Stiglo danas s dvd.co :-D
11 dana čekanja....
daj ne zezaj
a naručio si poslije ili prije mene? ja sam 9.11.
daj ajde lom
u kojem gradu živiš ono?
Stiglo danas s dvd.co :-D
11 dana čekanja....
daj ne zezaj
a naručio si poslije ili prije mene? ja sam 9.11.
daj ajde lom
u kojem gradu živiš ono?
A vidis, ja imam manjih problema sa igrom . .
Dok igram, lagg se toliko ne primjeti . .
Ali kada im IWnet trazi igrace, ono kada podje <50, <60, <70 itd . . meni tek na <100 podje da izlistava igrace, na 110 ih uglavnom najde sve , i onda cekanje da mech pocne, pa ako netko izadje, resezira se sve, pa onda ponovno isto sranje :/
Tako da nekad cekam i 10min da mi nadje pristojan mech . .
Frendu mi nalazi odmah na 60 ili 70, i ne ceka dugo . .
Trazio po netu ping rijesenja, nikako naci . .
Igra je original, NAT type: open . .
A konekcija
Download: 3072 kbps
Upload: 256 kbps
pa koji port da otvorim da mi NAT type bude open?
jer mi je upnp enabled pod pvc0 i još uvijek kaže strict
Ma kakvo snalaženje. Hoću reć da im taj sustav šamara igrače bez ikakog reda, veze i čega već. I onda su bacili bombu da "lvl ništa ne znače" jer ovaj do 10 lvl je jednak onom od 50-tog jer su jer su isti broj puta pogodili čovjeka u guzicu.
I kako ću se snać kada nas ostane dvoje protiv šest?? A to se događalo! Znam kako ću se snać - ESC - Leave Lobby jer, naravno nema autobalansa...
EDIT:
Hm, ako prvo gleda po pingu, znači, ja za 6 mjeseci kupim igru, prvi put igram COD na netu, traži mi najmanji pinig i hopa ubaci me u meč sa opakim igračima koji nisu ispod lvl 55. Ja krenem, bum, nema veze, krenem opet, bum..... I kako ću naučit igrat.. (primejr)
I ako je to dobro šta traži po PING-u onda neznam tko je lud. Da ti nemožeš izabrat gdje ćeš igrat, u kojoj skupini, bla, bla... Konzolitis multipleyeritis
Hoću reć, u/rali su multiplayer i to je to. Nema dedicated, nema autobalansa, šamara te po serverima ko idiota, nema lean-a, tražeči servere nikad nije našao nešto ispod 100 pinga...
Samo su prebacili igru sa konzole na PC i to je to.
Ova je istina glupost koja zivicira klanove,nema warskih borbi nema DS serveri lagaju,dje igrat warove??????Ajd recite????2.Dokaz da svi klanovi na cbu kazu da je mw2 smece od igre i da je cod 4.cod2. najbolji i igrat ce se dugo dugo vremena,3.mw2 noobovska igra za djecu koja vole drka... na grafiku,ispricavam se ak sam nekog uvrijedio govorim iz svog stava prema igri,vjerovao sam puno da ce igra zablistat itd.mnogima je al meni nije ostajem na codu 4 i cekam novi promod
Evo točno:
Status: Shipped 11 November 2009 10:09
Iz Krapine sam inače...
Malo sam se prekalkuliral,za 9 dana je došla.
Inače sa Game.co je došla za 4 dana...
Isključi firewall. I bude ti open, barem ja tako meni!
Ova je istina glupost koja zivicira klanove,nema warskih borbi nema DS serveri lagaju,dje igrat warove??????Ajd recite????2.Dokaz da svi klanovi na cbu kazu da je mw2 smece od igre i da je cod 4.cod2. najbolji i igrat ce se dugo dugo vremena,3.mw2 noobovska igra za djecu koja vole drka... na grafiku,ispricavam se ak sam nekog uvrijedio govorim iz svog stava prema igri,vjerovao sam puno da ce igra zablistat itd.mnogima je al meni nije ostajem na codu 4 i cekam novi promod
Samo ti igraj cod4, ja bogami neći.
Isključi firewall. I bude ti open, barem ja tako meni!
a treba otvoriti koji port?
Evo točno:
Joj ubit ces nam Doxyja u pojam. Nemoj vise.
a treba otvoriti koji port?
28960 UDP
Ja samo kazem svoje misljenje o igri nisam rekao da vama da nemorate igrat,kad budes imao sati provedenih uz cod naslove i godine iskustva,i ako ti je MW2 prva original igre stari onda neznas sta si propustio BEZ UVREDE
eto
ti si 11.11.
ja 9.11.
meni još nije došla (Kloštar Ivanić pokraj Ivanić Grada...) ni 40 km od ZG-a...nekaj en valja s njima, adresa je u redu, podaci su svi u redu...ne shvaćam
SHIPPED 9.November 11:43 AM ! stiglo...25.03.2010 12:22 PM
užas
an game.co.uk mi karticu nisu priznali (visa electron) i jos su bili skuplji za 5 eura...sad vidim i zakaj
Meni key radi sasvim u redu i nadam se da će tako i ostati. Prilikom kupovanja ključa treba paziti da nije Azijski ili Ruski.
Neki su kupovali Ruske ključeve za 150 kn pa prebacivali na engleski jezik kombinacijom orginalne instalacije i fileova sa cracked verzije.
eto
ti si 11.11.
ja 9.11.
meni još nije došla (Kloštar Ivanić pokraj Ivanić Grada...) ni 40 km od ZG-a...nekaj en valja s njima, adresa je u redu, podaci su svi u redu...ne shvaćam
užas
Odi u ivanić grad i tam kod njih u postu ak nisi oni razvoze posiljke po tim postama van grada.Bar mislim.
Doxy,sutra ti bude došla.
Držim fige :-D
eto
ti si 11.11.
ja 9.11.
užas
Odi u ivanić grad i tam kod njih u postu ak nisi oni razvoze posiljke po tim postama van grada.Bar mislim.
jučer sma otišel u ivanić i neka babetina mi rekla da oni nisu policija i da nemože ništa jer kloštar je drugi poštanski ured i oni nemaju nikakve veze s kloštrom
danas sam bil u kloštru
žena je rekla da nema nikaj...uzela moje podatke i rekla da će pogledati ti je kaj zapelo
@BajserSmajser
bu vraga...poštar vozi utorkom i četvrtkom samo...a pošta radi do 14:00 (a ja radim do 14:00) tak da i ak stigne kod njih...do utorka nikaj...
eto
ti si 11.11.
ja 9.11.
užas
jučer sma otišel u ivanić i neka babetina mi rekla da oni nisu policija i da nemože ništa jer kloštar je drugi poštanski ured i oni nemaju nikakve veze s kloštrom
danas sam bil u kloštru
žena je rekla da nema nikaj...uzela moje podatke i rekla da će pogledati ti je kaj zapelo
@BajserSmajser
bu vraga...poštar vozi utorkom i četvrtkom samo...a pošta radi do 14:00 (a ja radim do 14:00) tak da i ak stigne kod njih...do utorka nikaj...
Hebo me pas da sam na tvoj mjestu kad bi se postar pojavio sa igricom prvo bi je uzeo pa bi ga kantom vode zalio u poslao u pi*** mat**!
Bad luck m8
No kad dojde bumo hitili jednu skupa :-D
normalno da budemo
dotad tf2 i dragon age...
a Fake Alert...kakva kanta vode ?
čekam ko gladni kruh to igru danima..i onda je polijem vodom
haha
Meni sa game.co.uk došla kroz 7-8 dana. Nisu naplatili carinu za niti jedan komad a bilo ih je 8.
Ja samo kazem svoje misljenje o igri nisam rekao da vama da nemorate igrat,kad budes imao sati provedenih uz cod naslove i godine iskustva,i ako ti je MW2 prva original igre stari onda neznas sta si propustio BEZ UVREDE
Igrao sam ja codove, cod4 se nakupilo oko 500sati. I ja sam samo rekao svoje mišljenje.
lol i zakaj bez uvrede to što si napisao me ne može uvrijediti. Valjda ti imaš višegodišnje iskustvo od mene, neznam niti me ne zanim, ali znam da mi je ovaj cod zabavniji od cod4.
Hebo me pas da sam na tvoj mjestu kad bi se postar pojavio sa igricom prvo bi je uzeo pa bi ga kantom vode zalio u poslao u pi*** mat**!
Govorimo o Hrvatskoj Pošti, što se svi tolko čudite da nešto kasni? Ko da nikad niste ništa slali ili primali.
Još je tvoj lokalni poštar najmanje kriv, on je donese kad je dobije.
dodaj me na stemu
guru{BajserSmajser}
dodaj me na stemu
guru{BajserSmajser}
mislim da te imam..neznam, imam par guruovaca...
igral sam neki dan war s guru tf2 timom...mislim da si i ti igral onda
nemam ja nikaj protiv bogca na APN-u
nego protiv ušljivaca koji puše travu zležavajući se na kutijama pošiljaka cijele dane na glavnom kolodvoru u zagrebu
Sad gledam na games.co.uk pa razmisljam da kupim MW2.
Oni koji su kupovali koliko im je trebalo da igra dodje jer ako puno treba radije cu je skinut.I s kojom karticom se placa.
ja sam kupio sa www.base.com
s poštarinom cca 270 kn, poslana 12.11.2009. Jos nije stigla, plaćeno Mastercardom
"Mastercard" ...igrat MW2 "neprocijenjivo"....
Žao mi je Doxy ali i meni se ovo čini.
Poštar negdje gušta žestoko!
Nego, da li je netko napravio grupu na Steamu za ekipu sa ovog foruma, nešto tipa Bug- MW2? Znači da se lakše nađemo.
Imate jedan primjerak, u bug oglasniku se prodaje ...
nije problem
slijedeći petak...ak ne stigne dotad
mogu zatražiti povrat novaca
tak da se ne zabrinjavam
onda cu uzet prek d2d il nekaj slično...