Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.191.252
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
red_bull kaže...

danas sam dobio tactical nuke u 5 minuta igre.. i to je to.. isprobao sam sve.. a sto sad? mislim da se vracam na cod4 i na dedicated servere..

ovi balavci sa gl-ima i ostale gluposti su stvarno bezveze.. odustajem..

Good for you.

Bye!

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 0:35 (MegaMass 2000).
16 godina
protjeran

Ima li itko sljedeći problem:MASIVNO zapinjanje igre,dakle ne low frame rate nego ne-postojeći,igra kompletno smrzne i po 2-3 sec....ebeno iritantno,nije do kompa,nije do razine detalja i šta je najluđe - danas je ok,sutra je satima loše,pa satima radi uredno pa opet trzačina...Da li je mguće da je do hosta ? NAT mi je strict i ne može se namjestiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Desilo mi se jednom da svako 15 sekundi zapne na trenutak tj. pola sekunde-sekundu. Vjerojatno zagušenje veze hosta, tj. njegovog procesora ili lag spajkovi.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

Svaka cast vidim igra se igra dosta,al problem je sto nema klanskih borbi sto svi ovi pro klanovi ostaju na codu 4 tako da ce mw2 postat mrtva igra sto se tice klanskih borbi,tako je bilo i sa codom 5 niko se nije od ovih boljih klanova prebacio na tu igru i igra ostala mrtva.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
alien kaže...

upravo to što kažeš. hebeš skill levelove ako ti nemaš reputaciju među igračima.

o tome se najviše i radi. bez toga ti je isto kao i da igraš SP, samo što igraš protiv ljudske inteligencije.

Svaka čast, evo još jedan odličan post u temi. Kratko i jasno rečeno. To je jedini razlog što i dalje igram CoD4. Baš sam mislio da ce biti manje igraca sada na serverima, racunao sam da ce vecina prijeci na MW2, ali zapravo ne, i dalje se perja CoD4 istim tempom. Stovise, cak sam naisao na par ljudi koji imaju original MW2, ali radije igraju CoD4.

Slazem se sa tobom al nema meni igra ono ko sto ima cod 4 mislim pogledajte mape kak su uradene u cetvorci a kak u sestici,mapa tolko ima prolaza da se nemoze nist pokrit to im zamjeram

17 godina
protjeran

dont QQ

tak se plakalo na prelasku s cod2 na cod4...

joj ovo ono, sve sam vidio i kaj sad, vraćam se na dvojku...vidi koliko ljudi igra dvojku

užas

sranje

lol

istina hrpa ljudi ni na četvorku nije prešlo...i kaj onda...dobr se sjećam da je trebalo dobra 3 mjeseca da se pređe na četvorku (da po satima igranja prestigne tatu dvicu) ...

al s vremenom je masa ljudi prebjeglo...s tim da 4 ima DS ... da ih onda nije imalo...igra bi bila veći fail nego mw2 bez DS-a...

približio sam se nekih 1000 sati igre (efektivno, a ne ko retardirana dječurlija koja ostave igru upaljenu dok su u školi/na poslu) ... dost mi je "četvorke"

vrijeme je prelaska na mw2...polako već prelazim :D

istina da i cod2 zaigram tu i tamo, za dobra stara vremena...tak će i cod4 postat ... odustajem od klanskih warova (napustio sam i klan) ... jednostavno neću igrat...ima bolja novija alternativa

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

0 0 hvala 1
17 godina
protjeran

nisam twiteraš...

jel bi mogel tu napisati o čemu je riječ u 2 rečenice ak nije bed?

jel neki patch pošteni za pc ili nekaj minorno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

dont QQ

joj ovo ono, sve sam vidio i kaj sad, vraćam se na dvojku...vidi koliko ljudi igra dvojku

užas

sranje

lol

istina hrpa ljudi ni na četvorku nije prešlo...i kaj onda...dobr se sjećam da je trebalo dobra 3 mjeseca da se pređe na četvorku (da po satima igranja prestigne tatu dvicu) ...

al s vremenom je masa ljudi prebjeglo...s tim da 4 ima DS ... da ih onda nije imalo...igra bi bila veći fail nego mw2 bez DS-a...

približio sam se nekih 1000 sati igre (efektivno, a ne ko retardirana dječurlija koja ostave igru upaljenu dok su u školi/na poslu) ... dost mi je "četvorke"

istina da i cod2 zaigram tu i tamo, za dobra stara vremena...tak će i cod4 postat ... odustajem od klanskih warova (napustio sam i klan) ... jednostavno neću igrat...ima bolja novija alternativa

doxy, pa kaj bi sa multijem? već došao do 70 lvl i odbacio ga? daj meni steam kod ? :P

odigraj singleplayer, nećeš se pokajat'... barem svak' normalan igra prvo SP pa MP

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...
doxy kaže...

dont QQ

užas

sranje

lol

doxy, pa kaj bi sa multijem? već došao do 70 lvl i odbacio ga? daj meni steam kod ? :P

odigraj singleplayer, nećeš se pokajat'... barem svak' normalan igra prvo SP pa MP

jel ti to mene zezaš ili?

lol?

imam osjećaj da neki nisu shvatili poruku koju sam poslao ovim postom

17 godina
protjeran

al ti i dalje ne shvaćaš

hehe

ovo mora u temu humor podhitno

aj mi reci kaj s ipredzadnjim postom htio reći molim te...tj...na kaj si odgovarao

lol?

u 3 riječi kaj si izvukao iz mog posta...jer ovo kaj si odgovorio nema veze s mozgom a bogami ni s onim kaj sam ja napisao

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

al ti i dalje ne shvaćaš

hehe

ovo mora u temu humor podhitno

aj mi reci kaj s ipredzadnjim postom htio reći molim te...tj...na kaj si odgovarao

lol?

u 3 riječi kaj si izvukao iz mog posta...jer ovo kaj si odgovorio nema veze s mozgom a bogami ni s onim kaj sam ja napisao

ovo definitivno ide u humor. LOL!

tek sam ustao, a sad se razbudio i ponovno pročitao,

pardonček Nevinašce

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
15 godina
neaktivan

nedavno sam kupio ovu igru i brutalna je :) jedva cekam da stigne novi deo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tinkivinki kaže...

nedavno sam kupio ovu igru i brutalna je :) jedva cekam da stigne novi deo.

A di ces novi dio pa tek je MW2 izasa a ti bi vec trice e nemože to tako,načekat češ se jos jedno dvi god.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

nisam twiteraš...

jel bi mogel tu napisati o čemu je riječ u 2 rečenice ak nije bed?

jel neki patch pošteni za pc ili nekaj minorno?

Nisam ni ja, ono što piše tamo je sve.

at the moment were on Holiday (Thanksgiving) but playing and tracking feedback for the first major title update.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
protjeran

to volim čut!

UPDATE a ne DLC hebeni

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
QFlash kaže...

Ima li itko sljedeći problem:MASIVNO zapinjanje igre,dakle ne low frame rate nego ne-postojeći,igra kompletno smrzne i po 2-3 sec....ebeno iritantno,nije do kompa,nije do razine detalja i šta je najluđe - danas je ok,sutra je satima loše,pa satima radi uredno pa opet trzačina...Da li je mguće da je do hosta ? NAT mi je strict i ne može se namjestiti.

Dešava se, pogotovo ako igraš ground war gdje je (čak) 18 igrača. A moguće je da ti je i do NAT-a....

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

to volim čut!

UPDATE a ne DLC hebeni

možda bude novi mod. možda neki od onih "skrivenih" ili neki baš novi.

jedva čekam.

i ja polako odlazim od cod4, stiglo je novo vrijeme.

idemo, zabava!

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan

Jucer sam napokon nabavio igru, i ugodno se iznenadio koliko je igra dobro optimizirana, grafika je odlicna. Igram na rezoluciji 1280x1024(19" monitor), sve postavke na maximum, a FPS nepada ispod 60. Varia od min 60FPS-a do max 150FPS-a.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo da se i ja pohvalim da sam krenuo na prestige lvl i sinoc u roku od 3 sata sam doso na lvl 22-23 prestige lvl 1 na kojem cu ja mislim i ostat. Igra je stvarno fenomenalna i puna akcije. I ja pomalo napustam cod 4 (neznam kad sam odigrao zadnji promode).

Btw mogli bi napraviti neki Mw2 Bug Online Clan. hehe

http://profile.xfire.com/dejanzg
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

lol da

nemoramo baš klan napravit, jer nebi zaživio

bilo je ovdje pokušaja pravljenja klanova...nijedan nije uspio

dovoljno je da stavimo npr...

BUG_Doxy_CRO

BUG_TopGun_CRO

za raspoznavanje tek toliko

kad vide to majmuni na serveru da odma im moral padne

;D :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 13:21 (doxy).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

lol da

nemoramo baš klan napravit, jer nebi zaživio

bilo je ovdje pokušaja pravljenja klanova...nijedan nije uspio

dovoljno je da stavimo npr...

BUG_Doxy_CRO

BUG_TopGun_CRO

za raspoznavanje tek toliko

kad vide to majmuni na serveru da odma im moral padne

;D :D

Moze moze dobra ideja i to jos kad uletimo u S&D i podjemo ownat hehe. (samo mi fali moj najdrazi snip M21)

http://profile.xfire.com/dejanzg
17 godina
neaktivan

Da li je netko primjetio da isto oružje sa samo drugačijim attachmentom onemogućava kupljenje metaka kad se prijeđe preko njega? Znači, jurim ja uokolo sa SCAR-om koji ima ACOG i naletim na tlu na SCAR sa prigušivačem, i mislim ja seba a-ha besplatni meci, kad ono ništa.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

Da li je netko primjetio da isto oružje sa samo drugačijim attachmentom onemogućava kupljenje metaka kad se prijeđe preko njega? Znači, jurim ja uokolo sa SCAR-om koji ima ACOG i naletim na tlu na SCAR sa prigušivačem, i mislim ja seba a-ha besplatni meci, kad ono ništa.

uzmi perk scavenger .. onda ne smeta čak i ak je drugi kalibar :D

malo glupo al ajd, kaj je tu je, možda poprave sljedećim updateom

17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

uzmi scavenger perk.

edit:stigo me :)

Čekamo...10.11.09.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 14:19 (djdomi).
16 godina
neaktivan

A kada dobijes Scavenger pro, spawnas se sa full municijom

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

na kojoj rezi igrate

Moj PC  
0 0 hvala 0