vidiš da je odgođena ja 1 dan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
aha
Nije nego tada se aktivira steam verzija
kak se aktivira, mp mislis? ,ili crack??
kak se aktivira, mp mislis? ,ili crack??
Misli na MP.
aha..
Isse zar stvarno nakon milion postova još ima ljudi/djece sa pitanjima jel će se moć igrat sa piratskom verzijom MP.....odgovor je !!!!!!!NEĆE!!!!!!!!.....utuvite si to u glave....
jojjj daj molim te, jel se može cod5 igrat mp sa piratskom verzijom:pa neeeee, ali krek je izašo za 1 mjesec
Isse zar stvarno nakon milion postova još ima ljudi/djece sa pitanjima jel će se moć igrat sa piratskom verzijom MP.....odgovor je !!!!!!!NEĆE!!!!!!!!.....utuvite si to u glave....
Ajde sinko naravno da hoće,,uvjek ima toga :D :P ,,vidin da nemas pojma :D
Ekipa mislim da se previse nabrijavate na tu igricu...ja sam ju osobno mislio kupit no otkazo sam kad sam cuo da ping nece biti ispod 100, to jos u najboljem slucaju ak ti bude 100 i da nece biti "lean"=to znaci da nemres se naginjati...tako da sami odlucite jer vam se isplati kupit igrica...j cu igrat COD4 i COD2 dok za ovaj MW2 ne dodje neki patch koji popravi ova sranja
Pitanjce ljudi u svezi naruđžbe sa game.co.uk. Naime poslali su mi mail da je je poslana igra 5.11. Sad sam vidio da to znači kao 2-3 dana u njihovom skladištu a onda 5-7 dana royal mail (normal delivery). Pošto prvi put naručujem ne znam kad bih mogao očekivat da stigne? Kakva su iskustva?
lol...
meni je krenula jučer prije podne...očekujem ju u petak/ponedjeljak
kupio na www.dvd.co.uk...
ko njih je 5-7 dana od slanja...u mom slučaju ovaj petak/ponedjeljak
a ti možeš očekivat vec od sutra...svaki dan ti moze uskocit u sanducic
Pošto prvi put naručujem ne znam kad bih mogao očekivat da stigne? Kakva su iskustva?
Za 5-7 dana uobičajeno dođe.
Ako netko želi Config ima sa SP i MP.Dolje je sve objašnjeno.
Ovaj dio je zanimljiv za sve koji pitaju kako ce se igra vrtiti na njihovom kompu:
Another reader, who was using a Core 2 Duo running at stock 3.0 Ghz with 8 GB of RAM and a GTX 260 standard edition (without all the stream processors active) Windows Vista Ultimate x64 with all current updates and the latest beta drivers for the graphics card, was getting 50fps with default settings during the training mission, 100fps looking down range. Anti-aliasing was set off due to the demanding visuals in-game
Ako netko želi Config ima sa SP i MP.Dolje je sve objašnjeno.
Ovaj dio je zanimljiv za sve koji pitaju kako ce se igra vrtiti na njihovom kompu:
Another reader, who was using a Core 2 Duo running at stock 3.0 Ghz with 8 GB of RAM and a GTX 260 standard edition (without all the stream processors active) Windows Vista Ultimate x64 with all current updates and the latest beta drivers for the graphics card, was getting 50fps with default settings during the training mission, 100fps looking down range. Anti-aliasing was set off due to the demanding visuals in-game
onda ce mi trzati boli glava na amdu 2.7 ghz i hd4850
hehe na kraju pola vas koji ste kupili nece moci igrati igru XDDDD
Ekipa mislim da se previse nabrijavate na tu igricu...ja sam ju osobno mislio kupit no otkazo sam kad sam cuo da ping nece biti ispod 100, to jos u najboljem slucaju ak ti bude 100 i da nece biti "lean"=to znaci da nemres se naginjati...tako da sami odlucite jer vam se isplati kupit igrica...j cu igrat COD4 i COD2 dok za ovaj MW2 ne dodje neki patch koji popravi ova sranja
Skužili smo nismo glupi nemoraš još 5 puta istu poruku pisat ko da smo retardi.
Razmisljanja, nekih likova sa drugog foruma:
Potpisujem :p
On sigurno nije igrao World of Warcraft
WoW community je nesto zaista prestrasno, citanje official WoW foruma je zaista "zanimljiv" dozivljaj...
jeeej uspjela aktivacija
Ah i ja dobijem takav dojam igrajući na nekim našim serverima, srećom ima i stranih pa kad mi se ne da slušat "daj snip" na promod kroz cijelu jednu mapu igram strane servere.
Sigurno ima i takvih stranih servera no nisam nisao na jedan takav.
Decki, namjeravam uzeti MW2 original, hoce li mi trebati steam za mp??
baš im je odvratna ikona od mw2...
Decki, namjeravam uzeti MW2 original, hoce li mi trebati steam za mp??