Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 411.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
13 godina
neaktivan

ljudi skinuo sam igricu s partisa skidrow verziju promjenio datum i sve updateao grafičku al i dalje neče pokrenut igricu.ima neko neki prijedlog?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 2
kizve kaže...

ljudi skinuo sam igricu s partisa skidrow verziju promjenio datum i sve updateao grafičku al i dalje neče pokrenut igricu.ima neko neki prijedlog?

Ne opet..

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
17 godina

Evo prvih 30 minuta igre... prvo nuketown 2025... a zatim ostalo...

poslije bf3 moha evo me i na codu sada imam sve :/

ko oce igrat nek me doda na steam alokin987

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i oče neko pomoć onda?ak neko zna nek se javi u inbox..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

dojam....

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Tko hoce,neka me doda- AstrAOwneRR

Mozemo komunicirati preko TS isto.  Za neki zombie mod ili multi.

sad gledam na steamu da te dodam ali nešt neće,kao da nemaš steam??

moj nick na steamu je lucko97 (btw valjda vam je jasno da to nije godište,to me zna ekipa pitat {#})

nick u igri je CRO_ZeNGe

pa tko hoće nek me doda.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Kill Frenzy kaže...
toxic kaže...

dojam....

Meni je svaka od tih igara dobra na svoj nacin, svaka ima svoje prednosti i mane.. Igram igre da se zabavljam :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
14 godina

Prihvatio sam do sada ko je poslao.. :)

Vidimo se u igri :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo predomisljo se i napokon se odlucio da kupim nick na steamu je beast194 pa ko oce nek me doda

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo odradio kampanju. Ugodno iznenđen količinom ponuđenog. Fora one taktičke misije, malo čudne ali dašak svježine, prozirna ali ok priča. Simaptične lokacije, super su mi one odluke koje pridonose i mjenjau sami tijek igre. Svakako se vidi da su unijeli nešto noviteta da baš ne bude c/p.

Moram reći da sam se zabavio, za razliku od faila mw3 kampanje i moh warfightera, ova je čak bila i zanimljiva. Danas to roknuo.

Key ću u dogovoru sa bratom uzet možda već i sutra pa vas dodam.

Budem se više koncentrirao na zombije koji su btw super.

Samo imao sam problema spajajući se danas, stalno me spoji samog u igru?

ali budem portove otvorio.

Koje treba otvarat?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je mp super.Jedino što ne kužim je kako ja uopće ne čujem korake protivnika, a oni mene svi uvijek čuju...Jel moguće da su postavke krive ?Pojačao sam sve do kraja i opet ništa..Igram sa slušalicama

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja imam onu verziju pa igram samo sp. evo preso sam nekih 8-9 misija i jos mi se cini kao da je neki uvod, samo cekam da me uvede u neku pricu ali nista, valjda bude jer ako ne bit cu razocaran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hanter kaže...

Meni je mp super.Jedino što ne kužim je kako ja uopće ne čujem korake protivnika, a oni mene svi uvijek čuju...Jel moguće da su postavke krive ?Pojačao sam sve do kraja i opet ništa..Igram sa slušalicama

koraci su najtiši u ovom codu dosad. Jednostavno su ih stišali jako..zbog console faggota koji ne igraju sa slušalicama.

Jer kad su ih prije na mw3 pojačali sa sitrep pro console faggoti su plakali da nije u redu da netko sa sluškama ima prednost, tj. 90% igrača na pc.

ugl...valjda će pojačat.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina

https://www.g2play.net/store/Call-of-Duty-Black-Ops-II-Season-Pass-4DLC-Packs-Steam-Key.html

naletio pa ako vam se isplati...ne znam dali je to elite ili kako već ide sad sa Djutijem.možda se varam ali izgleda da su streakovi puno "nadrkaniji"?

onaj swarm je F me....non stop nešto zuji u zraku i onaj narator nabraja killstreakove,jeli svaka partija takva brza i nabrijana ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

kupio i ja :D

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kizve kaže...

Kupi igru, radi 100%.

Hanter kaže...

Odi na neki FFA gdje se puno hoda i morati ces cuti, nije  moguce da cujes druga oruzja a ne cujes korake.

16 godina
neaktivan

Ma ne čujem ni SVOJE korake a kamo li tuđe..Drugi čuju mene preko pola mape.Ništa mi nije jasno..

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dinos3 kaže...
kizve kaže...

Kupi igru, radi 100%.

Hanter kaže...

Odi na neki FFA gdje se puno hoda i morati ces cuti, nije  moguce da cujes druga oruzja a ne cujes korake.

nemoj kupovati i biti lud davati 50€ za ovu  glupost radije pricekaj 10 dana dok ne izadje crack neki jer iskreno ova igra nevrijedi ni 10€ po mom misljenju

13 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
dinos3 kaže...
kizve kaže...

Kupi igru, radi 100%.

Hanter kaže...

nemoj kupovati i biti lud davati 50€ za ovu  glupost radije pricekaj 10 dana dok ne izadje crack neki jer iskreno ova igra nevrijedi ni 10€ po mom misljenju

Nisi normalan ova igra svakako vrijedi tih para.Jos imas i jeftinu rusku verziju.Konj ko nekupi :)

BTW ovaj CoD cini mi se da se manje oslanja na killstraklove tj scorestreakove jer ih je jako tesko dobiti i u partiji ih nebude bas previse!

The king is back!
16 godina
dinos3 kaže...

Moze mi netko reci koliko vam je veci/manji FPS u odnosu na MW3 na istim postavkama?

na mojoj konfi, 1680x1050 bez filtera i vsynca radi 50-60fps u svim situacijama.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic
14 godina
neaktivan
Bass kaže...
dinos3 kaže...

Moze mi netko reci koliko vam je veci/manji FPS u odnosu na MW3 na istim postavkama?

na mojoj konfi, 1680x1050 bez filtera i vsynca radi 50-60fps u svim situacijama.

meni na 1920 X1080 praktički ne pada ispod 120 fps-a :)

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina

Evo i od mene par dojmova:

- odigrao sam cca 15 partija jučer i lag sam imao u dvije. Jedna TDM i druga je bila ground war gdje je više igrača što je bila boljka i u MW2 - šteta.

- mape su odlične, barem ove koje sam odigrao. Ona u onom disku (hotelu nekakvom) mi je malo jadna vizualno, ali kao mapa i nije tako loša. Ostale su vizualno i po igrivosti vrlo dobre.

- ne znam zašto - nekako atmosfera mapa, a i same igre mi je bliža MW2 nego BO

- killstreakovi su super odrađeni - ima ih pregršt, a do njih se više ne dolazi određenim brojem killeva nego određenim brojem bodova. To mi se jako sviđa jer ovim načinom se potiče igranje, a ne kempanje. Doduše, dobar kamper će i ovdje profitirati, pogotovo što se killstreakovi nastavljaju tj. u istom životu možete imati više rotacija istog killstreaka. Dakle, ispucate sva tri koja ste odabrali i ako vas nitko nije ubio, a vi ste ostvarili bodove za novi killstreak on će biti moguć za korištenje.

Ovdje morate biti oprezni jer jedan killstreak poništava drugi. Ako u istom životu ostvarite dva cijela killstreaka onaj prvi će se poništiti s drugim. Dakle, čim dobijete nešto bilo bi dobro da odmah iskoristite, a ne da čekate pogodan trenutak kao ja jučer pa mi je poništilo cijelu jednu rotaciju killstreaka.

- zvuk pušaka mi je nekako blesav... malo me BF3 razmazio po tom pitanju pa mi ovdje svaka puška zvuči jako loše. Neki se žale na zvuk koraka što ja nisam primjetio jučer jer jednostavno nisam išao za tim. Ako je to istina onda bi to mogao biti problem, pogotovo u S&D-u.

- kustomizacija oružja i perkova je također jako dobra. Naime, može se kombinirati sve i svašta. Recimo, ima fora da možete kombinirati dva perka iz iste kategorije, ali u tom slučaju morate izbaciti nešto drugo. Dakle, imate 10 slotova za oružja i perkove, a kako ćete ih vi iskombinirati to je na vama da odlučite. Niste više ograničeni na po jedan perk iz svake kategorije, na sekundarno oružje recimo i sl. Jako dobra stvar!

- modova ima 12 ako se dobro sjećam. Ja sam odigrao malo TDM-a, Domination-a i Kill Confirm-a koji mi se najviše svidio.

- "snimalica" uredno radi... isto kao i u prvom BO. Vidio sam u postavkama da ima F10 tipka za "slikanje", ali to nisam isprobao.

Uglavnom, cjelokupni dojam je vrlo pozitivan. Nisam očekivao da će to ovako dobro ispasti. Da se razumijemo, BF3 ovu igru dere po svim kategorijama bez problema, ali za odmor od gličera i pro_M16_1337 ekipe ponekad će BO2 sjesti k'o šaka na oko :)

BTW

Ruska verzija je problematična koliko sam čuo od kolege. Ne može ju igrati kad on hoće nego kad mu ona dozvoli :)

VPN se navodno mora paliti svaki put kad se igra pa onda u Steamu vas prijatelji ne vide da igrate nego ste im samo on-line i 100 drugih piydarija.

Dakle, dobro razmislite koju verziju ćete kupiti.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 3
15 godina

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/black-ops-2-nickovi-se-ekipa-skupi/170238.aspx

Evo tu ostavite podatke pa ce mo se dogovoriti sa modovima da linkaju teme!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Igrao sam malo sp pa mi je trčanje čudno i sporo,ono lijevo-desno,i oružje kao da nema recoil

MP sam gledao na yt i čini se ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
M4X kaže...

Igrao sam malo sp pa mi je trčanje čudno i sporo,ono lijevo-desno,i oružje kao da nema recoil

MP sam gledao na yt i čini se ok

Pa namjestis si osjetljivost misa.

15 godina
League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025

0 0 hvala 0
15 godina
darko099 kaže...

Pa zar ovo nije key za dlcove?

e daj nek mi netko objasni razlike između onih uncut ključeva i deluxe verzija?

Deuxe je onaj sa nuketown jel?

A uncut je standarna?

Gledam cijene su od 350kn pa nadalje za deluxe. ruske su jeftinije ali neću se zayebavat sa tim.

15 godina
darko099 kaže...

G2play je siguran!

15 godina
fila2208 kaže...
darko099 kaže...

Pa zar ovo nije key za dlcove?

e daj nek mi netko objasni razlike između onih uncut ključeva i deluxe verzija?

Deuxe je onaj sa nuketown jel?

A uncut je standarna?

Gledam cijene su od 350kn pa nadalje za deluxe. ruske su jeftinije ali neću se zayebavat sa tim.

Ja ocekujem do veceras ruski, pa ti navecer javim radi li

16 godina
darko099 kaže...

Ja sam kupio od g2play i imao sam problem (vjerojatno encoding se malo posvađao sa gmailom) koji je rješen u roku od odmah, tako da preporučam.

Pravilo, ona skuplja verzija (najčešće označena kao uncut) sadrži Nuketown 2025 i double XP vikend (sutra i u nedjelju).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice