Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.019.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Call of Duty: Black Ops

Da malo ona jača u to vrijeme.

Danas ekvivalente su HD 45xx serija ili GeForce 9500GT.

@timon

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 19:15 (Weky).
14 godina
neaktivan
Gauta kaže...
gawro kaže...

Sad hocete rec da sam u krivu? :D :D haha Cod 5 je prvih mjesec dana bio propali slucaj, i da, propo je na kraju, nitko ne igra mp. Blek ops ko igra je super, tj radnja i ajmo rec grafika, koja malo odskace od mw2, no s druge strane mislim da je treyarch opet usrao CoD serijal i time po meni bi im se trebala oduzet dozvola izdavanja bilo ceg sem tetrisa i super maria, sem ak je za PC, onda ni za to nemaju pravo :O. Nek se oni drze svoj konzole, xboxa gayboxa i ninzenda, bolje ce proc.

Tebe treba kod psihijatra obavezno.

Gauta kaže...
gawro kaže...

Sad hocete rec da sam u krivu? :D :D haha Cod 5 je prvih mjesec dana bio propali slucaj, i da, propo je na kraju, nitko ne igra mp. Blek ops ko igra je super, tj radnja i ajmo rec grafika, koja malo odskace od mw2, no s druge strane mislim da je treyarch opet usrao CoD serijal i time po meni bi im se trebala oduzet dozvola izdavanja bilo ceg sem tetrisa i super maria, sem ak je za PC, onda ni za to nemaju pravo :O. Nek se oni drze svoj konzole, xboxa gayboxa i ninzenda, bolje ce proc.

Dobro, mene treba psihicu jer kazem da treyarch nije napravio dobar poso i da steka cod7 99% ljudi na ovom forumu. Ak je to za psihica, ok.

15 godina

jedino se mogu spojit ako imam srece, je onaj random ranked.

Malo prije me spojilo i onda glupan stisnem esc kad se mapa loada i izbaci me i NEMA U KONZOLI RECONNECT, OMG.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

@dekstroza-dali se zna kad ce se moci opet normalno spojiti na server

Ne, al čini mi se da ću prije stići do max levela u combat trainingu nego će oni to popraviti.

15 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
TopForumaš kaže...

@dekstroza-dali se zna kad ce se moci opet normalno spojiti na server

Ne, al čini mi se da ću prije stići do max levela u combat trainingu nego će oni to popraviti.

i ja ga isto igram ludnica botovi nikad ne sprintaju al su zato dosta precizni(hardened)

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

i ja ga isto igram ludnica botovi nikad ne sprintaju al su zato dosta precizni(hardened)

i za razliku od živih igrača bar znaju da se spy plane ne pali dok je protivnički counter spy plane aktivan. {#}

15 godina

Pricate da je Black ops propali slucaj a igra nije vani niti tjedan dana! Sve ce to patchevi ispravit kao i svaki cod do sada!

My Life Is A Very Serious Game...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

WaW u usporedbi sa mw i mw2 je propali slucaj i igra je smece ( a i mislim da je bilo dosta ww2 tematike stvarno )

Ne zelim se pravit pametan ali cim sam cul na nekom videu da ce BO pogonoti WAW engine odma sam se ulovil za glavu..

Kak je neko prije napisal mogli su staviti slag na tortu ali su upropastili ( sta se PC-a tice ) uvjetno receno mogli su

jednostavno "uzeti" mw2 engine i gg

Eh i BO nije propali slucaj i nece biti ako uspiju a nadam se da oce popraviti kaj su s*ebali.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 19:30 (dad0r).
Moj PC  
2 6 hvala 0
15 godina
odjavljen
dad0r kaže...

WaW u usporedbi sa mw i mw2 je propali slucaj i igra je smece ( a i mislim da je bilo dosta ww2 tematike stvarno )

Ne zelim se pravit pametan ali cim sam cul na nekom videu da ce BO pogonoti WAW engine odma sam se ulovil za glavu..

Kak je neko prije napisal mogli su staviti slag na tortu ali su upropastili ( sta se PC-a tice ) uvjetno receno mogli su

Eh i BO nije propali slucaj i nece biti ako uspiju a nadam se da oce popraviti kaj su s*ebali.

Inače, vjerovao ili ne, ali WAW je pogonio identičan, doslovno identičan engine kao i Call of Duty 4.

16 godina

Svi smo sfrustrirani s igrom jer puno košta, a nisu ju speglali!!  Recimo danas ujutro nije bilo jednog problemčiča, a poslijepodne živa katastrofa koja još traje! Istina je da je Activision gladna i beskrupulozna mašinerija koja hoče samo pare, ali mogli su barem ispeglati igru! Sledeči vjerovatno kupujem( to uvijek govorim prije nego počne hype)!!!!!

ButcherCRO @ Cod2, Cod4, Cod MW2, Battlefield BC2 and COD:BO!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo drugi put u temi pisem svoj problem:

Nema mi zvuka kad igram, ima u mnu-u i kad su je onaj filmic prije pocetka misije (igre), Imal kako rijesenje ..  ??

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Veliki patch kroz nekoliko sat,navodno..

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1583834

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Pricate da je Black ops propali slucaj a igra nije vani niti tjedan dana! Sve ce to patchevi ispravit kao i svaki cod do sada!

svi se mi tome nadamo i vjerujemo u to

ali tesko je znas kupis igru i to ne bilo koju kupis CoD blockbuster igru koja nikad nije imala takve probleme s optimizacijom ili serverima te ocekivas da ti radi kako treba

i onda samar nemozes igrat kak spada a htio bi igra je balansirana,igra ima toliko opcija igra je tako prokleto zabavna u mp a ima toliko tehnickih problema na PC-u da je to strasno

igra spaljuje totalno moj quad sto je van pameti a grafa se smrzava

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
16 godina
moderator
dekstroza kaže...

E vidiš sad si me sijetio,na combat treningu trebaš biti lvl 10 da dobiješ onaj achievements.{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
Weky kaže...
dad0r kaže...

Inače, vjerovao ili ne, ali WAW je pogonio identičan, doslovno identičan engine kao i Call of Duty 4.

Nisam bas siguran moram provijerit , ali ako je ok..onda je i tamo Treyarch uprskao stvari jer je engine bio los i daleko losije optimiziran u odnosu na MW i MW2

16 godina
moderator
QFlash kaže...

Veliki patch kroz nekoliko sat,navodno..

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1583834

Ništa od toga{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
odjavljen

Zapravo samo vrlo malo modificiran i dodano je par efekata (vatra i sl. particle efekti).

14 godina
Weky kaže...

Zapravo samo vrlo malo modificiran i dodano je par efekata (vatra i sl. particle efekti).

Ma sve pet ali ruku na srce to je prastari engine i igra mora da leti na danasnjim a bogami i 2-3 godine starim kantama..

jer ja jednostavno ja ne vidim cemu proc sa 3 jezgre za ovu igru kao min , tj vidim kao i svi vi uber losa optimizacija ( ili 100% port) {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 19:40 (dad0r).
15 godina
neaktivan

Zasto se meni ne pokazu svi serveri bego samo 17??

Užas je naša furka

0 0 hvala 0
16 godina

"there is a patch of like 180 mb or something they are uploading it so that 90% of all problems are solved

for more latest news see

twitter jd_2020((online right now)

dont play on any server you might loose all your rank and stats and start all over from again

dont play atleast 3 hours more!!!

news@twitter 

i am not lying "

Odma prekinite igrat !!!

Hvala Selectu

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

zato kaj se nesto sje.... pa vise nitko nemoze igrat.. a ja taman doso sposla i sjeo reko sad cu sprasit koji sat kad ono k od ovce..   nista bacam se malo na mw2 mp..  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Mitch kaže...

"there is a patch of like 180 mb or something they are uploading it so that 90% of all problems are solved

for more latest news see

twitter jd_2020((online right now)

dont play on any server you might loose all your rank and stats and start all over from again

dont play atleast 3 hours more!!!

news@twitter 

i am not lying "

Odma prekinite igrat !!!

Hvala Selectu

To je fake,taj pederko nije ništa objavio na twiteru.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan

Ovo browsanje servera je katastrofa. 

Danas popodne pokusavam na bug server. Bitno da na filterima nema mrtvi filter "EU" ili da samo upisem IP. Nego mi izlistava servere iz TRI PICKE MATERINE!!!! I sta onda konacno usnajpam BUG server ali ga ne mogu kliknuti jer vrti 8000 servera i konstantno se pomice lista. ZAŠTO NEMA STOP REFRESH OPCIJE, koja majmunčina je radila to? Ajde uspijem nekako dodam ga u favorite i sada udjem u igru i NEMA GA, ni BUG servera ni jos 3-4 koja sam dodao bio. Da ne govorim da mi je citav dan na "connecting" i nece mi u NIŠTA uci. Sada pokusavam trazit servere nadje mi ih 20ak?! Ovo je sramota. Sramota.

Katastrofa. MW2 udjem u igru 2 klika i igram. Svi su isti, svi su ravnopravni, mape se vrte random i super. Ovdje moram trpit admine koji nisu vidjeli pi*ke nikada u zivotu pa svoje frustracije ljece kikajuci ljude jer eto citaju (imaju dobar score). MW2 sistem je 1000 miliona puta bolji. Nema preseravanja prištavih klinaca kao admina, 2 klika igraš. Inviteaš prijatelje spajate se sa istom lakocom. Ovo je uzas. Dedicated serveri su tu od prije 100 godina oni ne stave u filter ping ili location opciju? Pa da li su oni normalni,

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 19:55 (mislav_01).
16 godina
protjeran

CODBlackOps PC Update is live on Steam. PC fans, thanks for your support. More on the way: http://2020.vg/c6eMVB

Zanemarite sad sam vidio koji je datum!

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 19:47 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

news@twitter 

i am not lying "

Niš ne piše na twitteru, tak da mislim da taj lik ipak laže.

16 godina
neaktivan

Danas sam nešto kratko igrao CoD: BO i mogu reći da je ovo, barem po meni najbolji CoD do sada (da, bolji i od CoD2)...

AI nije glup, koriste zaklone često itd...

Uglavnom već u prvih pol-sata sat mogu kazati da je ova igra ispunila moja očekivanja...

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ja trenutno nemogu nać skoro nijedan server,mozda treyarch upravo radi na igrici

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Unfortunately, only a small percentage of users are having the issue of being unable to connect to servers. This could be due to many reasons including varying computer parts, internet, etc. It may take months before our PC team will be able to fix it, but rest assured that they are working very hard.

-JD_2020

Dakle nije do njih,nego svima nama nevaljaju računala i internet.A problem će riješiti za par mjeseci..../facepalm

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
CoKsA kaže...

Ja trenutno nemogu nać skoro nijedan server,mozda treyarch upravo radi na igrici

Pa o tome smo napisali već 5 stranica i o tome se piše cijelo popodne.Čitaj malo jbt...

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

To je fake,taj pederko nije ništa objavio na twiteru.

tocno tako bi ga i ja nazvao

j*be se njemu glavno da on na svom gayboxu(bez uvrede Danny i ostali konzolasi) se utrkiva do 15 prestigea

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice