Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.191.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Tallahasee kaže...
Nego, frende, jel ti znas sta je pub igrac? Niko mi nece odgovorit.

Pub igrac bi po uvrijezenoj definiciji bio netko tko igra iskljucivo na public serverima (serveri gdje se moze bilo tko spojiti i ukljuciti u igru koja vec traje) i ne igra organizirane fighteve izmedju clanova i slicno.

17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Pub igrač je igrač koji igra u pubu, najvjerojatnije na laptopu i sa kriglom piva pored sebe.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
16 godina
MegaMass 2000 kaže...
Tallahasee kaže...

Pub igrač je igrač koji igra u pubu, najvjerojatnije na laptopu i sa kriglom piva pored sebe.

KRIVO!

pub igrač je dijete koje je navršilo jedanaest, dakle PUBertetlija Smijeh

16 godina
neaktivan

e ovo mi je smiješno, ovaj buba sa pubom i kriglom piva xD

a ovaj da su pubertetlije... xD

ustvari pub igrač je kako piše u 3 posta iznad...

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

alien kaže...

Ja mislim da je ovo odgovor: PUB igrač je pubertetlija koji sjedi u pubu s kriglom piva i igra.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan

najbolja partija CTF koji sam odigro

znam da SCORE nije nešto al stvarno je bilo napeto do kraja

koja zabava koji adrenalin sve 5

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 10:45 (TopForumaš).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
naxeem kaže...
MegaMass 2000 kaže...

alien kaže...

Ja mislim da je ovo odgovor: PUB igrač je pubertetlija koji sjedi u pubu s kriglom piva i igra.

(iako mi je Mauro odgovorio, na cemu zahvaljujem) Inace, MW2 nije balansiran za pub-igrace.

Kimi - the King of Spa.
16 godina

vi ste moje postove gospodo krivo shvatili.. ja se nista ne bahatim vec samo iznosim svoje misljenje i na tome imam pravo..

puno ljudi ovdje i na drugim forumima misli ko i ja.

i nazalost multi ove igre, koja je mogla bit "the game" nije ni do koljena predhodnicima u svojoj fransizi. a glavni poroblem je sto nema dedicatet servera. to sa sobom povlaci sve negativnosti koje sam naveo i znate da sam u pravu. mozda iw net ima svoje prednosti ali opcenito p2p gaming nema ni jednu prednost naspram ds-ima

zasto ne moderirati servere? pa to je ko da moderiras forum. netko terorizira igrace sa psovanjem ili rasizmom ili necim trecim lijepo ga kickas dok se ne ohladi i to je to..

clan warovi nemogu zazivjeti na p2p mrezi jer dolazi do totalnog gubitka identiteta dobrih igraca tj. nema mjesta gdje bi mogli stjecat svoju repurtaciju npr jedan server di igras mjesec dana. jucer me je jedan hrvat pitao dali sam ja taj koji on misli da jesam sa mw1. kuzite sto pokusavam reci? toga ovdje nemoze biti jer se svaki put spajas sa drugim ljudima i sanse da se spojis sa istima su jako male.

no necu vise ni ja svoje misljenje forsirat nekome je dobra igra ,meni nije.. bez zamjere svimaNevinašce

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
Moj PC  
8 0 hvala 2
16 godina
red_bull kaže...

clan warovi nemogu zazivjeti na p2p mrezi jer dolazi do totalnog gubitka identiteta dobrih igraca tj. nema mjesta gdje bi mogli stjecat svoju repurtaciju npr jedan server di igras mjesec dana. jucer me je jedan hrvat pitao dali sam ja taj koji on misli da jesam sa mw1. kuzite sto pokusavam reci? toga ovdje nemoze biti jer se svaki put spajas sa drugim ljudima i sanse da se spojis sa istima su jako male.

no necu vise ni ja svoje misljenje forsirat nekome je dobra igra ,meni nije.. bez zamjere svimaNevinašce

upravo to što kažeš. hebeš skill levelove ako ti nemaš reputaciju među igračima.

o tome se najviše i radi. bez toga ti je isto kao i da igraš SP, samo što igraš protiv ljudske inteligencije.

15 godina
neaktivan
red_bull kaže...

vi ste moje postove gospodo krivo shvatili.. ja se nista ne bahatim vec samo iznosim svoje misljenje i na tome imam pravo..

puno ljudi ovdje i na drugim forumima misli ko i ja.

i nazalost multi ove igre, koja je mogla bit "the game" nije ni do koljena predhodnicima u svojoj fransizi. a glavni poroblem je sto nema dedicatet servera. to sa sobom povlaci sve negativnosti koje sam naveo i znate da sam u pravu. mozda iw net ima svoje prednosti ali opcenito p2p gaming nema ni jednu prednost naspram ds-ima

zasto ne moderirati servere? pa to je ko da moderiras forum. netko terorizira igrace sa psovanjem ili rasizmom ili necim trecim lijepo ga kickas dok se ne ohladi i to je to..

Istina nedostatak DS je velik,i nista sto dodaju nece to moci nadoknaditi,evo primjer imam server di igram s prijateljima i poznanicima,znaci kad god mi se prohtije ja vidim koja ekipa je na serveru i spojim se kad god zelim,a ne ovako te baca random s nepozatima,i kako da se ja druzim s njemcima amerima rusima,ovako si skuham kavicu upalim omiljenu igru spojim mic i rokam s ekipom tj vise se zajebavam pricajuci nego igrajuci kuzite sta ocu reci., ono domaci si barem imas takav osjecaj svi se poznaju na ovaj ili onaj nacin,a to se ne moze nadoknaditi s nicim, nikakvim perkovima,dodacima ,puskama, atomskim ili sta vec ne.Ali to sam samo ja neznam kako vi na to gledate.

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina

Ma dobro igra nema neke stvarni, koje bi ju napravile još boljom nego je sad, ali meni i većini ovdje je takva kakva je dobra. Ali nije šit, mislim meni nije jer sam uvijek rađe igrao na pub serverima nego neke warave, na par warova su čak zabranili i skakanje. Zato mi je draže bilo igrati na pub srverima, gdje su najviše bili zabranjeni x3 frag, ls, marty i gl. Tebi je igra shit kao i oni manjini tu na forumu, ali je zato većini dobra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nitko ne kaze da je shit sigurno da je dobra iako je nisam igrao,mora biti dobra jer je toliko ulozeno u nju da ako bi bila sve osim dobrog treba poslat u zatvor one koji su je radili al iskreno,samo se radi o tome da sada su ukinuli stvari na koje su igraci naviknuli i u cemu su uzivali.

0 1 hvala 0
16 godina

jooj kad se samo sjeti koliko mi je trebalo da "otvorim" NAT.. uzas..kopnje po ruteru pa trazenje portova pa ne radi.. 2 dana nisam mogao sa frendom ni probat spec ops.. sad napokon radi.. no tko voli nek izvoli..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš pravo na mišljenje, svakako i ne mislim da se zbog toga bahatiš, kao što djelomično imaš i pravo. Međutim, u nekim stvarima si jednostavno u krivu i neke stvari koje si naveo jednostavno nisu istina.

Meni je većina igara s pingom 50-70 i taj sam ping uvijek imao i na dedicated serverima. Na igru uistinu nikada ne čekam: svaka igra mi započne gotovo instantno i daleko brže nego moje ručno traženje i filtriranje servera, jer su moji favoriti gotovo uvijek bili puni, prazni ili ugašeni. Da ne govorim da mi se jako često dešava da instantno upadam u igre u progressu čim kliknem da želim igrati. To je iskustvo koje je jednostavno drastično bolje od onoga sa dedicatedima. Na COD4 mi se događalo često da jednostavno odustanem od traženja jer je sve što valja ili prazno ili puno ili sjedi cheater sa 4807:0 K/D omjerom.

Igram se već više od dvadeset godina, a multiplay još od '98. godine i uvijek su serveri imali problema, uvijek, bez obzira na naše veze je bilo laga, bilo reboota servera, bilo cheatera. Još od Quakea 3 i Unreal Tournamenta... OK, tada je cheatera bilo manje, ali ih je bilo i ništa im nisi mogao.

U COD4 kojeg sam se naigrao stotine sati, i na dedicatedima je bilo i laga i pinga, čak onima koji su većinu vremena bili dobri.

Ovo nije P2P igranje ni mreža, već obično hostanje od strane igrača koje si mogao u svakoj igri. Razlika od dedicated servera je samo u tome što se nešto izvršava samo za hostanje, a ne i za igranje. IW je napravio dedicated servere i to je 100% sigurno. Možda ih i ubace jednom.

Ono što ti jedino priznajem je činjenica da ovaj sistem igranja narušava socijalnu komponentu, jer jednostavno nema mjesta na kojem se može skupljati ekipa i regrutirati kroz određeni period.

Iako, ja već u svojoj Steam friend listi imam hrpu igrača s kojima volim zaigrati. Joinam im se, joinaju se oni meni i nije baš tako strašan taj socijalni dio kako se čini. Lošiji jest.

red_bull kaže...

jooj kad se samo sjeti koliko mi je trebalo da "otvorim" NAT.. uzas..kopnje po ruteru pa trazenje portova pa ne radi.. 2 dana nisam mogao sa frendom ni probat spec ops.. sad napokon radi.. no tko voli nek izvoli..

To nikakve veze nema s ovim. To je potrebno svakoj mrežnoj igri i vezano je za način na koji rade mreže, a ne pojedine igre.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:30 (naxeem).
16 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Evo probili ste granicu od 7000 postova. Svaka čast, tema koja se najbrže puni. Smijeh

CerIna:)
15 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
Cerina15 kaže...

Evo probili ste granicu od 7000 postova. Svaka čast, tema koja se najbrže puni. Smijeh

Ali drasticno opada,za mjesec dana nece biti vise nikog na temiCool

16 godina
moderator
carcharodon kaže...

Istina nedostatak DS je velik,i nista sto dodaju nece to moci nadoknaditi,evo primjer imam server di igram s prijateljima i poznanicima,znaci kad god mi se prohtije ja vidim koja ekipa je na serveru i spojim se kad god zelim,a ne ovako te baca random s nepozatima,i kako da se ja druzim s njemcima amerima rusima,ovako si skuham kavicu upalim omiljenu igru spojim mic i rokam s ekipom tj vise se zajebavam pricajuci nego igrajuci kuzite sta ocu reci., ono domaci si barem imas takav osjecaj svi se poznaju na ovaj ili onaj nacin,a to se ne moze nadoknaditi s nicim, nikakvim perkovima,dodacima ,puskama, atomskim ili sta vec ne.Ali to sam samo ja neznam kako vi na to gledate.

Za sve ostalo tu je mastercard....xd

carcharodon kaže...

Nitko ne kaze da je shit sigurno da je dobra iako je nisam igrao,mora biti dobra jer je toliko ulozeno u nju da ako bi bila sve osim dobrog treba poslat u zatvor one koji su je radili al iskreno,samo se radi o tome da sada su ukinuli stvari na koje su igraci naviknuli i u cemu su uzivali.

OMFG nisi je igrao a tolko sranja si rekao o igri u prošle dvije stranice.I složio si se s red_bull-ob da ima lagga i da sad ne nabrajam što sve ne....OMFG

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:35 (pirat).
16 godina
naxeem kaže...

To nikakve veze nema s ovim. To je potrebno svakoj mrežnoj igri i vezano je za način na koji rade mreže, a ne pojedine igre.

da ali ima ljudi koji to moraju napravit za normalno i puno multi iskustvo.. a to nije user friendly i nije out of the box gaming. ja sam uspio a ima ljudi koji nisu htjeli ni znali kopat po ruteru. no isto znam da je mnogima i radilo.. ali da je i to zakompliciralo nekima bogami jest..

16 godina
moderator
red_bull kaže...

da ali ima ljudi koji to moraju napravit za normalno i puno multi iskustvo.. a to nije user friendly i nije out of the box gaming. ja sam uspio a ima ljudi koji nisu htjeli ni znali kopat po ruteru. no isto znam da je mnogima i radilo.. ali da je i to zakompliciralo nekima bogami jest..

Za co-op ti portovi ne trebaju,jedino ti trebaju ako želiš biti host na private match.

16 godina
neaktivan

Treba mi pomoc, pise mi ono Your NAT type: Strict, zanima me kako da bude open? Odem na njihovu stranicu gdje se to otvara i nema mog routera, Thomson Speedtouch, šta da radim? hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:42 (dub0x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

osobno igram fear combat več 4 godine i to što me drži na njoj je ovo što su @red bull i @carcharodon naveli.  mislim da je IW namjerno ukinuo DS baš zbog toga da se ekipa nebi previše vezala za jednu igru. ipak če doči još mnogo MW nastavaka koje če trebati prodatiNamigiva. treba imati na umu da je IW i svakom drugom proizvođaču samo jedno na pameti.. profit!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

OMFG nisi je igrao a tolko sranja si rekao o igri u prošle dvije stranice.I složio si se s red_bull-ob da ima lagga i da sad ne nabrajam što sve ne....OMFG

Omg,di sam ja to reko da ima laga ili nema kako mogu reci da ima ili nema ako nisam Mp igrao,de ubuduce pazi da ti jezik nije brzi od mozga,to sto sam dao thumb up ili down ne znaci da sam ja to isto prozivio,isuse ja samo pratim vase komentare  i ono sto sam ja rekao ne moras ni zaigrat igru da bi mogao zakljuciti.

16 godina
moderator
carcharodon kaže...

Omg,di sam ja to reko da ima laga ili nema kako mogu reci da ima ili nema ako nisam Mp igrao,de ubuduce pazi da ti jezik nije brzi od mozga,to sto sam dao thumb up ili down ne znaci da sam ja to isto prozivio,isuse ja samo pratim vase komentare  i ono sto sam ja rekao ne moras ni zaigrat igru da bi mogao zakljuciti.

Pa šta mu koji kura* daješ da se slažeš s njim ako nisi to doživio šta je on.Ma je... mi se,idem igrat.

Sa mo da ti kažem njemu lagga ko ludo,baca ga van svako malo,disconecta mu steam on je doživio ti nisi i ti se slažeš s njim da je to tako.(pa tko je ovdje lud?)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:54 (pirat).
16 godina
pirat kaže...
carcharodon kaže...

Pa šta mu koji kura* daješ da se slažeš s njim ako nisi to doživio šta je on.Ma je... mi se,idem igrat.

LOL.. jesus, još češ morat pazit kome daješ thumbs upSmijeh

edit: pročitao opet tvoj post pa ti dajem još jedan ROFL Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:54 (alien).
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
carcharodon kaže...

Zato jer moguSmijeh

16 godina
neaktivan
dub0x kaže...

Treba mi pomoc, pise mi ono Your NAT type: Strict, zanima me kako da bude open? Odem na njihovu stranicu gdje se to otvara i nema mog routera, Thomson Speedtouch, šta da radim? hvala

17 godina
neaktivan
dub0x kaže...

dub0x kaže...
dub0x kaže...

Za početak mogao bi recimo ne spammat...

a onda i naučiti koristiti neke servise poput ovoga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 12:16 (dekstroza).
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
MegaMass 2000 kaže...

alien kaže...

Ne toce maloljetnim osobamaSmijeh

Btw zar ne bi bilo super imati takav PUB(znaci birc)di imas pristup racunalu i netu i alkoholu.

Milislim da takav model postoji samo nisam siguran dal ga ima u ovoj vukojebini od gradaSmijeh(a mislim da je bio internet caffe al da se brzo zatvorio)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 12:27 (carcharodon).
16 godina
moderator
alien kaže...

još češ morat pazit kome daješ thumbs upSmijeh

Pa nisi daleko od istine,ne pazit kome daješ nego zašto mu daješ "thumb up" i "thumb down".

On  njemu stisne slažem se na njegov post u kojem red_bull govori da mu lagga ko ludo,baca ga van,disconecta mu steam,traži partiju pol sata.....itd,itd..

A carcharodon poslije kaže da on nije igrao mw2.(smiješno?)

Pa nisu tu "thumb up" i"thumb down" da svako malo nekom udarimo tek toliko da ih koristimo,ili da se pomoću njih ulizujemo moderatorima kao što je netko več rekao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 12:32 (pirat).
17 godina
neaktivan

sta mislite oce biti popust na igru preko steama za vreme bozica ?..kupio bih igru, al mi se ne da bas cekat do bozica, daleko je to, pa me zanima da li postoji neka mogucnost da bude jeftiniji..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice