Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.009.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
TopForumaš kaže...

meni vise nista ne steka iskljucivanjem sjena {#}

probajte to mozda pomogne

te također probajte unijet komande r_specular 0 r_blur_allowed 0 te r_dof_enable 0

baš me zanima koga si to poslušao :{#}

17 godina
protjeran

Prva stvar koja je bila, bilo je poigravanje s konzolom...pošto sam daleko iskusniji u ovoj franšizi od plačipičica ovdje, to mi nije strano, dapače to mi je #1 stvar u CoD.

Igra je zeznuta...ustvari izašla mjesec dana prerano.

Fanbojevi plaču, svađaju se i trolaju po forumima, šireći dezinformacije...čak i seljačine koje ni ne posjeduju igru dolaze pametovati, šta je naprosto fascinantno. Tako i ovaj forum nije iznimka.

Igra ima opakih problema...koje će nadamo se svi riješiti patchem OVOG VIKENDA!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

meni vise nista ne steka iskljucivanjem sjena {#}

probajte to mozda pomogne

te također probajte unijet komande r_specular 0 r_blur_allowed 0 te r_dof_enable 0

jel to za mp?? pitam zato jer ja imam problema sa sp, a mp mi je oke donekle

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
16 godina
neaktivan

Zato kaj se netko poigrava cfg-ima bi trebao biti iskusan? Daj molim te. Bitan je skill, a ne jel imaš 250 FPS-a ili 40. Ovi kaj se igraju s tim lockanjem fps-a i sličnim stvarčicama u nadi da će biti bolji i početi razvaljivati se varaju.Nikad nisam pipnuo niti jedan takozvani cfg a uredno razvaljujem one koji nonstop drkaju po tome. Doduše ne u BO, on se tek skida{#}

Gray Fox
Moj PC  
5 3 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

daj molim te kak ti nebi lagalo pa imas hd4670, pa tebi niti cod 2 ne radi dobro..

ili nauci sredivat cfg ili prestani igrat..  zasto za tako savrsen bc2 postoji patch? zasto za svaku hebenu igru postoji patch? zasto za svaku aplikaciju postoji patch? nit ijedan proizvod nije savrsen pa tako ni CoD i treba vremena da to sve bude "savršeno" iako niti tada nece biti savršeno jer ce doci likovi poput tebe stavit sve na ultra sa hd4670 i idemo igrat...

btw. meni je citat premali ne vidim u cemu je problem osim ako nemas monitor 14.1 inch..

Kao prvo,HD4670 je jos uvijek dobra mainstream graficka,ako moze cod 4,6 drzat na maxu cca 50-70 fpsa zasto ovo nebi moglo? Isto engine,stavili su mozda neke male preinake i to je to.

Druga stvar,jasno je da svaka igra ima patcheve(kako koja),ali nije normalno da igra na dan izlaska izade i ekipa ju pocne igrat a ono lagga i SP i Mp pa se neki pitaju dali je do njihovog hardware a zapravo nije.

Treca stvar,da sve mi je na high u cod Bo,nis ne steka -40-60 fpsa imam,ali nekad zna zastekat na 3 sec valjda radi IGRE. i prestani tolko srat o tom codu ko da je isus bog rodeni.(tj branit ga non stop)

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 23:59 (Fake_Alert).
16 godina
toxic ne pricaj gluposti da je hd4670 smece jer meni stari moj s njom gura Black Ops na normal.
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Koliko znam 4670 je izasla 2008. A sad je 2010. Skoro 2011 . Kako moze biti mainstream onda gtx460 je mainstream graficka sad sigurno ne 4670
My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
doxy kaže...

Prva stvar koja je bila, bilo je poigravanje s konzolom...pošto sam daleko iskusniji u ovoj franšizi od plačipičica ovdje, to mi nije strano, dapače to mi je #1 stvar u CoD.

Igra je zeznuta...ustvari izašla mjesec dana prerano.

Fanbojevi plaču, svađaju se i trolaju po forumima, šireći dezinformacije...čak i seljačine koje ni ne posjeduju igru dolaze pametovati, šta je naprosto fascinantno. Tako i ovaj forum nije iznimka.

Igra ima opakih problema...koje će nadamo se svi riješiti patchem OVOG VIKENDA!

Igra ima problema to je tocno,ali da ljudi tu drasticno seru po njoj nema smisla a uredno je igraju. sorry ali jedan si od tih... reko si da ces prodat igru da je nis koristi , i opravdavas frenda koji koristi wh iz razloga sta je igra  sit. sta je pretjerano pretjerano je..

a o tvom iskustvu ne zelim pricat.... nema smisla

Fanboy sam CoD-a ja ali bogami ne placem, places ti..

Kupio sam MW 2 medu prvima tu na forumu, igra mi se nije dopala, niti sam srao po forumu ntiti sam je igro, lijepo doma stoji ali ne mislim je niti prodat.

dedaa kaže...

Zato kaj se netko poigrava cfg-ima bi trebao biti iskusan? Daj molim te. Bitan je skill, a ne jel imaš 250 FPS-a ili 40. Ovi kaj se igraju s tim lockanjem fps-a i sličnim stvarčicama u nadi da će biti bolji i početi razvaljivati se varaju.Nikad nisam pipnuo niti jedan takozvani cfg a uredno razvaljujem one koji nonstop drkaju po tome. Doduše ne u BO, on se tek skida{#}

Kad jednom pocnes igrat ako ikad pocenes igrat CoD klanski i posteno znati ces koliko je fps bitan i riktanje cfg-a, ne toliko zbog fpsa koliko zbog boja mapa itd, bindova i tak to da ne nabrajam

perkoxcar kaže...
toxic ne pricaj gluposti da je hd4670 smece jer meni stari moj s njom gura Black Ops na normal.

hd4670 nisam reko da je srot, nego sam reko da je sa tom karticom bilo koju noviju igru nemoguce sve na high igrat.. vecina ljudi misli da ima dobru karticu pa tjeraju na high i zale se, ima takvih slucajeva hrpa - i ta grafa sigurno nije mainstream

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 0:17 (toxic).
15 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 0:50 (_CR7_).

0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

hd4670 nisam reko da je srot, nego sam reko da je sa tom karticom bilo koju noviju igru nemoguce sve na high igrat.. vecina ljudi misli da ima dobru karticu pa tjeraju na high i zale se, ima takvih slucajeva hrpa - i ta grafa sigurno nije mainstream

Tebi ko drvetu da pricam.Zapravo neam ti sta pricat,zivi u svojim snovima i koga briga.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
17 godina
protjeran

A kaj ćeš...neki imaju život, neki imaju BO...kako tko.

Nego...zanima me kakve će biti reakcije kada pola obećanih stvari koje bi moral kroz OVAJ patch doći, ne dođu.

Igram igru radi frenda, tek tolko da nam nije dosadno. Godišnji završava, tak i gaming...srećom i BO.

Pretpostavljam da bi se morali koncentrirati na rješavanje konstantnog connection interrupteda, i bizarnog FPS dropa.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

Nego...zanima me kakve će biti reakcije kada pola obećanih stvari koje bi moral kroz OVAJ patch doći, ne dođu.

Igram igru radi frenda, tek tolko da nam nije dosadno. Godišnji završava, tak i gaming...srećom i BO.

Pretpostavljam da bi se morali koncentrirati na rješavanje konstantnog connection interrupteda, i bizarnog FPS dropa.

vidiš ja sam misli da još ides u vrtic prestani mi slati rage pmove jer nemaju ti smisla...

16 godina
neaktivan

Ne ide mi u glavu da ne mogu napraviti save nego moram svaki puta cijelu stazu igrati. Ili nešto krivo radim????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
the economist kaže...

Ne ide mi u glavu da ne mogu napraviti save nego moram svaki puta cijelu stazu igrati. Ili nešto krivo radim????

Odi tam di pise new game,tj nemoj kliknut na to nego stisni esc pa opet udi i pojavit ce ti se resume game.

17 godina
protjeran
toxic kaže...
doxy kaže...

vidiš ja sam misli da još ides u vrtic prestani mi slati rage pmove jer nemaju ti smisla...

?

O čem ti pričaš?

Ja ne šaljem nikome rage pmove..baš naprotiv...jedino ak ti "rageaš" pa svaćaš sve oko sebe tak.

Koliko vidim, tvoj offtopic je sam po sebi "rage"

Dosta si offtopičario...izvoli se uozbilji ili FOF. Gori si od onog mate trola.

Ontopic!

Sniperi su totalno okrljašteni, a mape tak dizajnirane da ih je bemsisleno koristiti...pogotovo kad možemo snipati s FAL i kalašem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 0:29 (doxy).
16 godina
the economist kaže...

Sejva na checkpointovima. Odnosno piše ti gore save.

16 godina
neaktivan

Odi tam di pise new game,tj nemoj kliknut na to nego stisni esc pa opet udi i pojavit ce ti se resume game.

to sam skužio, idem na escape pa resume ali me opet baca na početak staze. LUUUD  SAM (i da, šteka za popi*diti=

17 godina
doxy kaže...
toxic kaže...

?

O čem ti pričaš?

Ja ne šaljem nikome rage pmove..

Itekako šalje rage PMove taj lik...ne smiješ se ne slagati s njime, odmah pun inbox rage sh*ta

BC2: NoobsMcKenzie_HR
17 godina
doxy kaže...
toxic kaže...
doxy kaže...

?

O čem ti pričaš?

Ja ne šaljem nikome rage pmove..baš naprotiv...jedino ak ti "rageaš" pa svaćaš sve oko sebe tak.

Dosta si offtopičario...izvoli se uozbilji ili FOF. Gori si od onog mate trola.

Ontopic!

Sniperi su totalno okrljašteni, a mape tak dizajnirane da ih je bemsisleno koristiti...pogotovo kad možemo snipati s FAL i kalašem.

hahahahaha, ko je kome na pm poslo da je ljubmorna placipicka??? još i lažeš lažove

nesto te ljuti nobe??

ovdje u offtopic jedino ti odlazis jos od svoje frenda haxora i sa ne razumim pljuvanjem po igri..

Sa snajperom treba znati igrat..

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 0:33 (toxic).
17 godina
Sir Vidara the XVII kaže...
doxy kaže...
toxic kaže...

?

O čem ti pričaš?

Ja ne šaljem nikome rage pmove..

Itekako šalje rage PMove taj lik...ne smiješ se ne slagati s njime, odmah pun inbox rage sh*ta

Ma lik je bot, snajpa sa kalašom i rejga i salje pmove..

17 godina
protjeran
toxic kaže...

hahahahaha, ko je kome na pm poslo da je ljubmorna placipicka??? još i lažeš lažove

nesto te ljuti nobe??

ovdje u offtopic jedino ti odlazis jos od svoje frenda haxora i sa ne razumim pljuvanjem po igri..

Sa snajperom treba znati igrat..

Totalno suprotno...vas dvojica stvarno nemate pametnijeg od ovog?

Vidara...baš me zanima ko je kome pi*dio na pm...toliko o tome.

I ti toxic isto...imaš me na xfire i steam, ak imaš kaj tam mi se obrati, a i adresa mi je javni podatak.

To kaj je igra smeće nije naš problem, al očito je nečiji psihički.

Pošto sam inače sniper klasa, ovo kaj su uradili od njega u BO me naprosto zgnjusnulo.

17 godina
neaktivan

Mislim da je sad bilo dosta sranja po temi i zatrpavanja smećem. Stanite na kočnicu.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

11 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

Vidio sam da ste se u moru smeća dotaknuli i snipera.

Moram reći da su u ovoj igri snajpere maksimalno marginalizirali. Totalno su neefikasni i nezgodno ih je koristiti. Baš sam se neki dan s frendom zainatio i igrali smo samo sa sniperima, prestrašno nešto. Od onda ni nemam sniper klasu.

3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Moram reći da su u ovoj igri snajpere maksimalno marginalizirali. Totalno su neefikasni i nezgodno ih je koristiti. Baš sam se neki dan s frendom zainatio i igrali smo samo sa sniperima, prestrašno nešto. Od onda ni nemam sniper klasu.

Prijavit ću te za dupli post {#}! xD

Totalno...čak ponekad, imam osjećaj da svemogući CoD je dobio probleme s hiboxom, al samo pri korištenju snipera, jer u više navrata sam pucao u glavu, ili tijelo, i "nisam pogodio"...jednostavno nije registriralo pogodak. Par puta čak i više uzastopnih hitaca u tijelo nije registriralo...weird!!

16 godina
protjeran

Sad skoro pa uzeo Black Ops za PC sa lockerza ali sam kasno vidio da je u redeemu.Morao sam se zadovoljiti iPodom {#}

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...
Danny_HR kaže...

Prijavit ću te za dupli post {#}! xD

Totalno...čak ponekad, imam osjećaj da svemogući CoD je dobio probleme s hiboxom, al samo pri korištenju snipera, jer u više navrata sam pucao u glavu, ili tijelo, i "nisam pogodio"...jednostavno nije registriralo pogodak. Par puta čak i više uzastopnih hitaca u tijelo nije registriralo...weird!!

Sniper je losiji nego je u prijasnjim nastacima, ali je zbog toga i gust igrat sa istim, a kada se priviknes niej tesko, pogotovo ako igras na modu gdje nema posebnih att  i killstreakva..

Regalo ti se nije vjerojatno zbog servera

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 0:51 (toxic).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Neznam kako na konzoli ali na PC-u sam ja poludio nikako ubiti lika. Imao sam par unscope kilova koji su bili fora, ali stalno igrat sa snipom ne dolazi u obzir. Kad koristim snip tu rundu imam vise melee kilova nego snipom.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Sniper je losiji nego je u prijasnjim nastacima, ali je zbog toga i gust igrat sa istim, a kada se priviknes niej tesko, pogotovo ako igras na modu gdje nema posebnih att  i killstreakva..

Nebi čak rekao da je nešto posebno lošiji. Prije imam filing da su mape puno gušće dizajnirane i sve je prepuno zgrada, automobila, raznih pizd*rija. Malo, jako malo je otvorenog prostora i samim time sniper je marginaliziran. Nije jednostavno logičan izbor.

Iako mi se sama igra sviđa, mape u MW2 su mi bile puno bolje.

17 godina
Danny_HR kaže...
toxic kaže...

Nebi čak rekao da je nešto posebno lošiji. Prije imam filing da su mape puno gušće dizajnirane i sve je prepuno zgrada, automobila, raznih pizd*rija. Malo, jako malo je otvorenog prostora i samim time sniper je marginaliziran. Nije jednostavno logičan izbor.

Iako mi se sama igra sviđa, mape u MW2 su mi bile puno bolje.

A neznam baš, Ima jako dobrih i velikih mapa sa puno snipe spotova..

A jbga kad se igra 18 igraca sa raznim perkovima att i ksovima onda i je problem sa snipom igrat..

al kada igras lezero barebone bez tih pomagala max 12 igraca je fenomenalan osjecaj uzet snip

14 godina
neaktivan

Konačno najava patcha.

PATCH will be applied TONIGHT 11/19/2010

A new patch will be released tonight in the coming hours. Because this is a client side patch, all servers will need to be patched as well. We will be applying the patch to all servers globally. During this patch application, your server will be restarted once in order for your server to take the update.

gameservers.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice