Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.190.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Danny_HR kaže...
Čekaj ako tebi zbog FPS-a puška bolje puca i vidiš kroz dim i svašta nešto to nije nepošteno?

Žalim vas i vaše shvaćanje nepoštenog.

Nije nepošteno jer to mogu imat i drugi igrači. NISAM REKAO DA SE VIDI KROZ DIM. NEPOŠTENO bi bilo da imam 1000 FPS-a pa da me se uopće ne čuje i da meci prolaze kroz mene, ali promod ne dopušta izna 250 ili u nekim slučajevima 333.

Potpis
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Ja žalim tebe, sigurno ti nije lako s toliko normalnih ljudi oko sebe.

GDJE piše da vidiš kroz dim...micanje trave je zabranjeno...i kaj sad, to nitko ionako ne koristi...na NIŽIM grafičkim postavkama trava se razrijedi...pa ako ja imam LOW END PC onda sma i čiter jelda? ... jer nemam komp da ganjam na visokim postavkama s hrpom detalja...

veči fps...bolje možeš skakati (ako uopče znaš), hit detection radi kvalitetnije...pa kaj se čudiš ko puran glisti...to je Q3 engine!

Ako su neki koji su odgovarali iznad mene mjerilo normalnosti drago mi je što nisam normalan.

Znam da je Q3 engine takav, samo tvrdim da je nepošteno mijenjati ta s*anja zbog lakše igre.

hellraiser1110 kaže...

Nije nepošteno jer to mogu imat i drugi igrači.

I hackove mogu imati i drugi igrači, jesu li oni zbog toga pošteni?

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
doxy kaže...
Danny_HR kaže...
Čekaj ako tebi zbog FPS-a puška bolje puca i vidiš kroz dim i svašta nešto to nije nepošteno?

Žalim vas i vaše shvaćanje nepoštenog.

GDJE piše da vidiš kroz dim...micanje trave je zabranjeno...i kaj sad, to nitko ionako ne koristi...na NIŽIM grafičkim postavkama trava se razrijedi...pa ako ja imam LOW END PC onda sma i čiter jelda? ... jer nemam komp da ganjam na visokim postavkama s hrpom detalja...

veči fps...bolje možeš skakati (ako uopče znaš), hit detection radi kvalitetnije...pa kaj se čudiš ko puran glisti...to je Q3 engine!

upravo tako. sa vise fpsa puska bolje puca.. uzmimo garand u cod 2. stavi do 125 fpsa nema sanse da pucas sa njime brzo ko sa 250 fpsa..

isto tako u cod 4 sa kalasem oces malim oces velikim. a da ne pricam kolko je hit registration bolji, a da ne pricam koliko su fpsi bitni za jumpove.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
doxy kaže...

Ako su neki koji su odgovarali iznad mene mjerilo normalnosti drago mi je što nisam normalan.

Znam da je Q3 engine takav, samo tvrdim da je nepošteno mijenjati ta s*anja zbog lakše igre.

hellraiser1110 kaže...

Nije nepošteno jer to mogu imat i drugi igrači.

I hackove mogu imati i drugi igrači, jesu li oni zbog toga pošteni?

Danny nemam komentara za tebe. Ti si laik za tu igru i gotovo, da igraš 2 godine ko ja i ko još masu ljudi koje poznam sad bi vidio da nisi u pravu. Ne želim se vrijeđat ni ništa nego sam samo htio da uvažiš mišljenje iskusnih igrača.

Potpis
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

upravo tako. sa vise fpsa puska bolje puca.. uzmimo garand u cod 2. stavi do 125 fpsa nema sanse da pucas sa njime brzo ko sa 250 fpsa..

isto tako u cod 4 sa kalasem oces malim oces velikim. a da ne pricam kolko je hit registration bolji, a da ne pricam koliko su fpsi bitni za jumpove.

I to je dakle fer prema drugim igračima?

hellraiser1110 kaže...

Danny nemam komentara za tebe. Ti si laik za tu igru i gotovo, da igraš 2 godine ko ja i ko još masu ljudi koje poznam sad bi vidio da nisi u pravu. Ne želim se vrijeđat ni ništa nego sam samo htio da uvažiš mišljenje iskusnih igrača.

LOL

doxy kaže...

drž se ti konzola...to je tvoj doseg...

LMAO

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 12:23 (Danny_HR).
17 godina
protjeran

opetti izvlačiš krivo iz konteksta

SVATKO MOŽE ima hack ALI NE SMIJE...

SVATKO MOŽE mijenjat cfg... i vidi čuda .. DOZVOLJENO JE...

u tome se može igra podesit da radi na slabim konfama...i popravit greške i nedostaci...

da stave konzolu u mw2...da se riješe svi nedostaci imali bi previše posla onda

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...
toxic kaže...

Upravo tako da je fer jer pazi, svaki igrac moze bio on imo low end pc ili high end end pc imat 250 lock na cod 4 i isto tako u cod 2 i u cod mw2, samo treba naci pravi cfg..

i u kompetativnim natjecanjima je sve blokirano na 250 fpsa..

17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
toxic kaže...

hellraiser1110 kaže...

LOL

doxy kaže...

LMAO

ŽALI se njima i NJIMA zakaj su dozvolili

a možeš i steelseries, te esl-u uputi žalbu, da ti kao xboxaš se osjećaš povrijeđenim i potlačenim.

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

a možeš i steelseries, te esl-u uputi žalbu, da ti kao xboxaš se osjećaš povrijeđenim i potlačenim.

Ne osjećam, dapače.

Osjećam se puno bolje od ljudi koji su se limitirali samo na jednu platformu. hehe

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

evo jedna svježa

i još jedna

moraš otvorit NAT na ruteru

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
17 godina
neaktivan

Ajmo samo pustit dannya nek živi sa svojim malim ograničenim mozgom i nastavimo s ovom temom normalno.

Potpis
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...
doxy kaže...

Ne osjećam, dapače.

Osjećam se puno bolje od ljudi koji su se limitirali samo na jednu platformu. hehe

danny koja si ti lowara ja ne vjerujem.. btw ja imam i xbox360 i wii ps3 nemam ntii cu imat. i mogu reci i da su xbox360 i wii smeca nasprem pca.. pa eto ti budi limitran tu di vec jesi no konzole su shit, i zalim svake lipa sta sam dao za to... cak za wii ne toliko jer je drugaciji

15 godina
neaktivan

meni ide na živce šta kad pucan na nekoga nikako ga ne pogodin a zapravo gađan točno u njega pa onda on mene ubije jer on ima više fps-a....uffff ždere me to

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 12:44 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

treba otvorit NAT routeru da bi ping bia manji...jel iko zna

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je drago što sam lowara, znaš zašto?

Jer me to čini različitim od Vas high/uber/pro igračina.

Nadam se da nikada neću biti pro igrač u vašim očima jer bi tako bio sličan vama.

Neću vas više bombardirati svojim postovima i dirati vam u svetinju.

Uživajte u svojim high/pro/uber/masta skill exploitovima.

________

Nego, jučer sam odigrao prvi meč sa ekipom koju sam pronašao, na MLG-u. Igrali smo S&D i opet sam prilično uživao. Što je neobično jer ne volim S&D inače.

Sve je valjda do ekipe...

2 1 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...
toxic kaže...

Nije fer ali dosta igrača kao ja ima loše kompove pa preko konzole mogu smanjiti neke postavke ili ih isključiti da im brže ide. Ali ako znaš malo bolje igrati, tebi je svejedno jel igraš na 60, 120 ili 250 FPS-a, ti ako si bolji od nekog igrača ti ćeš ga i prije pogoditi pa makar on igrao na 333 FPS-a.

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
17 godina
dr. zlo kaže...

treba otvorit NAT routeru da bi ping bia manji...jel iko zna

neam ti ping veze sa otvaranjem nat-a. to ti ima veze samo da ti mozes hostat i biti hoster servera i pozvat igrace na njega .. i tek onda imas manji ping kada si ti hoster

17 godina
Pero Dinamit kaže...
Danny_HR kaže...
toxic kaže...

Nije fer ali dosta igrača kao ja ima loše kompove pa preko konzole mogu smanjiti neke postavke ili ih isključiti da im brže ide. Ali ako znaš malo bolje igrati, tebi je svejedno jel igraš na 60, 120 ili 250 FPS-a, ti ako si bolji od nekog igrača ti ćeš ga i prije pogoditi pa makar on igrao na 333 FPS-a.

upravo tako..

16 godina

ako ja imam komp bolji od drugog i njemu šteka a meni ne jel to chitanje?????ŠutimBelji se

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

ako ja imam komp bolji od drugog i njemu šteka a meni ne jel to chitanje?????ŠutimBelji se

Po našem allmighty Dannyu je to CHEAT ... ipak on zna kako je igrat CoD na xboxu...kaj mi znamo...

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Naprotiv, ja bi samo njega gađao. Poljubac

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
15 godina
neaktivan

zna li iko program za mjerit FPS

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fraps, xfire... Iako nisu primarno za to...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 12:53 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan

kako ide priko xfire

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad otvoriš chat prozor u donjem lijevom kutu ti je fps.

Isto tako možeš u postavkama postaviti da ti xfire uvijek pokazuje FPS overlay.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 12:55 (Danny_HR).
17 godina
protjeran
dr. zlo kaže...

kako ide priko xfire

Scroll Lock + X i onda dolje lijevo klikni na edit...

stavi kvačicu kod Display FPS Overlay

17 godina

Vidim žustra rasprava a rješenje je jednostavno, nek oni koji su napravili igru i zaključaju max fps i spuštanje detalja, tako da se nemože desit da netko vidi krzo dim, maglu, travu, grmlje...ti mu baciš dimnu granatu pod noge a on se cereka jer vidi kroz to kao da nije ništa i naravno ti nastradaš :)

A što se tiče kao netko ima slab komp, pa ček malo ako sam kupio igru iz 2009 godine pa volio bi i uživat u detaljima te igre, grafici, zvuku, odnosno općenito atmosferi koja ta igra stvara i svemu ostalom a da pri tome sam ravnopravan sa svima na mapi, odnosno nitko nema prednost jer je sve detalje poskidao. Ako kažete da vam nije do grafike, zvuka, atmosfere a nemate komp koji bi mogao pokretat novije igre pa onda imate stare igre kao npr. ut99, jer nisam ja kriv što nemate bolja računala. Ali imat prednost zbog lošijeg računala jer sve detalje poskidate i onda ja ko blentav ćućnem u travu jer mislim da me nevidiš a ti me skineš sa kilometar, jer naravno za tebe nema trave ni grmlja ni dima...to nije fer i ja to zovem legalno varanje ali je ipak varanje kako god na to gledali. Platio sam čitavu igru a ne neku koja nakon skidanja detalja liči kao da je iz 98-99 godine, a moram skinut da bi bio ravnopravan sa ostalima koji igraju na mapi.

Opet kažem, za to nije nitko kriv nego samo oni koji su napravili igru i to dozvolili, jednostavno nek ograniče dokle se mogu spustit detalji i max fps i sve 5.

Ovaj post se odnosi na sve igre u kojima se skidanjem detalja može postić, po meni bar, nepoštena prednost. Znači svima isto i da mogu uživat u atmosferi, grafici zvukovima igre a ako netko nema komp za to...a jebga imaš low req i to je to, i ja bi volija da mogu s kompom od 2002-2003 igrat npr. Cryzu ali nemogu, zato sam morao minjat komp i sprašit lovu u novi ali takav je život...čupav i dlakav.  >.<

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
protjeran

nauči igrat i nemoj čučat u travi cijelo vrijeme

jučer sam se guštao...grass campere sam devastirao na Wastelandu ... Thermal Scope i opleti!

@Vakaka...nemaju svi dvojna državljanstva i dovoljno para da kupuju svake godine komp...

ja sebi jednom godišnje mijenjam bitniji hardver ili cijeli komp...jer radim i imam neke poštenije novce, neki nisu te sreće, neki ovise o roditeljima pa nemogu imati uber l33t kompove

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 13:08 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vakaka kaže...

Vidim žustra rasprava a rješenje je jednostavno, nek oni koji su napravili igru i zaključaju max fps i spuštanje detalja, tako da se nemože desit da netko vidi krzo dim, maglu, travu, grmlje...ti mu baciš dimnu granatu pod noge a on se cereka jer vidi kroz to kao da nije ništa i naravno ti nastradaš :)

A što se tiče kao netko ima slab komp, pa ček malo ako sam kupio igru iz 2009 godine pa volio bi i uživat u detaljima te igre, grafici, zvuku, odnosno općenito atmosferi koja ta igra stvara i svemu ostalom a da pri tome sam ravnopravan sa svima na mapi, odnosno nitko nema prednost jer je sve detalje poskidao. Ako kažete da vam nije do grafike, zvuka, atmosfere a nemate komp koji bi mogao pokretat novije igre pa onda imate stare igre kao npr. ut99, jer nisam ja kriv što nemate bolja računala. Ali imat prednost zbog lošijeg računala jer sve detalje poskidate i onda ja ko blentav ćućnem u travu jer mislim da me nevidiš a ti me skineš sa kilometar, jer naravno za tebe nema trave ni grmlja ni dima...to nije fer i ja to zovem legalno varanje ali je ipak varanje kako god na to gledali. Platio sam čitavu igru a ne neku koja nakon skidanja detalja liči kao da je iz 98-99 godine, a moram skinut da bi bio ravnopravan sa ostalima koji igraju na mapi.

Opet kažem, za to nije nitko kriv nego samo oni koji su napravili igru i to dozvolili, jednostavno nek ograniče dokle se mogu spustit detalji i max fps i sve 5.

Ovaj post se odnosi na sve igre u kojima se skidanjem detalja može postić, po meni bar, nepoštena prednost. Znači svima isto i da mogu uživat u atmosferi, grafici zvukovima igre a ako netko nema komp za to...a jebga imaš low req i to je to, i ja bi volija da mogu s kompom od 2002-2003 igrat npr. Cryzu ali nemogu, zato sam morao minjat komp i sprašit lovu u novi ali takav je život...čupav i dlakav.  >.<

mozes ti snizit detalje kolko hoces ali kroz dim nemozes vidjet ako nemas hax

17 godina
doxy kaže...

nauči igrat i nemoj čučat u travi cijelo vrijeme

jučer sam se guštao...grass campere sam devastirao na Wastelandu ... Thermal Scope i opleti!

Okle ti znaš dali ja čučim u travi ili kakav sam igrač? Kakve ti rasprave vodiš na ovom forumu, svaka ti je napadačka, bilo koji post da napraviš ako se netko neslaže s tvojim mišljenjem, odrasti malo. Zar kampanje isto nije dio igre? Reci snajperisti u vojsci, nemoj čučat, kampat non stop.  O.o

PS. Nevolim ni ja kampere u igri ali i to je dio igre. Uglavnom naveo sam  neke primjere u igri a ne znači da ja to radim, kao što si rekao, cijelo vrijeme.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice