Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.289
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zahtjevnost ce vjerojatno bit negdje malo zahtjevnija nego mw2 ipak je to isti engine.

Na mw2 1440x900 maxed out imam 120fpsa(unlockano na alteru)tako da mislim da ni sa ovim nebude bilo problema.

EDIT:Da se nadovezem na nesto o cemu se pricalo stranicu ili 2 prije.Belji se

Ono sto se tice maksimalnog broja igraca u serveru.Meni je 18 taman,sve više je previše.

Npr u codu4 po nekim serverima sa 12v12 ili 15v15 je strasno iritirajuce spawnas se bum bomba,gl blindfire ili nesto slicno.

9v9 mi je skroz taman kao u ground war na mw2 ili codwaw kojeg igram na ps3.

Nije ni premalo ljudi a ni previse.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 23:21 (Jebasu123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zanimljiv članak o "limitacijama" PC verzije igre i utjecaju na prosječnog igrača.

http://fpsgamersworld.com/?p=284

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Jebasu123 kaže...

Zahtjevnost ce vjerojatno bit negdje malo zahtjevnija nego mw2 ipak je to isti engine.

Na mw2 1440x900 maxed out imam 120fpsa(unlockano na alteru)tako da mislim da ni sa ovim nebude bilo problema.

EDIT:Da se nadovezem na nesto o cemu se pricalo stranicu ili 2 prije.Belji se

Ono sto se tice maksimalnog broja igraca u serveru.Meni je 18 taman,sve više je previše.

Npr u codu4 po nekim serverima sa 12v12 ili 15v15 je strasno iritirajuce spawnas se bum bomba,gl blindfire ili nesto slicno.

9v9 mi je skroz taman kao u ground war na mw2 ili codwaw kojeg igram na ps3.

Nije ni premalo ljudi a ni previse.

meni komp na granici za mw2 bio. jbg, nemam sreće zaigrat bo.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan

Po svemu viđenom, single-player kampanja bi trebala biti nabijena akcijom s mnogo novih i zanimljivih elemenata, uvjerljivom pričom i još ljepšom grafikom. Svi ti elementi su u službi smanjivanja dosadnih momenata u igri koje su ljudi iz Treyarcha pokušali svesti na minimum minimuma. Kada u to ubacite i zabavan multiplayer koji bi trebao nastaviti tamo gdje je Modern Warfare 2 multyplayer stao, čeka ju nas sati i sati zabave što će ljubitelji serijala ali oni koji će to tek postati, prepoznati vrlo brzo. Do izlaska Black Opsa dijeli nas još nešto više od dva mjeseca. Točan datum izlaska je 9.11.2010. Stoga si zabilježite taj datum na vašem sobnom kalendaru kako bi mogli pogledati  recenziju najišćekivanijeg FPS-a godine.
Avion SR-71 Blackbird, s kojim ćete moći i upravljati, što je svakako iznenađenje i velika novost u odnosu na prošle nastavke gdje smo u smislu vožnje ili pilotiranja imali na neki način 'vezane' ruke. Štoviše, morat ćete sami i poletjeti s nosača aviona, što valjda neće biti pre težak zadatak jer je Black Ops ipak 'samo' FPS a ne nekakav flight simulator. Zanimljivost te misije leži u činjenici da vaš zadatak nije samo uništiti neprijateljske jedinice na tlu već ćete morati i obaviti određeno izviđanje pomoću termalnih kamera te organizirati vaše postrojbe na tlu.

OVO BIH MOGLA BITI IGRA GODINE 2010 :D

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 18:49 (Bernard Huky Hux).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Bernard Huky Hux kaže...

Meni je Mass Effect 2 nenadmašiv ove godine, a kamoli od novog COD-a koji će velikim djelom biti copy paste MW2.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan

čak uz blackops dolazi i veća zahtjevnost, što će naročito voliti korisnici slabijih konfiguracija.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

Meni je Mass Effect 2 nenadmašiv ove godine, a kamoli od novog COD-a koji će velikim djelom biti copy paste MW2.

A LOL, neka pa i Mass Effect 2 je kopija Mass EffectCool kuiš? sve je to isto....valjdaIzlanuo se

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
hari85 kaže...

jesi ti igro uopste WAW ak preces sa WAW na MW2 moci ces sa vecim postavkama imat veci fps

?! o.O ?!

nice1   Šutim

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 18:56 (dokly).
16 godina
neaktivan

Za mene je god of war III game of the year ove godine Belji se no necemo o tome.

Vjerujem da ce imat super singleplayer kampanju kao i svaki cod.Osim dvojke ona je bila pomalo dosadnjikava ali isto super Cod1 i mw2 mi imaju najbolji singleplayer.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Jebasu123 kaže...

Za mene je god of war III game of the year ove godine Belji se no necemo o tome.

Vjerujem da ce imat super singleplayer kampanju kao i svaki cod.Osim dvojke ona je bila pomalo dosadnjikava ali isto super Cod1 i mw2 mi imaju najbolji singleplayer.

svak ima svoj ukus  o tome se ne raspravlja

16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

čak uz blackops dolazi i veća zahtjevnost, što će naročito voliti korisnici slabijih konfiguracija.

A gledaj jebiga tako je to.Tvoj pc je pregazilo vrijeme developeri moraju ici na bolje a da bi to ostvarili trebas imat malo bolji pc.

To je ko da ja kukam sto nemogu igrat gta 4 na pentium 4.Nemogu developeri stalno ostat na istoj grafici i zahtjevnosti,mogu ali nebi nikakog pomaka bilo u grafici pa bi se hardver slabo prodavao.

A vecina developera zeli napraviti sto bolju graficki izvedenu igru.Tako da jebiga vrijeme je pregazilo tvoj komp.

17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
djdomi kaže...

A gledaj jebiga tako je to.Tvoj pc je pregazilo vrijeme developeri moraju ici na bolje a da bi to ostvarili trebas imat malo bolji pc.

To je ko da ja kukam sto nemogu igrat gta 4 na pentium 4.Nemogu developeri stalno ostat na istoj grafici i zahtjevnosti,mogu ali nebi nikakog pomaka bilo u grafici pa bi se hardver slabo prodavao.

A vecina developera zeli napraviti sto bolju graficki izvedenu igru.Tako da jebiga vrijeme je pregazilo tvoj komp.

a još moram čekat više od pola godine, ako ne i godinu(jer čekam 7x i bulldozer).

a to je ogromno vrijeme za koje sam mogao igrat BO.

kad ih brine grafika, bilo bi dobro da stave dx10.

16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Jebasu123 kaže...
djdomi kaže...

a još moram čekat više od pola godine, ako ne i godinu(jer čekam 7x i bulldozer).

Pa gle danas npr gtx460 ili gtx285 tjerna na sve full sa dobrim fpsom na pristojnoj rezolucji a to se nece ni promjenit skoro.

Quadovi su sada poceli bit dobri u igrama i to se nece dugo promjenit.Ja sa svojim tro jezgrenim sa slabasnim ghz igram sve super.

Malo koja igra ce koristit 6 jezgri.Mislim da cod nemoze imat dx10 ili dx11 posto je to quake 3 engine,kolko znam on nije optimiziran za rad na dx10 ili vise.

17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
djdomi kaže...
Jebasu123 kaže...
djdomi kaže...

Pa gle danas npr gtx460 ili gtx285 tjerna na sve full sa dobrim fpsom na pristojnoj rezolucji a to se nece ni promjenit skoro.

Quadovi su sada poceli bit dobri u igrama i to se nece dugo promjenit.Ja sa svojim tro jezgrenim sa slabasnim ghz igram sve super.

Malo koja igra ce koristit 6 jezgri.Mislim da cod nemoze imat dx10 ili dx11 posto je to quake 3 engine,kolko znam on nije optimiziran za rad na dx10 ili vise.

kupujem dugotrajni komp.

al eto, barem ću igrat blackops na high.

16 godina
neaktivan

ljudi imam dilemu...molim za pomoc...dali da sacekam black ops ili da si uzmem mw2?...bas mi se igra nesto a nezz sta da uzmem..i ako itko moze procijeniti dali ce moj komp moci tjerati black ops..thx

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zašto mi pod tvoj komp piše učitavanje?
jel moš napisat konfu?
ja bi ti preporučio da čekaš BO
16 godina

Rađe čekaj BO, a pc mislim da će ti izdržati Black ops.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
the devil kaže...

ljudi imam dilemu...molim za pomoc...dali da sacekam black ops ili da si uzmem mw2?...bas mi se igra nesto a nezz sta da uzmem..i ako itko moze procijeniti dali ce moj komp moci tjerati black ops..thx

daj ne budi lud,mw2 je broken game...

get doooooown !!!!
16 godina
neaktivan

probaj sad

ZLAJA
16 godina
neaktivan

pa dobro ali tvoje misljene hocu li moci igrati na svom kompu..grafika mi se Cini slicna mw2 koji sam bez problema igrao..

ZLAJA
15 godina
protjeran
nesta do browsera.. nista
cekaj BO
16 godina
neaktivan

Manufacturer:    
MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD
Processor:    
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz
Memory:    
3072MB RAM
Hard Drive:    
500 GB
Video Card:    
NVIDIA GeForce 9500 GT
Monitor:    
PHILIPS 190CW9FB 19"
Sound Card:    
Speakers (Realtek High Definition Audio)
Speakers/Headphones:    
Keyboard:    
USB Root Hub
Mouse:    
USB Root Hub
Mouse Surface:    
Operating System:    
Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100618-1621)
Motherboard:    
MSI Neo-F v2 p31 lga 775
Computer Case:    
takeMS DeLux DLC-MG421 400W ATX,black

EDIT: dobro uvjeren sam..vidim da nitko nece reci MW"..znaci black ops..

ZLAJA
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 23:03 (the devil).
15 godina
the devil kaže...

Manufacturer:    
MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD
Processor:    
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz
Memory:    
3072MB RAM
Hard Drive:    
500 GB
Video Card:    
NVIDIA GeForce 9500 GT
Monitor:    
PHILIPS 190CW9FB 19"
Sound Card:    
Speakers (Realtek High Definition Audio)
Speakers/Headphones:    
Keyboard:    
USB Root Hub
Mouse:    
USB Root Hub
Mouse Surface:    
Operating System:    
Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100618-1621)
Motherboard:    
MSI Neo-F v2 p31 lga 775
Computer Case:    
takeMS DeLux DLC-MG421 400W ATX,black

s nekim limitacijama da koja max reza tog monitora ako je neka niza mozda mozes sve maxxxat

16 godina
neaktivan

najvisa je 1440x900

ZLAJA
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

jesi ti igro uopste WAW ak preces sa WAW na MW2 moci ces sa vecim postavkama imat veci fps 

meni se sve vise cini da si 95. godiste a ne 85.

15 godina
odjavljen
commandos kaže...

meni se sve vise cini da si 95. godiste a ne 85.

Pa je, 95.-to je godiste...

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
hari85 kaže...

?! o.O ?!

Cemu iscudjavanje , World at War je bio znatno losije optimiziran , IW-ovci su uvijek znali dobro optimizirati , sjetite se Call of Duty- 2 koji je mogao raditi skoro na svakom kompjuteru u svoje vrijeme , isto je bilo i sa cetvorkom i sada sa MW2.

Evo i benchmarka World at War-a i MW2

http://www.guru3d.com/article/call-of-duty-world-at-war-vga-graphics-performance-test/6

http://www.guru3d.com/article/call-of-duty-modern-warfare-2-vga-graphics-performance-review/7

btw. Meni igra izgleda kao jos jedan turbo nastavak , max. 18 igraca smrdi na konzolitis , kao i sam  "casual" gameplay.

Ali bez sumnje ce to biti igra visoke produkcije , sto znaci da ce biti zabavna i sigurno ce imati mnogo poklonika , samo sto to nije vise onaj Call of Duty koji sam ja volio a cini se da to vise nikada nece ni biti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 10:27 (bugson).
15 godina
odjavljen
bugson kaže...

Cemu iscudjavanje , World at War je bio znatno losije optimiziran , IW-ovci su uvijek znali dobro optimizirati , sjetite se Call of Duty- 2 koji je mogao raditi skoro na svakom kompjuteru u svoje vrijeme , isto je bilo i sa cetvorkom i sada sa MW2.

Evo i benchmarka World at War-a i MW2

http://www.guru3d.com/article/call-of-duty-world-at-war-vga-graphics-performance-test/6

http://www.guru3d.com/article/call-of-duty-modern-warfare-2-vga-graphics-performance-review/7

btw. Meni igra izgleda kao jos jedan turbo nastavak , max. 18 igraca smrdi na konzolitis , kao i sam  "casual" gameplay.

Ali bez sumnje ce to biti igra visoke produkcije , sto znaci da ce biti zabavna i sigurno ce imati mnogo poklonika , samo sto to nije vise onaj Call of Duty koji sam ja volio a cini se da to vise nikada nece ni biti.

cod2 je bio gadno loše otpimiziran, pogotovo ako si ga igrao na dx9 settingu, trzao je na svim grafičkim....

cod4 je bio mnogo bolje optimiziran, cod5 je meni radio jednako kao i cetvorka ako ne cak i brze, a mw2 ima previše memory leakova (pojede skoro 2gb ram.-a).

16 godina
neaktivan

Djeco, oftopičarite Belji se

During your life, nevet stop dreaming. No one can take away your dreams.
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina

Ma nije oftopičarenje. Radi se o tome da dosta ljudi zanima hoće li moći pokretati BO sa sadašnjim kompovima. 

Prekjučer sam naručio (preorder) BO preko game.co.uk, pa kud puklo da puklo :)

Nadam se da će biti kao i MW2 jer to mogu pokretati na low bez problema. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice