Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
VirtUoso kaže...
Danny_HR kaže...
COD je konzolaška igra. End of.

Ne. Nema sanse.

Niti jedan FPS nije konzolaška igra , barem meni ja sam probal cod na xkutiji i ps3 i skoro sam zavrsil na kirurgiji{#}

*Call of Duty FPS confirmed for late 2011,Activision executives confirm new first-person installment in series will arrive in latter half of next year; no word on developer.

I tako se saga nastavlja uskoro ce imate vise nastavaka nego Santa Barbara.

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan

konzole su budućnost, htjeli vi to prihvatiti ili ne

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Moj PC  
1 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...

konzole su budućnost, htjeli vi to prihvatiti ili ne

Neka su. Kako objasniti da je igranje shootera, u ovom slucaju CoD:MW bolje na konzoli? To je valjda mislio kad je rekao konzolaska igra.

Aj ken ekses jor majnd tru jor drimz
14 godina
protjeran

Kad bi smo tako gledali sve bi bile konzolaške igre...na E3 sajmu se igra nikad nije predstavila na PCu nego samo na Xbox-u 360 i PS3...CoD je mnogo veći užitak igrati na PC nego na konzolama i tačka !

um caruje dok snaga ne popizdi
Moj PC  
12 6 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta vam nije teško igrat cod na konzolama? Ja to nemgu ni smislit! Jedino na PC-u mogu to igrat, na konzolama mogu igrat samo trke i nogomet.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sheX kaže...

CoD je mnogo veći užitak igrati na PC nego na konzolama i tačka !

Meni je COD mnogostruko veći užitak igrati na konzoli nego na PC.

Isto tako mi je BF mnogostruko veći gušt igrati na PC nego na konzoli.

I točka.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
neaktivan

A onda ok. Stvar osobnog ukusa. Ja samo kazem da konzole nikako ne mogu zamjeniti shootere po pitanju preciznosti i movementa sto je od krucijalne vaznosti, pogotovo za MP.

Ok sa poslijepodnevno napucavanje, no preko toga - ne.

{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
sheX kaže...

Kad bi smo tako gledali sve bi bile konzolaške igre...na E3 sajmu se igra nikad nije predstavila na PCu nego samo na Xbox-u 360 i PS3...CoD je mnogo veći užitak igrati na PC nego na konzolama i tačka !

zanimljivo kako ti govoriš šta je zanimljivije kome  u globalu. Šta ti znaš šta je meni zanimljivije ili tamo nekom peri. Smiri doživljaj malo i točka. Recimo igrao sam killzone na ps2 i bilo je brutalno. Sve je stvar navika i ako se dovoljno praksaš i na  kontroleru  rulaš.

Nemoš vjerovat,pazi njega i njegov stav,stvarno malo oladi

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

{#}

CoD je upravo igra koja bi mogla biti savršeni primjer za ovu tvoju rečenicu.

Ok za posljepodnevno napucavanje i razbibrigu, trčiš i pucaš, za više od toga ne.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
VirtUoso kaže...

{#}

CoD je upravo igra koja bi mogla biti savršeni primjer za ovu tvoju rečenicu.

Ok za posljepodnevno napucavanje i razbibrigu, trčiš i pucaš, za više od toga ne.

Smijem se, jer sam znao da ces to napisati. Cesto to slucam i vec je odavno preslo u 'uslo na jedno uho-izaslo na drugo'. Cista provokacija, no briga mene. {#}

"trcis i pucas" na publicu - da. Zato igraj mix i.... ma whatever.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 13:39 (VirtUoso).
17 godina
neaktivan

hehe, console wars. opet je počelo.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Smijem se, jer sam znao da ces to napisati. Cesto to slucam i vec je odavno preslo u 'uslo na jedno uho-izaslo na drugo'. Cista provokacija, no briga mene. {#}

;-) busted!

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
VirtUoso kaže...

;-) busted!

Nemoj i ti. Takve izjave slusam od adolescenata za public servera. :=)  Jedina stvar sto me smeta u CoD je silovanje chata. Smaraju - a tako covjek dobije dojam da vecinom igraju djeca.

Zato velim, 5vs5 na neki server i stavi katanac. Kakvo trcanje i napucavanje Danny....

16 godina

Nemojte slučajno u {#}{#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Zato velim, 5vs5 na neki server i stavi katanac. Kakvo trcanje i napucavanje Danny....

Ma ja malo provociram, ali moje se mišljenje ne razlikuje puno od onoga što sam rekao.

Oš iskreno...

Da, CoD može ponuditi igru sa taktiziranjem u slučaju da igraš sa frendovima na ventu i da igrate mod tipa HQ, CTF, S&D ili Demolition (u MW2). Međutim čak je i ta razina taktiziranja sasvim rudimentarna.

Iskreno ako želim sjesti opustiti se i odigrati koju rundu, trčati i napucavati se, sjediti i pričati s curom dok igram, igrati ću neki CoD. Zato to i jest trenutno jedini FPS koji igram na konzoli uz Brink u budućnosti.

Ako želim malo više ufuravanja u igru, malo više rada s frendovima i slično odigrati ću neki BF ili Americas Army na pc. (naravno postoji još nekoliko naslova ali nisu mi dragi).

Eto, to je moje stanje uma.

I da, da odma naglasim jer će sigurno netko uletiti sa spominjanjem CB-a i sl. Da igrao sam laddere i kupove na CB, ESL i još nekim malim natjecanjima, jednostavno to mi nije to. COD jednostavno nemrem shvaćati ozbiljno.

16 godina

Mislim da su stvari glede konzola jasne svima. 

Konzole su (financijski gledano od strane proizvodjaca igara) buducnost koja se dogadja vec sada. U sveopcem trendu opceg zaglupljivanja naroda i zelji za jednostavnoscu, ljudi zele doc doma, upalit bigscreen tv i svoju konzolu i u nju staviti igru i igrat. Nema potrebe za nikakvim namjestanjima grafike, detalja, tipki, dirvera, compatibility modova i slicno i jednostavno, igrat ... Njima ping 200 ne smeta, sve jedno im je. Mi koji igramo na PCu moramo jednostavno biti sretni da se igre josh koliko toliko i proizvode za nas <3. 

Uskoro ce sigurno i RTSovi i razni MMORPGovi se pocet za konzole raditi i tu nema diskusije. Da ne  govorim da sve konzole danas su ujedno i media (dvd/bluray playeri), te na njima mozes na internet i slicno ... O cemu mi pricamo? Konzole su uskoro All-In-One proizvodi, ako vec i sada nisu. Ja sam okorljeli PC gamer, nikada na konzoli nisam nista ni igrao, ali cinjenice su cinjenice :D

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ajde dosta sad. Da vas pitam nešto.

Što će te prvo napravit kada igra izađe?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Igrat ju!

15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

pa naprimjer skinut i igrat?

17 godina
neaktivan

Imas pravo na svoje misljenje - i to je ok.  Raspravljanje o tome koja igra tezi vise taktiziranju, koja zahtjeva ovo ili ono je rupa bez dna. Svaki pokusaj dokazivanja vjerodostojnosti neke igre u nekom segmentu uvijek preraste u trollanje i svadju, tako da - jednostavno nema smisla.

Svatko drzi do vlatitih preferenci i igra ono sto mu se svidja.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://game.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/COD:-Black-Ops-1994-38.html

Game je uvrstio u ponudu i download verziju za Black Ops.

Za kojih 290 kuna dobijete key i ne morate se zamarati sa carinom ili ruskim/kineskim keyevima.

2 0 hvala 3
15 godina

Ja ne shvaćam ni jednu igru ozbiljno, pa to ipak samo igra.

Jedina razlika je što neke igre volim, neke ne.

One koje volim igram.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

http://game.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/COD:-Black-Ops-1994-38.html

Game je uvrstio u ponudu i download verziju za Black Ops.

Za kojih 290 kuna dobijete key i ne morate se zamarati sa carinom ili ruskim/kineskim keyevima.

Definitivno najbolja varijanta od svih do sada ponuđenih.

14 godina
neaktivan
Na primjer poslije toga.
Ja ću.. hmmm.. ja ću levelat pa ću uzet neki contract pa ću unlockat AK-74u... a dalje ću vidjeti :) .
17 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

One koje volim igram.

Ma ne shvacam ni ja. Problem su papagaji koji non stop kvocaju. To me je i zaustavilo od online igranja.

I da, igre su se u zadnjih 2-3 godine srozale toliko nisko da jednom godisnje izadje jedan naslov vrijedan spomena.

16 godina

Užitak igranja COD-a ovisi najviše o inteligenciji igrača sa kojima igraš...naravno ako igraš TDM i Free for All da je to obično napucavanje ili arkadna pucačina.

Npr. u MW2 član sam grupe 30 something (ljudi preko 30 godina) i kada se skupimo da igramo to je onda gušt.

A šta se tiče konzola ili PC.....to jednostavno nije moguće globalizirati, jedino je sigurno da kada bi igrali na istom serveru da bi konzolaši bili na dnu ljestvice po pitanju kill-eva.

Vjerujem da ima HIGH skill igrača i na gamepadu,ali nema šanse protiv MED+ na pc-u.

To je moje mišljenje....imam 35 godina i jako dugo igram igre i nije me sram :-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 14:19 (goodie).
Moj PC  
17 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Joe Cooker kaže...

One koje volim igram.

Ma ne shvacam ni ja. Problem su papagaji koji non stop kvocaju. To me je i zaustavilo od online igranja.

I da, igre su se u zadnjih 2-3 godine srozale toliko nisko da jednom godisnje izadje jedan naslov vrijedan spomena.

Kvocanje uglavnom dolazi od ljudi koji nisu ni sposobni formirati svoje mišljenje, nego "bitčaju" na ono što je u modi, ili su vidjeli od nekog komentatora

a inače meh, igre se nisu srozale, samo se promjenile, kao i ukusi, imho, iako me živcira što puno naslova izlazi svake godine, pa se nemogu ni očekivati neke promjene u njima

neće mene nečije kvocanje spriječiti da uživam u igri, i igram na način koji želim

BC2: NoobsMcKenzie_HR
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

To što je tebi lakše igrati nešto s mišem nema nikakve veze s ničim. CoD se prvenstveno radi za konzole i konzolašku publiku i to je konzolaška igra i točka. Prisjetimo se malo MW2 i glavnog uzroka svih problema na koje su se PC igrači žalili. KONZOLITIS!!!

Ajde bar BO neće bolovati od konzolitisa. On će bolovati od personalcomputeritisa. Mislim tko je vidio imati dedicated servere na konzolaškoj igri. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Mislim tko je vidio imati dedicated servere na konzolaškoj igri. {#}

Bilo ih je nekoliko... FFOW npr. To je zakon, trebale bi sve igre i na konzolama imati DS.

17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
VirtUoso kaže...

To što je tebi lakše igrati nešto s mišem nema nikakve veze s ničim. CoD se prvenstveno radi za konzole i konzolašku publiku i to je konzolaška igra i točka. Prisjetimo se malo MW2 i glavnog uzroka svih problema na koje su se PC igrači žalili. KONZOLITIS!!!

Ajde bar BO neće bolovati od konzolitisa. On će bolovati od personalcomputeritisa. Mislim tko je vidio imati dedicated servere na konzolaškoj igri. {#}

KK.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice