Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
ranko091 kaže...
nidjo123 kaže...

"sve je u redu s igrom... sad sam zavrtio jogurt verziju na 1920x1080 16AA i max anisotropno filtriranje.... radi kao podmazano. tako da je igra sasvim ok. a gdje su nastali problemi neznam... ali igra nije 100%."

Nebih se baš složio... To je kao da provjeravaju ispravnost igre 1:10 000 i sad ako ovom jednom radi, a ovih 10 000 ne, igra je ispravna. Prebrzo zaključuješ.

ok zanemari moj komp... brat ima amd x2 3800, 4gb rama i 8800gts 320 mb... ista 1920x1080 reza, samo bez 16 AA i anisotropnog filtriranja... isto jogurt mu radi normalno. Kod drugog frenda ista stvar sve radi super... i sad će za koju minutu skinut sa steama igru pa ćemo vidjet dal nas 3 susjeda imamo od tih 10 000 sreće...

Na x2 3800 ti igra radi max? Pa mom sinu na njegovom kompu x2 6400 , 4gb rama 9800 GT Nvidia neće ni u minimalnim postavkama bez ikakvih efekata u SP. Ja sa svojom kantom nemam problema u SP , pa mi malo nije jasno kak tebi i svim tvojim frendovima radi što cijelom svijetu ne radi na tako slaboj konfi? Mislim da briješ.

16 godina
Ma nemojte se opterecivat, CPU je jedini koji radi i ciji FPSovi su relevantni. GPU sluzi skoro za ukras. Ovaj patch koji cekamo bi to trebao zamijenit i onda ce igra radit. Sad je nevaz.o koju graficku imate
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
protjeran

LoL'

Upravo prolazim SP...reko da vidim sve. Sp je fakat odličan...nije ko MW2, al odličan je...priča je ok, malo nategnuto al ok...

E sad zanimljiva stvar, igram na max settings, 40-50 FPS ... bez trzanja, fps dropa i ičega...dok MP je skoro pa neigriv...ko kog tu hebe?

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxi810 kaže...

Meni SP radi savršeno :D Iako imam piratsku igru, sve mi je na high i extra te AA i AF uključeni te mi se niti jedan lagg nije pojavio u igri. Znam, govorim za SP, ali pošto MP nisam igrao ne mogu reći a vidim da ima dosta problema -.-

koji catalyst koristis??

15 godina
neaktivan

Neki update sa gameserversa

"Updates for 11/13/2010

The browser is currently not showing all results again. The party that deals with the browser (daemonware) is aware of the issue and is currently working on it.

On our end, we are taking a close look at certain servers in locations that has a 100% working network, but showing ping variance.

Traceroutes that have been provided for each of the locations have been submitted into the networking teams at each of the locations to check on possible issues with their routing.

Overall, we have been pushing over 11,000 servers servicing a peak of 105,000 players!

While there are some problem servers, we are determined to get to the root cause of each and every issue that arises.

If you have noticed, some of the locations are now on a waitlist which will have the actual ETA on new servers. Our provisioning department is working as quickly as they can to add additional servers to each of the locations along with additional network gear."

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
2 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

ok zanemari moj komp... brat ima amd x2 3800, 4gb rama i 8800gts 320 mb... ista 1920x1080 reza, samo bez 16 AA i anisotropnog filtriranja... isto jogurt mu radi normalno. Kod drugog frenda ista stvar sve radi super... i sad će za koju minutu skinut sa steama igru pa ćemo vidjet dal nas 3 susjeda imamo od tih 10 000 sreće...

Meni SP radi savršeno, iste postavke koje si naveo, nikakvog trzanja, sve super.

MP - 800x600, sve low, fps skače 0-50 .. prosječno ~20fpsa, konstantno trzanje.

Ima ljudi kojima ne radi ni SP ni MP. Ali velika većina ima problema sa MP, ne toliko sa SP.

16 godina
neaktivan
Crotiger kaže...

Na x2 3800 ti igra radi max? Pa mom sinu na njegovom kompu x2 6400 , 4gb rama 9800 GT Nvidia neće ni u minimalnim postavkama bez ikakvih efekata u SP. Ja sa svojom kantom nemam problema u SP , pa mi malo nije jasno kak tebi i svim tvojim frendovima radi što cijelom svijetu ne radi na tako slaboj konfi? Mislim da briješ.

radi mu na toj rezi... sa optimalnim texturama zbog grafičke i njenog nedostatka memorije... i zbog memorije nemože ni AA ni aniso filtriranje maxirat ali radi... ne šteka, ne laga niti išta drugo... nema problema kao ljudi sa i7 i 12 gb rama te 5870 grafičkama pa da mu zatrza ili nesto...  tako da svi koji imaju dual core bi im trebala igra radit ne sve na max naravno... ali mora radit...

16 godina
moderator

Proradio je MP(barem meni),nema lagga,nađe dosta servera i trenutno mi MP radi bez greške.

I nije problem do igre nego do servera...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

ja sam prije 2 sata imao izlistane 200 servera, i do sad igrao dominaciju, prežestoko. Jedino sto se vidi je da ima JAKO malo snipera, totalno su oslabljeni.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Proradio je MP(barem meni),nema lagga,nađe dosta servera i trenutno mi MP radi bez greške.

I nije problem do igre nego do servera...

a šta sam ja reko... igra radi normalno...

16 godina
Ranko091, kad rijese da graficka pocme radit, a ne procesor, igra ce letit i fpsova ce bit preko 100 svakome. Ako cpuovi sad drze na 40-80 fps, kad gpu to preuzme, bit ce x3 vise.
15 godina

gameservers je sam priznao gresku!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
Nadam se da cu dozivjeti taj dan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

{#}{#} a

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 23:24 (Sir Vidara the XVII).
14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

Pa ti si genije.

Ne kužim uopće zašto raspravljaš o MP, i sam si rekao da nemaš original i sad tu soliš pamet drugima kako je igra 100% ispravna i da MORA raditi.

sardax ti je već nekoliko puta napisao u čem je problem - MP iz nekog razloga ne koristi GPU ili koristi samo 20-30% GPU loada, sve je na procesoru... to je samo jedan od problema.

15 godina
neaktivan

sad nakraju ce ispast da meni jedino SP lagga i mp {#}

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tero kaže...
ranko091 kaže...

Pa ti si genije.

Ne kužim uopće zašto raspravljaš o MP, i sam si rekao da nemaš original i sad tu soliš pamet drugima kako je igra 100% ispravna i da MORA raditi.

sardax ti je već nekoliko puta napisao u čem je problem - MP iz nekog razloga ne koristi GPU ili koristi samo 20-30% GPU loada, sve je na procesoru... to je samo jedan od problema.

imam original... sad sam gledao u MP, proc na 80% sve jezgre, a grafička na 50%... i to je to...

16 godina
I to je tragedija ... popravit ce.
16 godina
neaktivan

evo moja statistika... gpu mi ide i preko 60%

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel netko zna jel mogu igrati black ops imam AMD Athlom(tm)7750 Dual-Core

Processor 2.70GHz 

3.00GB RAM-a 

igrica se pokrene ali slika postane tamna nakon par min.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Drmic kaže...

jel netko zna jel mogu igrati black ops imam AMD Athlom(tm)7750 Dual-Core

Processor 2.70GHz 

3.00GB RAM-a 

igrica se pokrene ali slika postane tamna nakon par min.

nisi napisao za grafičku, ako je slika tamna do grafičke je...vjerojatno je preslaba!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 22:49 (Bernard Huky Hux).
15 godina
neaktivan

imam jedan problem naime kad stisnem join server i ako je server pun ne izbaci server is full neg ekran pocne blicat???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam pitao, je li što se tiče MPa BO bar malo blizu BCu2?

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
made kaže...

imam jedan problem naime kad stisnem join server i ako je server pun ne izbaci server is full neg ekran pocne blicat???

To znaci da se nasmiješ, jer se slikaš...xD shalim se.

To je vjerojatno neki bug, nezz koji operativni sustav imaš, ali prvo probaj updejtati drivere od graficke, koliko znam nitno odavde nije imao takav problem!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
made kaže...

To znaci da se nasmiješ, jer se slikaš...xD shalim se.

To je vjerojatno neki bug, nezz koji operativni sustav imaš, ali prvo probaj updejtati drivere od graficke, koliko znam nitno odavde nije imao takav problem!

win 7 64 bit!!

drivere update-o u utorak!!!!!

15 godina

vi spamate, ja igram. HAHAHA

XFIRE; mypet
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina

QFT

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

mape su jednostavno male i sve lici na golemi deathmatch u kojem god modu igrali...nema taktiziranja jel nestignesnis napravit.. samo prezivljavanje.. jedva uspijem claymore stavit na pod   i to je to..   u mw2 je ipak bilo malo vise "zraka" na vecim mapama..

Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...
maxi810 kaže...

Meni SP radi savršeno :D Iako imam piratsku igru, sve mi je na high i extra te AA i AF uključeni te mi se niti jedan lagg nije pojavio u igri. Znam, govorim za SP, ali pošto MP nisam igrao ne mogu reći a vidim da ima dosta problema -.-

koji catalyst koristis??

10.10 :D

16 godina
protjeran

Sad bas malo igrao cra{#}ckanu verziju jer cekam pon da odem uplatiti pare na racun pa kupim orginal.

Mogu reci da mi nista ne steka.Jedva cekam mult nabaciti.

Malo sam igrao onu misiju u rusiji i vec sam se zapalio na onaj samostrijel ili harpun sto god je ono bilo.Jedva cekam da vas razvalim na multiju{#}

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice