Trebam pomoć(par savjeta) u online igranju... imam acc. otprilike 2 godine(toliko i igram)... nisam kemper, ali ti NoObOvI mi stvarno kvare zabavu dok trčim mapom, i odnikuda doleti metak iz M82 ili EBRa... pa je li itko zna koja su dobra mjesta za sakrivanje na mapama npr. Overgrown, Pipeline ili Crash...? hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bori se muski, napadaj ih. .
Trebam pomoć(par savjeta) u online igranju... imam acc. otprilike 2 godine(toliko i igram)... nisam kemper, ali ti NoObOvI mi stvarno kvare zabavu dok trčim mapom, i odnikuda doleti metak iz M82 ili EBRa... pa je li itko zna koja su dobra mjesta za sakrivanje na mapama npr. Overgrown, Pipeline ili Crash...? hvala
Samo nemoj rushat bezglavo, bez gledanja...postoje i mjesta na mapama koje bi trebao izbjegavati jer si previše vidljiv na njima.
Kao na ovom forumu, da si malo "kempao" skužio bi da postoji već tema o MW2, koja je i dosta aktivna link
Vidio sam forum... hvala=)
kolko ja mislim (i kolko igram) modern warfare da su te mape iz call of duty 4 a ne modern warfare 2... sad neznam ima li istih imena mapa u modern warfare 2 (Overgrown, Pipeline ili Crash)
EDIT:
imaš pravo ima i mapa iz call of duty 4
pa je li moš pomoć... P.S. ostavio sam poruku na temi na forumu,,,pa je nađi...=)
kad ću igrat napravit cu screen pa ti dat pa ti traži.. :D
Možeee...lol...=)
nisi kamper a trazis mjesta za skrivanje???? wtf? neko je tu lud...
hahaahahah... dobar argument...=) ne... nisam kemper... ali mrzim onog Nooba kojeg pokušavam nać... a on se sakriva...i to dobro, majku mu... A ponekad su i dvoje.troje na različitim mjestima...
Igras 2 godine i neznas di su na mapama dobra mjesta za kampanje
HB senzor i rokaj.
ili
acr plus hb senzor plus red dot sight
perkovi
svi pro ofc.
ninja
bling
i faster aimng after runing
a ko secundar
ups plus knife
Naravno da znam...ali na njima nikad nikoga...osim mene, ponekad...=)
probat cu...hvala=)
alii...tek sam odnedavno počeo igrat mape iz CoD četvorke...na MW 2 sam puno iskusniji...
LOCK tema već postoji