Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.190.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Gauta kaže...

Evo malo iz igre

Evo još malo....

P.S. Zanimljiva biljka  Cool

17 godina
protjeran

S obzirom da je sada vec moguce otvoriti konzolu u igri, ubrzo ce se pojaviti i dedi serveri, a onda ce se moci krkat na balkanski nacin opet :P. U stvari, dedi serveri vec postoje, evo jedan video za dokaz

https://www.youtube.com/watch?v=-rqLUDfl26Y&feature=player_embedded

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Stvarno ne razumjem te hackere i cheatere! Bož, ovo igraš da se zabaviš, malo paziš na mapi da odmah ne primiš metak u glavu i tako to. To su za mene iskompleksirani jazavci koji nemaju život pa tu bacaju frustracije u smislu da pokažu da su najbolji od najboljih, a u biti su  isfrustirani jadnici. Pa to je zabava čemu varat stvarno jne kapim... Strašno

A najgore mi je bilo na cod4 kad je dosao neki pametnjakovic sa hackom i onda se pravi važan, govorio: Koji noobovi, neznate igrati, ja sam pro. Onda nakon nekoga vremena oko 2 mape javi pb da ga izbacio radi multihacka. lol

Ali to je najgore kad takvi lik dođe i pravi se važa kako o n zna igrati, a koristi hack, a i što kažeš kakav je gušt tako igrati. To je kao da igraš stalno neki sp sa godmodom.

pad0branac kaže...

mogu reć da je gameplay igre sam vrhunac koji sam ikad doživio.

dinamičan, brz, precizan, o realnosti baš i ne mogu tolko pričat jer nisam nikad jurišao s m4 po iraku, al znam da mi je kalašnjikov u vojsci gadno zanosio.

stvarno svaka čast na ovom naslovu, j beno dugo će se vrtjet diljem svijeta

Pa nisi trčao po iraku sa m4 jer je cod arkada a ne simulacija i pozat je po tome da se mečevi odigravaju na brzinu.

Ako oćeš igrati kao u iraku igraj arma ili slično.

Prison Breaker kaže...

Nedostaje mi matcheva sa nasim ljudima. Jbg, ovak kad nesto i bude ne mozes nista ni napisati. Dobro, mozes ti na engleskom, al nije to to. Nekako je veci gust igrati sa domacim ljudima :) Bolje je.

Ja imam neku ekipu od 4-5 ljudi i idemo zajedno na server. Tako da je barem malo zabave.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 12:55 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan

Ja imam na Steamu 2 org igre i sad sam ovu crackanu stavio i sve radi super, nije bilo nikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Ja imam na Steamu 2 org igre i sad sam ovu crackanu stavio i sve radi super, nije bilo nikakvih problema.

Ma vjerojatno niti neće biti problema, ali ja ipak nebih riskirao Steam account zbog ovog.. napravi bar drugi account samo za COD.  Steam ima pravo bannati account ako vide da si igrao piratsku igru koja je inače dostupna samo preko Steam-a.

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
17 godina
protjeran

Cisto sumnjam da ce netko dobit ban accounta na steamu, prvenstveno zato sto u slucaju neoriginalne verzije steam uopce nema pojma sta igrate, niti je igra vezana za steam na taj nacin.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Cisto sumnjam da ce netko dobit ban accounta na steamu, prvenstveno zato sto u slucaju neoriginalne verzije steam uopce nema pojma sta igrate, niti je igra vezana za steam na taj nacin.

Dvojac Activision&Steam ima dovoljno podataka da zna koji account je u koje vrijeme igrao COD: MW2 i jeli igrao original ili pirat.  To što postoje samo dedicated serveri njima puno, puno pomaže. Zasad svi misle da je sama zamisao dedicated servera u igri promašaj jer je zaštita već probijena, ali nebih se začudio da bannaju puuuno Steam accounta jednom kad skupe dovoljno zlih "gusara".

PONAVLJAM,  vrlo vjerojatno neće doći do toga, ali mislim da stvarno nije potrebno riskirati.

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
17 godina
protjeran

Ok, kuzim na sta ciljas, ali svejedno ne vidim kako, jedini nacin koji ja vidim je da te netko iz igre prijavi, tj tvoj nick prijavi..to se nece dogoditi ako ne koristis recimo wh aimbot i slicno..iw.net je koliko sam skuzio jednostavno program koji te matcha po pingu i slicno, sve ostalo ide preko usera, steam uopce ne vidi kada igras igru koja nije na steamu(sto je slucaj kod piratskog mw2)..laik sam u tim stvarima, ovo je samo moja pretpostavka Sramim se

p.s. pretpostavljam da si mislio reci kako NE postoje dedicated serveri, i meni se cini da im je vise pomagalo kada su bili dedicated serveri nego ovo sad

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 13:22 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam jedno pitanje. Jel netko zna koji broj je za bijelu boju za nick. ^1 ^ 2 ^3 itd. U cod4 bijela je bila ^7 ali više nije. Mršti se hvala.

EDIT: Problem rješen. ipak je 7 

Google Wave account: gen.balet@googlewave.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 13:27 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Danas sam vidio ovo dolje na slici.

Pa zar je moguce da je lik vec lv61 na Prestige modu ili sam ja nesto pobrkao?

Prestige lv61? Prestige lv61?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

svima kojima steam izbaci error u igri, dodajte razmak u ime(npr. Dj Domi, a ne djdomi)

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mauro kaže...

Moguće je.

Google Wave account: gen.balet@googlewave.com
16 godina

Jedina negaitvna stvar ovoga su chiteri. Nemoš im ništa. Nekužim smisao igre. Pa tek je izašla a oni chitaju.

Nemojte stavljat piratsku verziju na steam na kojem imate org igre. Napravite drugi i baj baj

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Level hack. Kao što rekoh, ako vidiš nešto takvo jednostavno napusti loby. Nema teoretske šanse da je tjedan dana od igre već na prestigeu. Kad igram igram timski, obaram helikoptere, obaram neprijateljske UAV, zove naš UAV, ometam neprijateljski radar itd.... Zapravo, radim sve ono što je potrebno da se dobiju bodovi, pa sam na level 32. To je majstore čisti hack.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 13:31 (MegaMass 2000).
16 godina
neaktivan

ma sve su ti to sami citeri niko nije posten

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

kakav hack

s hackom si samo max level .. sve kaj nije max level pošteno je stečeno (ili wh+aim)

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

kakav hack

s hackom si samo max level .. sve kaj nije max level pošteno je stečeno (ili wh+aim)

Aha, tjedan dana od izlaska igre je on na prestigeu, moš si misliti.

17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
doxy kaže...

kakav hack

Aha, tjedan dana od izlaska igre je on na prestigeu, moš si misliti.

Pa prošla dva CoDa mislim da nije trebalo više od 2 dana /played da bi došao do max levela, ne znam koliko treba sad ali sumnjam da je više.

A da ima ljudi koji igraju ovo po 5-6 sati u komadu svaki dan, ima.

17 godina
protjeran

pa ima nolife majmuna koji prosječno 15 sati dnevno halaju

pa si računaj

u cod4 drugi dan sam bio na max levelu(55)

ne vidim problem

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 13:41 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

pa si računaj

ne vidim problem

Majstore ja trenutačno imam gripu (znači ništa od posla ovaj tjedan, a to znači dosta gubljenja vremena), a jučer sa proveo 8 sati igrajući. Znaš koliko sam levela napredovao u tih 8 sati? Dva, sa level 30 na level 32, a igram onako kako sam napisao u postu iznad.

U par partija sam imao najveći score, i nikad nisam bio zadnji po rezultatu.

Btw, ti nisi bio na prestigu levelu, a iz nekog razloga ti ne vjerujem da si bio drugi dan na level 55. Možda kroz tjedan ali drugi dan ne. Bez uvrede, jer mi to nije namjera.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 13:52 (MegaMass 2000).
17 godina
protjeran

drugi dan level 55

sad dok mi dođe ovaj MW2...vidjet ću i sam koliko brzo/sporo se levela...primijetio sam u filmićima da je broj exp-a pozamašan, 3 put veći nego u cod4...pa zbog toga je i duže leveliranje

kakav prestige u cod4?

o čemu pričaš

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 13:51 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

pa si računaj

ne vidim problem

U dva dana do lvl 55. Pa to nebi ni Tom Cruise u Mission Impossible uspio. Kako si u dva dana došao do 55 lvl. Jesi igrao od nula do 24 bez obroka ..

dotore1
15 godina
neaktivan

Meni je 2 dan da igram online i 23 sam lvl

D.P.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...
doxy kaže...

pa si računaj

ne vidim problem

U dva dana do lvl 55. Pa to nebi ni Tom Cruise u Mission Impossible uspio. Kako si u dva dana došao do 55 lvl. Jesi igrao od nula do 24 bez obroka ..

i sranja :D

MaD-PRO_ ista stvar je i kod mene

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 13:53 (Kill Frenzy).
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

drugi dan level 55

sad dok mi dođe ovaj MW2...vidjet ću i sam koliko brzo/sporo se levela...primijetio sam u filmićima da je broj exp-a pozamašan, 3 put veći nego u cod4...pa zbog toga je i duže leveliranje

kakav prestige u cod4?

o čemu pričaš

Pričam ti o tome da ovdje postoji prestige. Kad dođeš na level 55 i kad odključaš sve dodatke za oružje i sve perkove možeš krenuti iz početka ---- prestige mod. Pored toga, ti se meni tu nabacuješ sa svojim levelom u dva dana (moš si misliti), a ja konstantno govorim u liku sa prestuge rankom/ levelom ili kako hoćeš. Da li je sad jasno zašto smatram da je to hack?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 13:58 (MegaMass 2000).
16 godina

Pa ja imam igru od srijede i sad sam lvl41, mislim da nemaju lvl hack oni koji nisu maksimalni lvl70.

Kaj će ti hack na kojim si lvl60 ili 50 lol daj si zamisli.

Prvi lvl se brzo nakupi a kasnije ide sve teže do lvl20 sam došao za oko 2 dana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 14:26 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
doktor1 kaže...
doxy kaže...

pa si računaj

ne vidim problem

da

i pričam o cod4...

idi ispočetka i igraj..za 8 sati ćeš bit lvl40 ak ne i više

ak neće onda baci komp kroz prozor

17 godina
neaktivan

Kad se dođe na level 55 nudi se u barakama prestige mod. E sad, taj mod te vraća na level jedan, uzima sve dodatke koje imaš na oružju, uzima sve perkove, međutim ti imaš ikonu koja govori da si prestige. Znači, lik je u tjedan dana došao na level 55, zatim uzeo prestige mod koji ga baca na level jeda, i sad je level 60 koliko sam vidio. Yea right, pričaj mi priči itd.....

Znači, lik je mogao koristiti level hack da dođe na 70 (jer je za prestige bitno da se dođe na level 55 i ništa drugo), otići u baraku i izabrati prestige i eto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 14:12 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

Kad se dođe na level 55 nudi se u barakama prestige mod. E sad, taj mod te vraća na level jedan, međutim ti imaš ikonu koja govori da si prestige. Znači, lik je u tjedan dana došao na level 55, zatim uzeo prestige mod koji ga baca na level jeda, i sad je level 60 koliko sam vidio. Yea right, pričaj mi priči itd.....

ma za MW2 neznam, ja ti govorim o četvorci di NEMA prestige moda

ovo ću vidjet kad mi stigne igra (koja je već morala stić)

16 godina
neaktivan

meni je moguci broj igraca premali igram vecinom na tdm i moze ih bit samo 18 cini mi se a ima mapa koje su stvarno velike i nemos pronac nikog je..ga al ovo je tek prva verzija izac ce patcheva valjda ce IW uvidit pogresku i nesto promjenit sa nadolazecim patchevima poput veceg broja igraca i VISE mapa al eto nije neigrivo to je jedino vazno(barem meni)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice