Zato i igram :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dvije minute kempanja, a 8:0 ratio nije ništa posebno... next video please
@nul-3: ne slušaj ih, igraj kako ti paše i kako se najviše zabavljaš ;)
Evo uploadam sljedeči na gridu...došao sam kad su ovi več igrali 2 minute...na kraju jesam zakampo, al samo da neizgubim killstrike :D
Poštedi nas daljnih video uradaka.
Over and out
Gle uredu je to sto imas score ali kampaš cijelu igru i što sam očekuješ od nas??
Igram kako znam igrat, i do sad mi nije niko reko da kampam...jedino su me jednom kickali kao što čîtam....
a i volio bi da vi objavite nekakav video, da vidim to vaše nekampanje
ak mi kazes kako snimit i s cime i kako konvertirat iz 1,5gb u manje ,da mogu na yt gledat u 720p,onda cu stavit :P
ak mi kazes kako snimit i s cime i kako konvertirat iz 1,5gb u manje ,da mogu na yt gledat u 720p,onda cu stavit :P
Uđeš u teatar, pogledaš zadnje što si igro tj. nađeš tu igru koju očeš objavit, stisneš r da snima..daš ime i objaviš...zatim uđeš u my shared files
kilkneš na to i onda ovo drugo..render ja mislim :D....frapsom to snimiš, spremiš i otvoriš u movie makeru....namjestiš neku mjuzu, neki credits i spremiš na određenu kvalitetu..ak imaš dvijetisučesedam office onda otvori onaj veliki izbornik iznad videa ljevo u kuti "clypboard" iznad paste imaš taj prozorčić koji se otvori, ideš save movie izabereš si kvalitetu :D spremiš, uploadaš zaljepiš dole na forum link i to je to :D
Ja sam Prestige 2, Level 24 i zanima me ako je netko na prestige 14, koliko vam je vremena trebalo?
manje od 400 sati, i ovisi jel sa double xp weekendima ili bez njih.
ok ja malo suck-ama pa mi je trenutno trebalo 326h za prestige 8...al nema veze jurim ka p15... B)
Jel imate problema sa frame dropom?
Jel imate problema sa frame dropom?
imam ja, al samo kad snimam sa fraps ... u igri ne
1.
Galil Ext. Mags
LAW
Claymore
Nova Gas
Frag
Scavenger
Sleight of Hand Pro
Marathon
2.
MAC11 Ext. Mags + Grip
Ballistic Knife
Camera Spike
Flashbang
Tomahawk
Flak Jacket
Warlord
Marathon
Sad sam Prestige 2, Level 25 i postalo mi je nekako dosadno.

šta bi to trebalo značiti, taj gift card sa gamestopa?
Možda je daješ?
Možda je daješ?
Pogledaj mape pa ćeš dobiti odgovor zašto je prvi map pack došao već u veljači za xbox
Možda je daješ?
Pogledaj mape pa ćeš dobiti odgovor zašto je prvi map pack došao već u veljači za xbox
Zašto, ne kužim, daj mi objasni pliz :D
LOL,kak ne kužiš da je to treći map pack.
aha, fakat nisam skuzio
presto sam igrati BO, pa tako i pratiti te DLC-ove.
No ovo je fakat previše LOL.
Gamad pohlepna, ako su fer neka dadu taj dlc free!
95.141.40.9:3214....S&D HC..moj server,Dobro dosli!!
makni hc pa dođem :)
makni hc pa dođem :)
+1