off:
modovi, dajte se malo aktivirajte i počnite dijeliti kartone pliz.
ova tema postaje strašna.
on-topic
još mi nije došla igra (game.co.uk).
ali nisam nestrpljiv: nadam da će kad meni dođe igra već izaći i patch.
off:
on-topic
na 4. misiji sam.. Pa tako brzo se prolazi?? U jednom dahu
patch je taj da kupite nvidia geforce grafu i nema trzanja
U krivu si.
I korisnici nVIDIA grafa imaju te probleme. Čitam sad na BCG forumu, lik ne može igrat s GTX460, jednostavno previše trza.
na 4. misiji sam.. Pa tako brzo se prolazi?? U jednom dahu
ma tek si krenuo :)
ja sam je prelazio jutros do 4
I sad na poslu spavam :))
off:
on-topic
Baš mene briga dal je tebi došla igra glavno da sereš da treba dijelit kartone..
patch je taj da kupite nvidia geforce grafu i nema trzanja
U krivu si.
I korisnici nVIDIA grafa imaju te probleme. Čitam sad na BCG forumu, lik ne može igrat s GTX460, jednostavno previše trza.
Nije mu "Ljuti strucnjak od TD" jos preporucio prave drivere.
Evo jedan tip za nvidia korisnike da smanje trzanje
Control panel > nvidia control panel > adjust image settings with preview > use my perfomance emphasizing > perfomance
Ja igram sa 4890 Vapor-X i nema baš nikakvnog štekanja, a nisam nikakve patcheve instalirao... :)
I kod mene isto fps dropovi(ali je očekivano-imam core 2 duo 2.66 ghz),probao sam pentagon zombije,zbilja je preteska sa solo igranje,plus jos fps dropovi.Mislio sam kampanju proći na PC-u,ali je nemoguce,barem do patcha ili novih drivera.
Tragicno je da i ti sa tim svojim kompom imas 60 FPS-a! To je isto tragedija. Govorimo o DX9 (staro 8 godina) i Q3 engineu (staro 5 godina) i tebi igra radi sa 60 FPS? Ako ti mislis da tebi igra radi dobro, onda ti nazalost nemas dovoljno saznanja o tome kako ovakva igra mora raditi. Ej, igra NEMA FIZIKU, igra nema 3D modele, kolicina poligona je smjesna za Q42010 release date.
Tebe spasava samo odlican procesor koji ima snage i pameti da podnese opterecenje umjesto GPU-a. O tome ti govorim. Dakle, kad rijese CPU overload, ova igra ce se vrtit meni u barem 100 FPS konstant na 1920x1200 sa svim na EXTRA i 16xAA, AF, SHADOWS ON itd. Zakljucak, tebi igra NE RADI DOBRO. I da ovo je poluproizvod. Ja imam svoju tvrtku, te dobro znam sta je poluproizvod i kad ga kupim i kad ga ja isporucim mom kupcu. Pravu ocjenu igre po mom misljenju ni ne mogu dat kad je ovakva trentno.
Znaš li ti što je "refresh rate", "vertikalna sinkronizacija" i što je "engine"? "fizika"? Mislim, o čemu ti govoriš? Kakvom "nemanju 3D modela"?
Isuse s kim ja raspravljam.
aj nexeeem prekini vise sa tim svojim refresh rateom i tak sa time, da je bilo koja druga igra u pitanju bio bi u pravu, CoD ne prati te standarde i to vec vrapci na granama znaju...
bez obzira sta ti oko ne vidi vise od 60 fpsa u CoD se to vidi oduvijek i vidjet ces se... ne samo da se vidi nego se i osjeti prilokom same igre al to smo vec raspravljali.. kod u black opsu ili bilo kojem naslovu iz serijala CoD nije napisan bas po nekim stanardima sta je ocito.. i zbog toga jedan igrac koji ima 125 fpsa lock ima prednost nasprem onog od 60 fpsa bez obzira sta tvoj monitor to ne prikazuje i sta kao to tvoje oko ne kuzi..
Logika it je na mjestu ali kod call of duty nisu u pravu..
igra je bugovita do bola
ali čudno je da nekima ide bez trzanja,nekima ful trza ako su im konfe i više nego dovoljno dobre,nema smisla
ali čudno je da nekima ide bez trzanja,nekima ful trza ako su im konfe i više nego dovoljno dobre,nema smisla
Slažem se no meni nekim čudom ne trza tu i tamo malo, ali neprimjetno..
bez obzira sta ti oko ne vidi vise od 60 fpsa u CoD se to vidi oduvijek i vidjet ces se... ne samo da se vidi nego se i osjeti prilokom same igre al to smo vec raspravljali.. kod u black opsu ili bilo kojem naslovu iz serijala CoD nije napisan bas po nekim stanardima sta je ocito.. i zbog toga jedan igrac koji ima 125 fpsa lock ima prednost nasprem onog od 60 fpsa bez obzira sta tvoj monitor to ne prikazuje i sta kao to tvoje oko ne kuzi..
Nije istina.
IWov engine je imao taj exploit.
Treyarchov nema.
evo probao sam igrati
prva misija prva pucnjava i odma save and exit
igra steka nenormalno to je trzaj za trzajem stutter lagg,frame drop ma uzas
kupio ovaj mjesec grafu za 1800kn i sad ovo sranje moram trpit
treyarch svaka cast.....
meni ne trza igram na 1920*1080, sve very high, 4x anti al.
http://www.mapmodnews.com/article.php/Call-of-Duty-Black-Ops-Errors
Izgleda da Treyarch ide na popravni.
Nije istina.
IWov engine je imao taj exploit.
Treyarchov nema.
još jednom isti je norc... probaj pa vidi... nisu svi gameri glupi
Meni igra leti, sve na max, nikakvog lagga nemam.
jer me igra nezanima i mislim da je debilna kao i svaki COD
...super...zato nalazimo po jedan post na skoro svakoj stranici ove teme, o igri koja ti je debilna, troll much?
eh..one more to put on ignore
Sorry što sam iznjeo svoje mišljenje o igri, očito je to ovdje zabranjeno. Očito nemam pravo na mišljenje.
evo igrao combat training i tu radi bolje
također jos uvijek je prisutan tu i tamo stutter lag i frame drop no puno puno blazi nego u sp
wtf zasto je to tako?
pc mi nije slab
inace kad nema frame dropova igra radi na sve max 60fps-a
evo igrao combat training i tu radi bolje
također jos uvijek je prisutan tu i tamo stutter lag i frame drop no puno puno blazi nego u sp
wtf zasto je to tako?
pc mi nije slab
inace kad nema frame dropova igra radi na sve max 60fps-a
Znamo i ja i ti dobro zašto ti je tako. Svima je tako. Čekaj patch
Nego ja otključao par stvari pa ono
Koliko ja vidim , barem na zadnje 3 stranice ljudi su se ozbiljno IZGUBILI!
Kak izgubili? Pa nismo mi počeli vajnat jer piratske verzije CoD BO ne rade u SP modu i trzaju , več je fajer nastao zbog nemogučnosti igranja MP i laga na serverima.
Na zadnjih 3-4 stranice ekipa kaj ima piratske verzije vajna kak im igra trza i ne radi ???? Sry but HALOOO??? večinu nas ovdje mući nemogučnost pravog feelinga MP koji Laga i nema prave zaštite poput PB stera. A ako je crak neispravan sry ali fakat NEMAŠ pravo vajnat nama koji su riknuli 400-449 kn za original.
Moje mišljenje,
Crot
Kak izgubili? Pa nismo mi počeli vajnat jer piratske verzije CoD BO ne rade u SP modu i trzaju , več je fajer nastao zbog nemogučnosti igranja MP i laga na serverima.
Na zadnjih 3-4 stranice ekipa kaj ima piratske verzije vajna kak im igra trza i ne radi ???? Sry but HALOOO??? večinu nas ovdje mući nemogučnost pravog feelinga MP koji Laga i nema prave zaštite poput PB stera. A ako je crak neispravan sry ali fakat NEMAŠ pravo vajnat nama koji su riknuli 400-449 kn za original.
Moje mišljenje,
Crot
Strpi se malo, igra je tek izasla.
jedno pitanjce, jel se nekom događa da nemre u web browseru učitat niti jednu stranicu dok je u igri ili neko vrijeme kad izađe iz igre.
imam feeling da mi igra poždere cijelu vezu, jer samo i kad uđem u igru i stavim server search i ak odmah izađem van iz igre to se događa, nemoram se niti spojit na neki server.
Drži se ti svog BC, lijepo sam ti rekao...pričaš besmislice i nebuloze.
Bolje bi ti bilo da argumentiraš gdje sam pogrješio nego da spamaš.
Kako ste me nabrijali svim ovim sranjima još ću na kraju sutra po 5870tku neku ili GTX470 za 1800kn i ćao bao, 400kn igra. Ne mogu ja ovo čitat i gledat u HD 4670,i meni se puca.
Meni igra leti, sve na max, nikakvog lagga nemam.
Meni također AA je na 8x igra radi perfektno.. sve na high jedino mi je prva misija štekala FPS mi je na 60 pa se zna spustiti na 40, a rijetko kad na 30..
Kada sam na rezoluciji 1920*1080.. jel što dobijem ako mi je anti-aliasing off ili 4x
Moje mišljenje,
Crot
Ja te razumijem no prestao sam kupovati originale bez da probam piratsku verziju.. jednostavno je to previše love.. ja razmišljam o kupnji originala jer mi SP radi odlično iako mi neki i dalje nevjeruju, a nemam razloga lagati.