- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da, spoilao sam ti remek-dijelo suvremenog story-tellinga i kompleksnosti priče
Nije poanta u kvaliteti, no očito nema smisla objašnjavati.
daj ss errora koji ti točno izbaci
Your CPU does not meet the minimum specitifications for running Call of Duty : Ghost"s
Bok ljudi .. imam vakav problem kad sam instaliro igricu i crekiro ,moro sam skiniti fix da mogu igrati sa 4 GB rama i to kopiro isto kao crak.. i sad ocu uci u igricu i izbacuje mi ovo :::
It appears that call of duty: ghosts did not quit properly the last time it ran.
Do you eant to run the game in safe mode?
this is recommended for most people.
It will change your system setting but not your controls..
imam ponudito yes .. no .. cancel .. kad stisnem yes ili no izbaci mi ovo::::
krene otvarati igricu i piše ovako ::
DirectX encountered an unrecoverable error.
Check the readame for possible solutions.
i imam za stisniti ok .. kad stisnem samo izađe i ništa više..

Upravljanje helikopterom.
Evo danas odigrao nekih 5-6 misija (prosao onu sa helihopterima) i sp kampanja je ono 7/10. MW je imao bolju kampanju al tu negdje u rangu sa black opsom :)
Ugl. ono upravljanje psom mi se sviđa, remote snipe, i ona misija u zgradi sa onim konopcima. I jos mi se svida sta je pristup svemu ajmo reć malo vise stealth, a to volim! Kao i obično zadovoljan sam SP-om u COD-u, za razliku od mp-a kojeg neću ni probavat jer mi se iskreno gadi nakon šta sam probao bf!
A ono upravljanje helićem je smješno, to nisu trebali stavit, znam da su zeljeli malo osvježenja napravit, ali onda su mogli to malo poboljsat,ali nema veze.
Sve u svemu, za ubit vrijeme dobra sp kampanja :)
Koju grafičku karticu imaš?
a tenkom
a tenkom
Nisam došao, ali ovo što sam sad vidio, jadno.
Fora ona misija u zgradi u mraku, ali moglo je više stealtha.
jel netko igra MP uopće ovo? ne vidim baš nekih dojmova, više se priča s SP nego o onome zbog čega se kupuju ovakve igre
Ja igram MP, iskreno balans pušaka mi je super, sve je točno kako treba biti, niti jedna vrsta pušaka nije manje vrijedna nego neka druga. Svaka ima svoje područje rada. MP je zabavan i brz, meni je dovoljno.
jel igraš na kompu iz potpisa i kak šljaka? znam da je uvijet 6 gb rama i to.
jel igraš na kompu iz potpisa i kak šljaka? znam da je uvijet 6 gb rama i to.
igra je 64 bitna ?
mogu komotno rec da je igra konzolaško smece, prijasnji COD izgleda bolje
nije mi jasno kako oni s tim planiraju u next gen konzole ic...jao
Izgleda da je i layout jedne MP mape kopiran iz MW3.
Čemu se sve vi isčuđavate...
Svako izdanje CoDa je ponavljalo popularne mape iz prijašnjih u novom ruhu.
Izgleda da je i layout jedne MP mape kopiran iz MW3.
Čemu se sve vi isčuđavate...
Svako izdanje CoDa je ponavljalo popularne mape iz prijašnjih u novom ruhu.
Da ne pričamo da je sada in cijelu animaciju prekopirati i djelove priče.
Nisam mislio da ću to reći, ali evo sam ugodno iznenađen. Misija na andama, pa one u vodi i na bušotini su mi bile super i podigle su priču.
Igra ima potencijala, što se sp tiče puno, ali izvedba je loša, dotrajali engine koji treba mjenjati. Da je spojiti ljepotu bf4 sa cod sp kampanjom imao bi super igru sa pričom i grafikom, ovako svaka manjka nešto i to me smeta.
Stao sam na end of the line, to je zadnja jel?
Koliko sam razocaran ovom igrom..grafika koju su "najavili" je nula Btf je majka po grafici
Koliko sam razocaran ovom igrom..grafika koju su "najavili" je nula Btf je majka po grafici
Koliko su je izreklamirali - i ja sam mislio da je riječ o revolucionarnoj prekretnici u kompjuterskoj grafici, međutim ovdje se radi o podvali. Uopće nije riječ o novom engineu, već tek o poboljšanom starom. Dodani su dx11 efekti i malo bolje teksture, i to je uglavnom to. Ali daleko je to od kvalitete jednog Crysisa, Metroa ili pak Battlefielda. Sama po sebi igra i nije toliko loša, da se ubiti koja ura s njom, ali definitvno je riječ o (pre)skupoj podvali.
Edit: Prije par dana pisao sam o grafici, o teksturama koje moj nećak nije mogao promijeniti iz normal u extra - stvar je ipak bila u memoriji (4 u 8 GB RAM ipak potrebno!), odnio sam mu svoju pločicu i igra je proradila na extra. Međutim, dobitak je polovičan - negdje su nabacili malo tekstura više reze ali su većinom ostavili staru izbledjelu podlogu...
Jedino sto su zeznuli po mom misljenju je limitiranje na 64bit operativni sustav jer masa ljudi koriste 32 bitne sustave i moje je misljenje da ce slijedeci COD biti moguce igrati i na 32 bitnom OS-u.
@Daniel Ko u Njegosa svaka ti je na mestu,10+ za komentar.
Jedino sto su zeznuli po mom misljenju je limitiranje na 64bit operativni sustav jer masa ljudi koriste 32 bitne sustave i moje je misljenje da ce slijedeci COD biti moguce igrati i na 32 bitnom OS-u.
pa nije moguće igrati na 32-bitnom OS-u iz razloga što je za igru "potrebno" minimalno 6GB rama a 32-bitni OS može iskoristiti samo 3.5GB RAM-a... A nevjerujem da će niti idući COD biti manje zahtjevan, u najboljem slučaju za minimum će trebati 4GB RAM-a...
Od 2014 godine 8gb rama postaje sveto pismo,ko namaerava da igra..