Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.191.404
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
MegaMass 2000 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

opet ce pirati na orginal servere

Hmm, od kud ti ovo? Imaš li kakav source?

da al nesmijem postat vele da radi normalno al ja ga necu koristit tj necu mw2 igrat jos zbog hardvera

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
15 godina
protjeran

aj pošalji mi na pm...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Živim u Osijeku. koliko znam grad smo. Bah,nerazumijem zašto nemožete podnijeti kritiku na igru. Nevjerojatno,ili nemožete neki prihvatit tudje mišljenje tj mišljenje koje nije isto kao i vaše. Čuj igram masu igara preko neta i niti s jednom nemam problema kao s ovom. Igram s ekipom koja ima i bolju vezu i imaju problema,masa ljudi se žali ali ne Naxeem glumi ma..... i neželi prihvatit da igra nije savršena. Debilana.. Želita da kažem da je igra savršena tj IWNet.

Ja sam isto u Osijeku, nemam nikakvih problema, prednost je što živim 100m od glavnog T-Centra ^^

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 22:13 (dub0x).
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

:D. Zbog čega ako se fps ne mrda?

Tebi je jasno da: veći FPS = više podataka = veći mrežni promet = veća potreba za širinom mrežne veze?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
protjeran
naxeem kaže...
Kill Frenzy kaže...

:D. Zbog čega ako se fps ne mrda?

Tebi je jasno da: veći FPS = više podataka = veći mrežni promet = veća potreba za širinom mrežne veze?

da al kako meni koji imam slab komp na cod4 kada imam fps 40-50, ping mi oko 80-90 a kada stavim config pa dobijem 90fps-a imam 50 ping

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 22:22 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan

Evo da vam javim radosnu vijest, izasao je novi crack za MP koji radi. :)

Upravo sam provjerio, jao, svaka cast, al cu ga sad prasit, samo moram sve isponova.

Tako da ipak moram demantirat onu recenicu kada sam napisao da je sada MW2 neprobojan, jer od danas vise nije.

SmijehSmijehSmijehSmijeh

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 22:28 (Prison Breaker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Upravo sam provjerio, jao, svaka cast, al cu ga sad prasit, samo moram sve isponova.

Tako da ipak moram demantirat onu recenicu kada sam napisao da je sada MW2 neprobojan, jer od danas vise nije.

SmijehSmijehSmijehSmijeh

Do idućeg patcha... za dva ili osam dana...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

a od sutra opet je...veselite se dok mozete

Sto se tice Osijeka, Eo i ja sam u osijeku trenutno, iam tu onu najobicniju tcom vezu, cod radi bez laga, sve normalno. Tako da je ocito problem do individualca a ne iwneta...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 22:29 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Prison Breaker kaže...

SmijehSmijehSmijehSmijeh

Ne, ne. Ovo je na verziji 1.0.166 i iskljucen je update.

Tako da sad mozemo do mile volje igrat, dakako, samo na toj verziji.

Update iskljucen, tako da se nece sama updateati. Fino.

16 godina
neaktivan

Rješit če se to, nebrini Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 22:37 (dub0x).
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Samo jedna obavijet. Kao što se igra updatea tako se updatea i Steam, a bez updateanog Steam nema online igre, nema logiranja itd...... E sad, sa sljedećim patchem za Steam lako je moguće da se onemogući isključivanje update opcije za MW 2, a to znači prisila updatea za MW 2.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
naxeem kaže...
Prison Breaker kaže...

SmijehSmijehSmijehSmijeh

Koja korist od toga? Igranje prastare verzije igre?

dub0x kaže...

Rješit če se to, nebrini Namigiva

Neće, ali na 1.0.166? meh..

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 22:53 (naxeem).
16 godina

pa ja umirem od smijeha. Nemogu shvatit kako neki nemogu skužit. Dakle,da ponovim. Kad igram i stisnem tab vidim ping drugih igrača koji je čas žut čas zelen čas narančast. Drugi igrači masovno pišu lagg,nekad je meni ping dobar a vidim kako igrači lagaju po mapi. Sad mi je prekinio partiju(ne samo  meni nego svima u ekipi). Pa nekom je lakše uterat metar u dupe nego cent u glavu. Dakle, i drugi igrači u partiji se bune,prijatelj s kojima igram a žive u zg i istri imaju isti problem. NE SAMO JA(smetnje su nekad češće nekad su rijeđe)

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 22:54 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kada udjes na pirate MP,potrudi se da igras 24h per day,jer kada se updatea neces zadugo moci to opet raditi

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

pa ja umirem od smijeha. Nemogu shvatit kako neki nemogu skužit. Dakle,da ponovim. Kad igram i stisnem tab vidim ping drugih igrača koji je čas žut čas zelen čas narančast. Drugi igrači masovno pišu lagg,nekad je meni ping dobar a vidim kako igrači lagaju po mapi. Sad mi je prekinio partiju(ne samo  meni nego svima u ekipi). Pa nekom je lakše uterat metar u dupe nego cent u glavu. Dakle, i drugi igrači u partiji se bune,prijatelj s kojima igram a žive u zg i istri imaju isti problem. NE SAMO JA(smetnje su nekad češće nekad su rijeđe)

Inače, koliko meni treba za igranje MW2 na PC-u u 95% slučajeva: ping <70, NO lag.

(kvaliteta će biti bolja kada se završi procesiranje - HD opcija)

Kao i svima s kojima igram (osim Doxya).

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 22:54 (naxeem).
16 godina

Ma budu oni nekak rijesili dedi servere ako bog da.

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Oćete da slikam kad stisnem TAB,da slikam kako drugi igrači se bune na lagg,da snimam igru pa da vidite pojedinci kako igrači skaču po mapi???

Već sam sam sebi dosadan :D

Maloprije sam igra s dečkima(mislim da ih je dosta bila sa buga) i lagalo je(ne samo meni)

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 22:56 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

sry

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 22:56 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan

mozda nisi bio sretan pa upao u game s albancima i njihovim ocajnim internetom xD Smijeh mala sala,budes ti to rijesio

16 godina
Kill Frenzy kaže...

stari izgleda da se i ti boris sa ovim njubinama bez rezultata jer vecina ih ovdje ni nezna sto je lag a kamoli da ga mogu prepoznati.. i mod, ja sam jedini kome ne radi onak kak bi trebalo? kaj je moguce da nas ima jos? predobar i presveti mw2 i nije tak cist?? iw net je sranje i shvatite da kad vidite britanca sa sobom u partiji znaci da nekom laga kuzite?? nemozemo mi sa skandinavcima francuzima i spanjolcima bez dedicated servera igrat bez lagga.. kojiko god vi branili iw net , cijeli sistem je u kiti!!! i zasto naxxemu ne lagga? jer igra sa frendovima koji su dva kvarta udaljeni od njega.. i te spike"nabavi bolji internet" su za balavce u osnovnoj skoli.. kao i moj tata je jaci ili ja imam veceg..

iw net je za mene a i mnoge vidim, veliki fail...

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 23:12 (red_bull).
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Oćete da slikam kad stisnem TAB,da slikam kako drugi igrači se bune na lagg,da snimam igru pa da vidite pojedinci kako igrači skaču po mapi???

Već sam sam sebi dosadan :D

Maloprije sam igra s dečkima(mislim da ih je dosta bila sa buga) i lagalo je(ne samo meni)

nisi samo sebi dosadan...ok laga ti shvatili smo, laga svima kad igras, shvatili smo, buhuhu

15 godina
neaktivan

iwnet laga i francuskoj,ja sam ga igrao kod kolege,prije neg sam ga kupio a lik ima orange FlatNet 24mbits/s i upstream 3.5mbits/s ali nekad jednostavno podje da se*e,ali hebiga igra mi se svidjela i sam je kupio,bum to oni rjesili,tek je proslo mjesec dana od kako je izasla

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne bih bas rekao da ima nekih drasticnih promjena izmedu tih verzija. A i kad nemam original, ovo mi je i vise nego dovoljno. Igram MP kao i ono kad sam igrao ispocetka dok je onaj prvi crack radio. Da imam original pa ajd, ali ovako sam sasvim zadovoljan, jer meni i tak i tak MW2 nije toliko zabavan kao CoD4 i svejedno cu se opet kad tad vratit CoD4.

15 godina
neaktivan

bum ti kupil mw2,iwnet je ono uradio da bi nam predocio kak radi hehehe,dobra taktika,a sada nakon ovoga drugog puta,mozda i kupis igru Smijeh

17 godina
neaktivan

Ma htio sam ja odmah kupit igru, ali kad sam isprobao dok je ono prvi puta radio crack, nije mi se svidjelo. Previse ogranicenja, jednostavno bez dedicated servera to nije to. Bio sam stvarno na granici da kupim igru, pripremio novce (koje sam, btw, ja zaradio :)), ali nakon sto sam igrao MP malo sa neoriginalom vidim da mi to nije to, puno mi je zabavnije na cod4, tako da nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
stari izgleda da se i ti boris sa ovim njubinama bez rezultata jer vecina ih ovdje ni nezna sto je lag a kamoli da ga mogu prepoznati.. i mod, ja sam jedini kome ne radi onak kak bi trebalo? kaj je moguce da nas ima jos? predobar i presveti mw2 i nije tak cist?? iw net je sranje i shvatite da kad vidite britanca sa sobom u partiji znaci da nekom laga kuzite?? nemozemo mi sa skandinavcima francuzima i spanjolcima bez dedicated servera igrat bez lagga.. kojiko god vi branili iw net , cijeli sistem je u kiti!!! i zasto naxxemu ne lagga? jer igra sa frendovima koji su dva kvarta udaljeni od njega.. i te spike"nabavi bolji internet" su za balavce u osnovnoj skoli.. kao i moj tata je jaci ili ja imam veceg..

Da, baš na

igram s frendovima iz kvarta... a CW-ove sam igrao sa Šveđanima na 75ms bez ikakvih problema.

I nisam njubina, nego low-n00b!

Barem budi toliko pristojan da mi pridaš pravu titulu loware, pogotovo jer sam osoba koja sigurno bolje od tebe zna što je ne samo lag, nego zna daleko više o mrežama i igrama nego ćeš ti ikad.

Prison Breaker kaže...
naxeem kaže...

Ne bih bas rekao da ima nekih drasticnih promjena izmedu tih verzija. A i kad nemam original, ovo mi je i vise nego dovoljno. Igram MP kao i ono kad sam igrao ispocetka dok je onaj prvi crack radio. Da imam original pa ajd, ali ovako sam sasvim zadovoljan, jer meni i tak i tak MW2 nije toliko zabavan kao CoD4 i svejedno cu se opet kad tad vratit CoD4.

A mene strašno nerviraju Model 1887 ponekad i onaj trik s Javelinom. To me već dovoljno "žulja" da mi upgrade znači. :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 23:23 (naxeem).
16 godina
naxeem kaže...
red_bull kaže...

Da, baš na

igram s frendovima iz kvarta... a CW-ove sam igrao sa Šveđanima na 75ms bez ikakvih problema.

I nisam njubina, nego low-n00b!

Barem budi toliko pristojan da mi pridaš pravu titulu loware, pogotovo jer sam osoba koja sigurno bolje od tebe zna što je ne samo lag, nego zna daleko više o mrežama i igrama nego ćeš ti ikad.

ovo sa mrezama je vjerojatno istina no i onaj tip iz iw-a je rekao da je igrao na pingu 100 i da mu je bilo bas super!! pa je poslije dobio salve ismijavanja.. tip zna programirat ali to ne znaci da je gamer.

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
15 godina
neaktivan

Covjece pa ovdje nemoze proci ni jedan dan da se netko ne prepire. Sta sad ako nekome laga nek uze igricu i zabije je u smece ako mu to smeta. Ja osobno igram sa pingom od 50 - 150 i nikakav mi nije problem imati po 60 kilova i biti najbolji na mapi. (mod je HC HQ PRO)

http://profile.xfire.com/dejanzg
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

ovo sa mrezama je vjerojatno istina no i onaj tip iz iw-a je rekao da je igrao na pingu 100 i da mu je bilo bas super!! pa je poslije dobio salve ismijavanja.. tip zna programirat ali to ne znaci da je gamer.

Pa tip je bio u pravu. Ja igram na pingu do 120ms bez prevelikih problema. Na pingu od 120ms baš mi i ne ide s nožem, ali ispod 100ms sasvim fino radi.

Ipak se tu radi o vremenu od 0.1 sekunde, točnije 1/10 ili jednoj desetini sekunde, što je realno, zanemarivo vrijeme i sve ispod toga je sasvim OK, jer meni, a ni tebi niti bilo kome ovdje na forumu, od trenutka uočavanja nečega okom, do trenutka reakcije, treba do 500ms.

I daj mi molim te nemoj s tim debilnim "gamer". To je skoro glupo kao ono "noob" i "low". WTF što je gamer i što to garantira ili uvjetuje?

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

I daj mi molim te nemoj s tim debilnim "gamer". To je skoro glupo kao ono "noob" i "low". WTF što je gamer i što to garantira ili uvjetuje?

To nikako nije debilno, a odgovore na pitanja mozes potraziti ovdje. :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice