Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.195.483
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Tallahasee kaže...

DLC ce se naplacivat. Samo sto ne pise koliko ce to kostat. Dakle DLC, a patchevi su besplatni. U stvari lijepo pise: DLC Maps.

Gdje si to našao? To je opet ono što su nemrgođeni klinci uspoređivali još prije nego je igra izašla. Kolko puta treba reći da je Bowling na twitteru rekao da još nisu ni počeli raditi na dlc, pa tako ni nezanju da će se naplaćivati ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 12:08 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan

pozz, kupio sam org. igru. steam mi ne prepoznaje cdkey "invalid product code", može neko pomoči

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znači ti ne smiješ, nećeš, ne možeš i slične idiotarije besplatno, to svoje crtačko smeće, a netko tko mora raditi i raditi i raditi i znati jako puno o tome što radi, taj mora dati besplatno? - LOL.

DLC ako se plaća, plaća. Možeš kupiti, a i ne moraš. Glasaj svojim novčanikom.

(ovo je čista provokacija i odgovor na bezobrazluk, bez uvrede arhitektima.)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 12:35 (naxeem).
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Tallahasee kaže...

DLC ce se naplacivat. Samo sto ne pise koliko ce to kostat. Dakle DLC, a patchevi su besplatni. U stvari lijepo pise: DLC Maps.

Gdje si to našao? To je opet ono što su nemrgođeni klinci uspoređivali još prije nego je igra izašla. Kolko puta treba reći da je Bowling na twitteru rekao da još nisu ni počeli raditi na dlc, pa tako ni nezanju da će se naplaćivati ili ne.

Evo ti pa proucavaj, tablica je pri dnu stranice. Bio bilo tko i nasao bilo sta, ipak vise vjerujem kad nadjem i procitam na ovakvom sajtu nego forumaskim naklapanjima "rekla kazala".

http://www.giantbomb.com/modern-warfare-2/61-24713/

Ovaj ce ti biti jos zanimljiviji :p Ovdje ne pise iskljucivo MW2, vec COD.

http://www.gamesindustry.biz/articles/activision-plans-to-charge-for-cod-features-in-future

Kimi - the King of Spa.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 12:29 (Tallahasee).
16 godina
Ivek888 kaže...

pozz, kupio sam org. igru. steam mi ne prepoznaje cdkey "invalid product code", može neko pomoči

Odnesi igru tamo gdje si ju kupio da ti ju zamjene.

16 godina
Tallahasee kaže...
Jack Sparrow kaže...
Tallahasee kaže...

Evo ti pa proucavaj, tablica je pri dnu stranice. Bio bilo tko i nasao bilo sta, ipak vise vjerujem kad nadjem i procitam na ovakvom sajtu nego forumaskim naklapanjima "rekla kazala".

Pisalo je da će biti odgoda, pa je nakraju iw rekao da nije. Ja vjerujem samo kad to kaže developer igre.

EDIT: sry za dupli post.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 12:19 (Jack Sparrow).
16 godina
moderator
Tallahasee kaže...

Kad to potvrde iz IW onda ču vjerovat da če trebat platit.

16 godina
neaktivan

Ma neće biti cheatera, gdje bi bilo, sa tako dobrim anti-cheat sistemom.

KliK.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ivek888 kaže...

Tako je i meni bilo na jednoj drugoj igri jer nije bila dobro zaštićena u tom prodajnom centru pa su mi vratili novce jer je netko ukrao key.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
15 godina
neaktivan
dery kaže...
Ivek888 kaže...

Tako je i meni bilo na jednoj drugoj igri jer nije bila dobro zaštićena u tom prodajnom centru pa su mi vratili novce jer je netko ukrao key.

ja mislin da si krivo upisa...tako je i meni bilo...jesi možda slučajno stavlja razmake ispred i iza onih crtica...nemoj tako

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
16 godina
neaktivan

doxy i danny su arhitekti?

sry na offtopic al bi htio znati jer idem za arhitektonskog tehnicara

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 15:09 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam arhitektonski tehničar.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 15:11 (Danny_HR).
15 godina
TopForumaš kaže...

doxy i danny su arhitekti?

sry na offtopic al bi htio znati jer idem za arhitektonskog tehnicara

Doxy ti je građevinar:)

17 godina
protjeran

tako je

građevinski tehničar

:D

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hmmm..igrao sam igru igra je odlicna..graficki je dobro uredjena,samo ne znam moze li mi neko reci,da li je moguce igrati igru preko neta i kako,msm (treba li se skinuti neki patch ili nesto) Cool

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hmmm..igrao sam igru igra je odlicna..graficki je dobro uredjena,samo ne znam moze li mi neko reci,da li je moguce igrati igru preko neta i kako,msm (treba li se skinuti neki patch ili nesto) Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
player11 kaže...

Moraš imati original igru za MP

16 godina

Današnje pokušaje igranja sam trebao snimit i poslat ekipi u IW da si pogledaju. Od cirka 100 pokušaja osamdeset puta se nisam spojio(game lobby close,could not migrate host,prebacivanje igrača u nedogled,sad nas ima 12 sad nema,još par stvari je napisao ali se nemogu sjetit...). Kada sam se spojio lagggggg neviđeni,pa mi je par puta prekinulo partiju i tak. Danas živi užas. Nije ovako svaki dan ali ako sam kupio igru hoću ju igrat kad hoću a ne kad mogu.

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 20:35 (Kill Frenzy).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Današnje pokušaje igranja sam trebao snimit i poslat ekipi u IW da si pogledaju. Od cirka 100 pokušaja osamdeset puta se nisam spojio(game lobby close,could not migrate host,prebacivanje igrača u nedogled,sad nas ima 12 sad nema,još par stvari je napisao ali se nemogu sjetit...). Kada sam se spojio lagggggg neviđeni,pa mi je par puta prekinulo partiju i tak. Danas živi užas. Nije ovako svaki dan ali ako sam kupio igru hoću ju igrat kad hoću a ne kad mogu.

također

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan

Mislim, zato nisam ni kupil MP, jer čitam i SLUŠAM kritike od svojih prijatelja, i pomislim, čemu bacati pare na nešto što ima sličan problem kao prvi Left 4 Dead, i zaključim da neću kupovati igru i zaje*ati se kao za L4D

Mislim, nauživao sam se singleplayer-a i special-opsa a u igraonama igrao LAN sa prijateljima, i rekel sebi, dosta sam igrao (otkako je izašao), namučio se, i 100% završio singleplayer kampanju, special ops i jednostavno ga izbrisao sa kompa i vratio se četvorci...

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 20:41 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

100 puta?IznenađenPa šta si cijeli dan igrao,pa tolko spajanja ne napravim cijeli tjedan a dosta igram..

16 godina

od jedan popodne. Nije bašš nonstop ali većinu vremena. (piše cirka sto puta)

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

od jedan popodne. Nije bašš nonstop ali većinu vremena. (piše cirka sto puta)

A dobro ako ti tako kažeš ok...Al po mojem i 80 puta je malo previše spajanja.

16 godina

Da sam se spajao 20 puta a nisam se spojio pet puta je previše i još pet puta bude laga ili nečega već

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma to spajanje kur*u ne valja

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

tako je

građevinski tehničar

:D

bravo kolega:)

nego svima vama koji mislite da bute dlc ili kak ga god nazvali dobiti besplatno ste naivni.. iw net je primarno osmisljen za naplacivanje dodatnog sadrzaja , azato i nema dedicated servera.. da se sve lepo moze naplatit.. wake up kids!!!

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
16 godina
neaktivan

Ova je istina glupost koja zivicira klanove,nema warskih borbi nema DS serveri lagaju,dje igrat warove??????Ajd recite????2.Dokaz da svi klanovi na cbu kazu da je mw2 smece od igre i da je cod 4.cod2. najbolji i igrat ce se dugo dugo vremena,3.mw2 noobovska igra za djecu koja vole drka... na grafiku.

Znam kolege na xfireu koji su kupili org mw2 i igraju cod 4 nemaju zivaca igrat sa nubovima na serverima pazi facu nabaca na plant bombu c4 bombe i legne u travu i kad cuje da lik planta stisne ljevi klik i aktivira bombu i to je tebi moderno ratovanje to je svinjac,a ne igra.Za ova govna sto nema deticated servera konzole i linanja,da im jos placam patcheve fujj pazi facu i imamo odlično iskustvo za Call of Duty i dosta uspjeha preko Xbox Live i  PlayStation Networka. Mnogo je tog iskustva ugrađeno u Battle.Net platformu i u njen dizajn.Ma gonite se vi dje su bile konzole dok se igro cod 2 i cod 1 preko neta u k...evo za neke ako nezanaju http://gaming.hr/vijesti/2204-Activision-planira-dodatno-naplacivati-Call-of-Duty-online-mogucnosti.html,samo kad se sjetim 1.2 patcha prosinac 2007 mapa wintercrash joj koja mapa,najljepsa.

Igra je za njubove i interesira me ko od ovih boljih klanova igra mw2,i da ce igra past u zaborav ko i cod 5 waw

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 21:28 (razer1911).
17 godina
neaktivan

Hehe, gdje je sad naxeem da kaze kako IWnet funkcionira odlicno? Namigiva

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Prison Breaker kaže...

Hehe, gdje je sad naxeem da kaze kako IWnet funkcionira odlicno? Namigiva

sad ce on. i sad ce opet bit spike da je to samo danas i da je u 90 od 100 spajanja sve u redu.. samo kaj nije nazalost

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
16 godina
neaktivan

"Postoji odlična razmjena znanja između ljudi iz Blizzarda i naših online ljudi."

rekao je lik iz activisiona

ova rečenica peče za oči

Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice