalno, ali konstantno kukanje i pre ozbiljno shvaćanje mi ide na živce baš, igrajte nešto drugo, barem ima igara i igara
^^Ovo
Nekako mi se čini da je ovaj val pljuvanja po MW2 zadnjih 10-tak stranica više uzrokovan razočaranjem u Activisionovu lihvarsku politiku cijena nego stvarnom nekvalitetom igre, a pogotovo ne shvaćam primjedbe da je igra nerealistična ili da su neka oružja i perkovi prejaki. MW2 nije napravljen da bude realističan već zabavan i nabijen konstatnom brzom akcijom, što i dalje radi vrlo dobro.
Ako bi se vratili prije stotinjak stranica ovoga threada većina ljudi sa foruma gušta u igri, a na kraju krajeva to je i poanta... da te igra zabavi. Ako te ne zabavlja lako se nađe nešto drugo, nije baš da je MW2 jedini FPS koji postoji...
Ja osobno nisam upalio MW2 već par mjeseci, ali svejedno mislim da mi je igra pružila dovoljno zabave dok sam igrao da se itekako isplatilo.
(Rekavši to, možda opet odigram koju rundu sad kad map pack izađe čisto da vidim kako će matchmaking izgledati kad se podjeli ekipa na one sa i bez MP, pa se vratim popljuvati igru zbog loših konekcija i čitera, u tom slučaju zanemarite sve što sam napisao ;))
Pratio sam malo forum i za B BC2 i tamo je omiljeno oružje između ostalog sačmarica. Po mojem mišljenju još jedino Spas - 12 malo liči na realu. Nisu sačmarice overpowered nego su totalno uništene kukanjem pojedinaca. U Cod-u su mape malene na odnosu recimo na B BC2 i normalno je da te u nekom prolazu ili dvorištu netko pomete sa sačmarom jer sve su to male udaljenosti. Probajte pitati lovce što sačmarica sa krupnom sačmom i čokiranom cijevi može i do sto metara udaljenosti pa će vam biti jasnije da sačmarice u igri totalno loše pucaju jer se na udaljenosti preko desetak metara praktički ništa ne događa. Tip te čak sa bacačkim nožem može dohvatiti na večoj udaljenosti nego ti njega sa sačmaricom.
Idalje igra ekipa i ima igraca, idalje mi je fun, DLC...jeb*s 14 eura za igru koju sam dosad 450, mislim, sati odigrao. To je više nego bilo koja SP igra, dakle dobio sam i više nego što sam platio. Ja nemam primjedbi nekih vecih. Postoji cheatera da, al postoji ih u SVAKOJ igri. Oruzija kao oruzija, all is fair kako bi se reklo.
Udjem u igru i za 3 klika sam unutra, bez ikakvih trazenja servera, dogovaranja, cekanja, browsanja desetaka servera. Vrlo efikasno za ono što je glavni cilj, a to je cistokrvna zabava. Sad ce taman ovih 5 mapa malo unijet novine, meni sasvim uredu. Dobio sam ono što sam trazio, cistokrvnu zabavnu pucacinu nista manje, nista vise. Meni super, a koliko i vidim svim mojim frendovima koji su uzeli igru.
Previše ste nabrijani, ovo je samo igra. Sve ove spike o nekim "elitnim" igracima zaboravite, nema ništa gore kad igra postane više posao nego uzivancija, kao sto se meni dogodilo s WoWom kojega su isto uništili. Uništili ga po meni ali ne prema glavnoj bazi igraca, a to su casualci. Ista stvar je sa CoDom i bilo kojom igrom, radi se za mase i max profit. Samo sto se u ovom slucaju vizija developera poklopila sa mojim zeljama.
Ljudi , samo želim pitati jel ima kakav cheat za ovo (los sam u igri hehe) i kako da otvorim nat ?
Ljudi , samo želim pitati jel ima kakav cheat za ovo (los sam u igri hehe)
Ima ih na milijune,ali ne preporučam ti njihovo korištenje.
Kad dobiš bann od VAC-a bit će ti žao uloženih 400 kn.
Stoga,izbjegavaj cheatove!
naravno da su serveri bizi i da se ne moze uc u igru trenutno...