još češ morat pazit kome daješ thumbs up
Pa nisi daleko od istine,ne pazit kome daješ nego zašto mu daješ "thumb up" i "thumb down".
On njemu stisne slažem se na njegov post u kojem red_bull govori da mu lagga ko ludo,baca ga van,disconecta mu steam,traži partiju pol sata.....itd,itd..
A carcharodon poslije kaže da on nije igrao mw2.(smiješno?)
Pa nisu tu "thumb up" i"thumb down" da svako malo nekom udarimo tek toliko da ih koristimo,ili da se pomoću njih ulizujemo moderatorima kao što je netko več rekao.
Ovo cu sad reci i vise nikad(necu ulaziti u rasprave s nekim klincem koi pati zbog thumbova),ODRASTI,dajem thumb up kome ja zelim i za sta ja zelim,pa da je napisao da je govno zlatno i ja mu dao thumb up sta to tebe tice,imas svoje misljenje ja svoje i tocka,nauci se da se nece u zivotu svi sloziti s tobom.
I btw dajem ih random a nekad uopce ne,znaci ako me neciji post nasmije dam mu up nebitno sta je napisao probudio je emociju kod mene i onda mu dam up,ako neko napise sto ima logike i smisla ili je dobro objasnjenjo dam mu up i davati cu kome god ja to budem htio a sad cu tebi dati jedan down
I nadam se nekoj opomeni jer si pokrenio offtopic,neka i ja dobijem karton jer sam se upustio u offtopic,al trebas nauciti postivati tude misljenje iako ti ono ne bilo drago.
Btw da nisi ti onaj TopForumas koji me pitao na PM jutros zasto mu dajem thumb down ?