Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Weky kaže...

Nepostoji na svjetu softver koji nema bugova.

Jedno su minorni bugovi koji zasmetaju u igri tu i tamo ala care paket commando marathon... ali ovo da se uopće nemože igrat jer serveri rikavaju... a plaćeni su jos unaprijed "serveri"... e to nema smisla... ako su znali kolika će bit navala šta nisu zakupili jos 25% vise servera nego šta treba...

15 godina
odjavljen

Jednim djelom ljudi nisu stigli dovršiti sve na vrijeme. Zašto nisu odgodili? Zato što ACTIVISION diktira rokove! Naredili su do tog i tog datuma izvolite završiti igru. I napravili su solidan posao.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...
dedaa kaže...

Isuse Bože prošlo je debelih užasno debelih i ogromnih 7 sati i Doxy nije dobio porciju multiya danas. Ajmo dečki svi koji ste nezadovoljni stavite BO na tržnicu da se prestanete više mučiti sa ovim problemima jer vi jednostavno nemožete ovako nastaviti.

Dam za igru 300kn i od utorka sam je u mogućnosti normalno bio igrati samo 1 dan ?!  {#}

Smo ti mi krivi sta si prvih par dana imo problema sa ruskim keyevima i failovima? Ja je jucer dobio i mogu je igrat ova dva dana bez problema.

16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Jednim djelom ljudi nisu stigli dovršiti sve na vrijeme. Zašto nisu odgodili? Zato što ACTIVISION diktira rokove! Naredili su do tog i tog datuma izvolite završiti igru. I napravili su solidan posao.

pa nema veze igra sa ovime... igra radi savršeno... to je 100% sigurno... ali serveri su muka. Ako activision iduće godine da gameserveru licencu opet ja ne kupujem igru koja god da dođe...

14 godina
neaktivan

Pa dobro koji je tebi qurac???Kako mos tako izvrjeđati takvu igru, dobro znam da ima onih koji je MRZE ali ovakav debilizam jos nisam cuo.Jesi ti ikad cuo za onu ko voli nek izvoli?I ta je igra umjetnost vrhunskog teama koji mi je uvalio ovaj poluproizvod od Black opsa ali oprastam im unaprijed jer znam (bolje im je) da ce popraviti ovo uzasnu optimizaciju i imati hit koji cemo igrati do mw3 (nadam se).

sime
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Weky kaže...

pa nema veze igra sa ovime... igra radi savršeno... to je 100% sigurno... ali serveri su muka. Ako activision iduće godine da gameserveru licencu opet ja ne kupujem igru koja god da dođe...

lolwut?

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
15 godina
neaktivan
Have the same problem...
Yip having the same problem at the moment, it stays there for ever, only pushing esc makes it stop.

Am now also just getting stuck on the joining to a server.
Same. You can skip it by pressing ESC but it's going to be back.
It even shows when you press tab DURING A MATCH.
This has just started to happen to me now. I was in a game and got disconnected from internet (because of the game I think), then I bought some new camo and this loading screen pops up and doesn't leave (unless I hit esc) so I restarted everything including the pc and the modem and when I get back into menu this loading screen comes up again. I can't join servers or anything. WTF???

Ok this is ridiculous, the game wont connect, it's sitting there fetching stats or just plain out connecting. This is not good enough, not for the "next big thing" if this heap of S#$$% wasn't affiliated with my steam account, i'd have this game back to the retailer for a full refund in a heart beat. FIX THE DAMN GAME

Same here. Additionally, I leveled up 6 levels, bought a bunch of weapons, and it all got reversed because 'downloading game settings' failed.

I wish game developers would stop releasing games that should still be in beta stage.
aye same as above. got few levels down and cant even connect to the game =(
it happened with me 2, but i've waited about 30 minutes and it stopped... maybe it was really downloading something =]

i get the same i can't join any server
after i open the game it keeps stucking at "Connecting".........
it takes like 20~ 30 minutes to go..:S and i cant cancel it by clikcing on esc.. like wtg man.. it SUCKS
Same here
Same here :/
It's so fucked up.. It went fine for like the earlier days..
Since few hours ago, no single server in my list, constantly Downloading Game Settings & Connecting..
So frikin' annoying
I'm getting nerd-rages all the time :<
Hopefully there'll be a patch soon >_>
Niste sami!{#}

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 21:08 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Gle nekome stvarno igra radi savrseno vjerovali vi ili ne! bio kod frenda danas i igramo malo spojio se na servere normalno neznam u cemu je kod vas problem! Mozda zato sto on ima najbrzi maxadsl paket!?

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
ranko091 kaže...
Weky kaže...

lolwut?

"ona" verzija mi radi savršeno. a nije da ljudi sa scene patchiraju igru da bolje radi "ona" verzija. tako da to moje stoji... a kad skineš original sa steama sve se raspada?!?!? objasni ti meni onda šta tu ne valja...

15 godina
neaktivan

problem nije u nasim kompjuterima kladim se na svoj zivot

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja nemogu imati debilniju vezu pa mi je sve skoro u redu, i vidim dosta servera, iako ne sve

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i cijela rasprava se svodi na: sadržaj igre je odličan, ali igra nije optimizirana i serveri su u k...

ne vidim nikakav poseban pomak u grafici da me traži duplo bolju konfu. neka sitna poboljšanja, ali da ownerski kompovi ne mogu vrtit normalno igru, to se zove neoptimizirano.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ja nemogu imati debilniju vezu pa mi je sve skoro u redu, i vidim dosta servera, iako ne sve

dali se mozes spojit na bilo kojeg od njih?

i onda dali ti lagga(ne stutter nego latency lagg)

16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

i cijela rasprava se svodi na: sadržaj igre je odličan, ali igra nije optimizirana i serveri su u k...

ne vidim nikakav poseban pomak u grafici da me traži duplo bolju konfu. neka sitna poboljšanja, ali da ownerski kompovi ne mogu vrtit normalno igru, to se zove neoptimizirano.

sve je u redu s igrom... sad sam zavrtio jogurt verziju na 1920x1080 16AA i max anisotropno filtriranje.... radi kao podmazano. tako da je igra sasvim ok. a gdje su nastali problemi neznam... ali igra nije 100%.

17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
djdomi kaže...

sve je u redu s igrom... sad sam zavrtio jogurt verziju na 1920x1080 16AA i max anisotropno filtriranje.... radi kao podmazano. tako da je igra sasvim ok. a gdje su nastali problemi neznam... ali igra nije 100%.

a ne može ni bit nečiji komp ak neko s i7 i 5xxx grafom ne može igrat nromalno.

hebale ih konzole...

pucačina s gljivicom -.-

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
protjeran
Gauta kaže...
perkoxcar kaže...
dedaa kaže...

Isuse Bože prošlo je debelih užasno debelih i ogromnih 7 sati i Doxy nije dobio porciju multiya danas. Ajmo dečki svi koji ste nezadovoljni stavite BO na tržnicu da se prestanete više mučiti sa ovim problemima jer vi jednostavno nemožete ovako nastaviti.

Dam za igru 300kn i od utorka sam je u mogućnosti normalno bio igrati samo 1 dan ?!  {#}

Smo ti mi krivi sta si prvih par dana imo problema sa ruskim keyevima i failovima? Ja je jucer dobio i mogu je igrat ova dva dana bez problema.

WTF?

Ruski keyevi nemaju veze sa ovim propustima koji su se dogodili...nakon xxx patcheva igra će biti ok...ali kupili smo igru koja mora RADITI SAD, a ne KASNIJE!!

I nema veze s razmaženim gamerima to...nego s našim novčanicima...baš me zanima VIDARO...kak ti reagiraš kad kupiš jedno a dobiš smeće?

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
15 godina
neaktivan

"sve je u redu s igrom... sad sam zavrtio jogurt verziju na 1920x1080 16AA i max anisotropno filtriranje.... radi kao podmazano. tako da je igra sasvim ok. a gdje su nastali problemi neznam... ali igra nije 100%."

Nebih se baš složio... To je kao da provjeravaju ispravnost igre 1:10 000 i sad ako ovom jednom radi, a ovih 10 000 ne, igra je ispravna. Prebrzo zaključuješ.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 21:22 (nidjo123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
ranko091 kaže...
djdomi kaže...

a ne može ni bit nečiji komp ak neko s i7 i 5xxx grafom ne može igrat nromalno.

hebale ih konzole...

pucačina s gljivicom -.-

...kod mene isto sve klizi sam u MP-u na nekim serverima lagga...{#}

16 godina
neaktivan
doxy kaže...
Gauta kaže...
perkoxcar kaže...
dedaa kaže...

WTF?

Ruski keyevi nemaju veze sa ovim propustima koji su se dogodili...nakon xxx patcheva igra će biti ok...ali kupili smo igru koja mora RADITI SAD, a ne KASNIJE!!

I nema veze s razmaženim gamerima to...nego s našim novčanicima...baš me zanima VIDARO...kak ti reagiraš kad kupiš jedno a dobiš smeće?

On je reko da nemoze igrat igru od kad ju je dobio,da je kupio normalni key mogo bi igrat a nebi trazio kako popravit filove i ta sranja.

15 godina
neaktivan

Ja upravo završio SP, mah priča je u redu, ima naglih FPS dropova, no to će sigurno popraviti.

Nego mene zanima, što treba uraditi da otkljucam onu treću mapu na zombijima?

imam samo prve dvije!

i kako ti zombiji rade, nece mi naci servera, to bas trebam invajtati nekog prijatelja sa Steam-a, jer dedicated serveri za to nepostoje??

Objasnite mi to molim!?{#}

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1581132

koji LOL 80% njih kaze

-GTX 460 a ja ju kupio ovaj mjesec {#}

ljudi moji pa ja sa njom tjeram BC2 bez ikakvog lagga na sve max te 32xAA

koga mi tu varamo treyarch??

steka mi i sp i mp ima uzasan stutter lagg i nemogu uzivati u igri bez obzira na patch

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 21:32 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Po meni je igra trebala dobiti betu za pc pa za kojih 2 mjeseca da izađe bez bugova.

Sometime the best defense is to attack!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Dali kog hebe isto stalno DOWNLOADING GAME SETINGS??

To ti skida postavke servera na koji se spajaš. Znaći ako nešto ti nemaš a oni zahtijevaju (namam pojma što bi to bilo ) onda ti se to sa mapom skine. Našao sam to u FAQ -u jer i ja sam vec poludio bio.

15 godina
neaktivan

...ljudi u cem je problem...nemogu uc u igru ovo mi se izbaci??...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

"sve je u redu s igrom... sad sam zavrtio jogurt verziju na 1920x1080 16AA i max anisotropno filtriranje.... radi kao podmazano. tako da je igra sasvim ok. a gdje su nastali problemi neznam... ali igra nije 100%."

Nebih se baš složio... To je kao da provjeravaju ispravnost igre 1:10 000 i sad ako ovom jednom radi, a ovih 10 000 ne, igra je ispravna. Prebrzo zaključuješ.

ok zanemari moj komp... brat ima amd x2 3800, 4gb rama i 8800gts 320 mb... ista 1920x1080 reza, samo bez 16 AA i anisotropnog filtriranja... isto jogurt mu radi normalno. Kod drugog frenda ista stvar sve radi super... i sad će za koju minutu skinut sa steama igru pa ćemo vidjet dal nas 3 susjeda imamo od tih 10 000 sreće...

15 godina
neaktivan

Meni SP radi savršeno :D Iako imam piratsku igru, sve mi je na high i extra te AA i AF uključeni te mi se niti jedan lagg nije pojavio u igri. Znam, govorim za SP, ali pošto MP nisam igrao ne mogu reći a vidim da ima dosta problema -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

samo restartaj steam ako dobijes kakve greske to je vec klasika ja navika na mw2!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

samo restartaj steam ako dobijes kakve greske to je vec klasika ja navika na mw2!

...nece...opet isto...{#}

15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Gle nekome stvarno igra radi savrseno vjerovali vi ili ne! bio kod frenda danas i igramo malo spojio se na servere normalno neznam u cemu je kod vas problem! Mozda zato sto on ima najbrzi maxadsl paket!?

ma gle, naši paketi su za pim..k. Kaj ti znaći 100mbps download a daju ti 768 kb upload. Komp komunicira u oba smijera. Ja mislim da je i to jedan od razloga naših problema. Ali dok nas razni comovi i netovi mogu "jahati" i raditi majmunčićima dotle bumo vajnali oko laga, koji bi mogao biti barem malo manji i da naši ISP ovi nas ne leachaju bolesno.

Meni je danas 3 puta sav progres u SP popbrisan. Sada sam išao ponovno (od 16 h) i nisam gasio igru  nadam se da ću sada kada se odlogiram moći nastaviti.

Kaj se MP a tiće ja sve koje sam stavio u Favorites vidim, ali kada idem da me ono automatski ukopća da nejdem na server browsing, samo dobijam odbijenice server full, makar sam u filteru stavio da nevidi pune/pazne i sl.

15 godina
neaktivan

Ja je ne kupujem dok ne poprave MP

Do tad ću da uživam u SP-u koji je stvarno odličan

Za one kojima šteka igra

Neka upišu u konzolu /r_multithreaded_device 1 jer očito da igra koristi samo jedno jezgro

Ne znam je li neko ovdje napisao, no nije bitno

Meni je to popravilo situaciju i sad je konstantnih 70 + fps-a

Predobro....

I see dead people

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice