Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.191.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2

OK, kužim koji "gamer" naslov misli se, ali po tim definicijama, ja sam hardcore gamer na kvadrat.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

opet ce pirati na orginal servere

Prison Breaker kaže...

Ne, ne. Ovo je na verziji 1.0.166 i iskljucen je update.

Tako da sad mozemo do mile volje igrat, dakako, samo na toj verziji.

Pa onda:

(a)pirati neće igrati sa onima koji imaju orginal jer dve različite verzije ne mogu igrati skupa

(b)valjda nije teško modificirati IW.net da jednostavno ne prespaja ljude sa starijim verzijama

16 godina
neaktivan

Tako je za sad se može provjereno stvar radi a sad do kad ?????????????????? vidje ćemo uživajmo dok ide nema spavanja SmijehSmijehSmijehSmijeh

16 godina
protjeran
dekstroza kaže...

Prison Breaker kaže...

Ne, ne. Ovo je na verziji 1.0.166 i iskljucen je update.

Tako da sad mozemo do mile volje igrat, dakako, samo na toj verziji.

Pa onda:

(a)pirati neće igrati sa onima koji imaju orginal jer dve različite verzije ne mogu igrati skupa

(b)valjda nije teško modificirati IW.net da jednostavno ne prespaja ljude sa starijim verzijama

da istina iako ovo je privremeno da se rulja zabavi ovo je tek zagrjavanje jer bi dedicated serveri trebali uskoro doc

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
17 godina
protjeran

Jednostavnije...

Kad sere T-Com ... IWNet je u redu, kad je T-Com u redu, sere IWNet...

U 30 dana igranja ove igre, 20 dana nenormalnog lagga...najviše radi T-Coma...u početku je IWNet FAILao, i to masno, sad kad se popravio, meni veza je sramotna...i Naxeem, ti imaš duplo bržu vezu od velike većine nas ovdje, pa nemoj sebe uzimat ko mjerilo.

Onaj dio sekunde je presudan...ti na jednoj strani ... 1337 akimbo 1887 na drugoj (udaljenost 3-5 metara) ti okineš rafal po njemu, raniš ga ... taman fali djelić sekunde (1 metak) da krepa, i tip ne krepa nego sašije 1887 u facu (nakon teškog ranjavanja) ... i ti naravno krepaš...eto, to je problem kod tog "djelića sekunde".

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Doxy, takodjer imam T-Com i nikakvih problema nemam sa njime, sve normlano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

i zasto naxxemu ne lagga? jer igra sa frendovima koji su dva kvarta udaljeni od njega.. i te spike"nabavi bolji internet" su za balavce u osnovnoj skoli.. kao i moj tata je jaci ili ja imam veceg..

iw net je za mene a i mnoge vidim, veliki fail...

Ja bi se osvrnuo malo na ovo... Dakle u subotu na mom Ventrilu bili smo Naxeem, Pirat, Jack Sparrow, prijatelj Fabian iz Hamburga (Njemačka), prijatelj Greg iz Norwicha (Engleska) i prijatelj Yorick iz St. Truidena (Belgija). Igrali smo savršeno dobro, bez laga.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
protjeran
dub0x kaže...

Doxy, takodjer imam T-Com i nikakvih problema nemam sa njime, sve normlano.

I kaj sad...lol...ja imam problema s njim. Imam ga 3 godine, i sve super radilo do prije desetak dana...

Pričao sam s par ljudi kod sebe, i praktički svi imaju problema zadnjih dana, očito je do naše centrale.

Pogledaj malo po forumu, na 20 mjesta sam stavio linkove od speedtesta, smiješno i žalosno kak izgleda.

MW2 zaigram svaki drugi dan na sat vremena, tek toliko, i fakat nemogu igrat pošteno, pucam po ljudima, al meci se jednostavno ne registriraju.

Baš me briga, nije toliko strašno dobra igra da patim, jednostavno čekam da se veza popravi, pa nastavljam prašit po starome.

16 godina
neaktivan

Neznam, ja nemam nikakvih problema, jel ima veze sto sam udaljen 20-50m od glavne centrale u gradu? ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

I daj mi molim te nemoj s tim debilnim "gamer". To je skoro glupo kao ono "noob" i "low". WTF što je gamer i što to garantira ili uvjetuje?

necemo sad o debilitetu, uostalom necu se s nikim upustat u polemike pogotovo s onim koji koristi ovakve izraze ...

nego,posto nema konzole, s cime je najbolje snimat in-game video, a da ne pozdere sve resurse racunala? probao sam sa x-fireom ali zaklao mi komp..hvalaOsmijeh

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
16 godina
dub0x kaže...

Neznam, ja nemam nikakvih problema, jel ima veze sto sam udaljen 20-50m od glavne centrale u gradu? ^^

pa vjerojatno ima.. no po meni ako imas normalni bandwith ko i onaj malo dalje od centrale nebi trebalo bit prevelike razlike..

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...
naxeem kaže...

I daj mi molim te nemoj s tim debilnim "gamer". To je skoro glupo kao ono "noob" i "low". WTF što je gamer i što to garantira ili uvjetuje?

necemo sad o debilitetu, uostalom necu se s nikim upustat u polemike pogotovo s onim koji koristi ovakve izraze ...

nego,posto nema konzole, s cime je najbolje snimat in-game video, a da ne pozdere sve resurse racunala? probao sam sa x-fireom ali zaklao mi komp..hvalaOsmijeh

pa smanji rezu na xfireu, ili koristi fraps sa smanjenim fps-om i rezom

jel netko zna kako se koristi ona opcija u xfireu kada mi on snima i 'par sekundi u prošlost' odnosno da počne snimat i prije nego pritisnem dugme...jel me netko razumije?Izlanuo se

a onda sam se probudio...
17 godina
protjeran

Neovisno o količini FPS-a koju postaviš u FRAPS-u ili XFIRE-u, svejedno se jednako guši komp...

najbolje u CoD-ovima dosad je bilo

/record_demo(ime po želji) ... sat vremena igre uzme par MB-a...ne uzima ništa sistemskih resursa, ali baš ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni lag nije kao što je doxy rekao da nonstop laga. Nekad je zalaga na par sekundi pa je minutu ok a nekad je nemoguće igrat kao što se vidi u igri. Počne nas bacat po mapi i onda je prekid igre ili novi host

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo konacno i ja postajem ponosni vlasnik jednog originala Modern Warfare 2 :D

hghghghg [IMG]http://i595.photobucket.com/albums/tt36/CroGlavi3r/signature-1.jpg[/IMG]
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Gledajte ,što se tiče T-coma svašta ima.Frend ima T-comov dsl i kad god se javio na kućni telefon kad ga je netko zvao prekinula mu se internet veza...On lijepo zove pomoć za korisnike a odgovor je : joj,ja vam neznam šta se to događa,neznam kako da vam pomognem.Prije kakvih tjedan dana mu je to prestalo,ali sada mu se ugasi net sam od sebe svakih par dana pa mora ponovno slagat ruter da ima net.

Moj buraz ima problema s internetom (Iskon) da mu nestane net na par dana pa proradi.Pa je ruter morao mjenjat,pa su mu dali krivu lozinku za aktiviranje neta,pa opet ne radi net.Ima takvih gluposti svugdje.Susjed uzme flat i ovi ga mu ga ne omoguće u centrali,ili šta već moraju napravit da može složit,a čovjek je morao 3 tjedna čekat da se sjete nakon što je dobio opremu domaa on se zajebavao par sati jer je mislio da je nešta krivo složio il spojio.

Uglavnom usluga zna bit loša.

A sad malo na temu,malo me vuče da probam pirata da vidim kako bi mi radio na kompu MW2 da znam da li da ga uopće kupujem.Sline mi cure dok čitam temu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ak ti se sviđa CoD4, svidjet će ti se i ovo...neke stvari će te živcirat, al ćeš se naviknut brzo, nije nekaj posebno, al je zabavna igra. Al ni blizu onog ko u četvorci...kad sam CoD4 primio...400 sati igre sam natuko u roku odmah...ak nisam jedan dan igrao, poludio bi...a bez MW2 mogu koliko god želim, nikaj me ne tjera da ga igram...da sam ovakih problema s laggom i vezom imao dok je cod4 izašao, 100% bi im centralu prevrnuo cijelu.

Probaj pirata, ne isplati se kupovat samo za probu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Ak ti se sviđa CoD4, svidjet će ti se i ovo...neke stvari će te živcirat, al ćeš se naviknut brzo, nije nekaj posebno, al je zabavna igra. Al ni blizu onog ko u četvorci...kad sam CoD4 primio...400 sati igre sam natuko u roku odmah...ak nisam jedan dan igrao, poludio bi...a bez MW2 mogu koliko god želim, nikaj me ne tjera da ga igram...da sam ovakih problema s laggom i vezom imao dok je cod4 izašao, 100% bi im centralu prevrnuo cijelu.

Probaj pirata, ne isplati se kupovat samo za probu.

Da istina,i kad se sjetim kad je izlazio cod 4 toliko se pljuvalo po igri jel je presla u moderno ratovanje a gle sad najigranija igra.

17 godina
neaktivan

Net mu se prekidao dizanjem slušalice jer je pogrešno spojio splitter.

Btw, evo ja maloprije odigrao na pingu 200ms+:

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Net mu se prekidao dizanjem slušalice jer je pogrešno spojio splitter.

Btw, evo ja maloprije odigrao na pingu 200ms+:  

Kad mi je ping ok...znači <100, lagg se pojavljuje tu i tamo..igram normalno, i onda zaštekam usred igre, na 3 sekunde, i nastavi dalje ko da se nikaj nije dogodilo (naravno u međuvremenu poginem).

Danas dok dođem s posla, probat ću s drugim ruterom...nov je, pa ak je i dalje problem, problem je u T-Comu ...

15 godina
neaktivan

kolko vidim nastao je kaos

nekima savršeno radi nekima ne

a sta cete snađi se druže

ja sam jedan od onih kojima ne šteka a kad šteka onda je to minimalno

imam standardni(4mb down-256kb upload) max adsl flat

btw naxeem avatar ti je baš fancy pošto volim te polarne medvede

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 14:49 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I medo je facepalmao kad je došao na forum :)

17 godina
protjeran

Kaj i medo?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako ne igrati s tactical insertienom

https://www.youtube.com/user/Smoove7182954#p/u/0/EaigBo-XIpA

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

dajte ljudi necemo se prepirati i svadjati oko igre i lagga,ova tema je valjda za diskusije o igri a ne cod mw2 lagg,DAMN.no stress Namigiva!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

EV ljudi instaliravam igru FINALI original naravno pa cemo si rec steam-ove pa cemo igrat zajednoCool mene mozete dodat odma krafna1231

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crazy_luđak kaže...
red_bull kaže...
naxeem kaže...

pa smanji rezu na xfireu, ili koristi fraps sa smanjenim fps-om i rezom

jel netko zna kako se koristi ona opcija u xfireu kada mi on snima i 'par sekundi u prošlost' odnosno da počne snimat i prije nego pritisnem dugme...jel me netko razumije?Izlanuo se

To se zove "Flashback Capture".

Options>Video> Enable Flashback Capture

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan

ljudi ev instaliro sam i sve kad pokrenem MP idem stavit rezoluciju i onda mi izbaci directx errorMršti se sad stavljam august pa cemo vidit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najviše živciraju no0bovi sa GL-om..jednom sam igrao da su skoro svi u neprijateljskom timu koristili GL, po*izdio sam Neodlučan

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

de ljudi pomagajte prije nije htjelo rezoluciju promijenit pa izbaci error sad nece ni pokrenit mpMršti se a kupio ga prije sat vremenaVičedirectX error neki nemogu slikat kad stavim u paint paste pise:error getting clipboard data!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice