Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 411.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
15 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 2
još bolje, onda su samo promjenili "bad guya" (koji mi je za sad najyebeniji lik u igri - besmrtnost mu je jedno od jačih oružja)
Pričam i serem bezveze
15 godina
Jarvan kaže...

Koji laptop imaš?

asusn52

grafa 5730ati1gb

4gb rama

phenom x3 2.1

Također nekad kad ads-am sa onim scopeom koji traži enemye, malo mi apdne fps.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

evo još jedna pica piknula the game {#}

Dojmovi?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina

Baš mi i nejde u glavu što vidite tolko fascinantno u singleplayeru... Modern Warfare 2 i 3 su daleko bolji od toga. I daleko bolje optimizirano, s potpuno istim postavkama ovdje imam 50-60 fps-a, a na mw3 90+ tako da... Stvarno ne shvaćam jer po meni igra nije vrijedna hvale. Uz to, smatram i da je grafika na mw 3 bolja od ove.

Moj PC  
5 5 hvala 0
13 godina

kupio s Fast2play.de stranice...piše na stranici :
Call Of Duty Black Ops II EN Uncut Steam Key

platim prek paypala...dobijem key...kad ono Black Ops 2 PL (poljska verzija)

prakticki isti kuki ko ruski,nemos pokrenut iako je English language izabran (fale eng fileovi za sound i jos neke pi*darije)...mozes igrat,al na poljskom...

...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rocinante2112 kaže...

prakticki isti kuki ko ruski,nemos pokrenut iako je English language izabran (fale eng fileovi za sound i jos neke pi*darije)...mozes igrat,al na poljskom...

...

zato skines jogurt verziju i prebacis ENG zone u tu mapu i igras na ENG tak je bilo i sa MW2

d4rkd3atH
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ZeNGe_CRO-mt kaže...

evo još jedna pica piknula the game {#}

Dojmovi?

ugodno iznenađen {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Za slučaj da nekog zanima, singleplayer je skoro pa ista stvar ko u zadnja 4 nastavka... samo s izmjenjenim imenima likova

Aj gubi se iz teme vidis da ti svi mecu thumbs down. Bf3 fanboy!

J.L
15 godina

AusGamers u svojoj recenziji (ocjena 94/100) kaže kako Black Ops 2 predstavlja odličnu vrijednost za novac koji traži od igrača te kako zapravo radi mnogo stvari drugačije od onoga što smo navikli. Planet Xbox 360 hvali igrinu priču govoreći da je za promjenu uistinu vrijedi iskusiti te daje Blopsu 2 ocjenu 93 od 100. IGN uz istu visoku ocjenu navodi da se radi o jednoj od najboljih pucačina u zadnjih deset godina, dok pritom u pozitivnom kontekstu spominju igrinu posvećenost Esportsu te razvijeniji Zombies mod.

http://www.hcl.hr/vijesti-call-of-duty-black-ops-2-je-vani-evo-sto-prve-recenzije-kazu-7512-27.html

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Ovako jos jednom cu reci a onda mi se vise stvarno neda ponavljat xD

Da ruska verzija radi super.Frendu sam kupio key sa CDkeyhunt.com dobio sam ga dosta brzo i skinulo mu engleski jezik.Vidim da neki drugi storovi imaju bas rusku verziju sad neznam jeli to do keya ili nezz.

Iz ove trgovine koju sam rekao radi (barem mom frendu) sve na engleskome i igra sa mnom tako da nema ni govora o onoj ruskoj restrikciji sto su govorili

A sad me ispricajte moram pwnat neke nabove tipa ovog d4rkde4tha :)

Da, ali i ti isto imas rusku verziju kao i taj tvoj frend. Mozda zato mozete igrati zajedno. Mene zanima 100 postotna potvrda da li se, ako imas rusku verziju, moze igrati sa ljudima u partyu koji su kupili non restricted verziju. Bio bih ti zahvalan ako mi ovo mozes potvrditi.

15 godina
grit kaže...
Masterpiece kaže...

Da ruska verzija radi super.Frendu sam kupio key sa CDkeyhunt.com dobio sam ga dosta brzo i skinulo mu engleski jezik.Vidim da neki drugi storovi imaju bas rusku verziju sad neznam jeli to do keya ili nezz.

Iz ove trgovine koju sam rekao radi (barem mom frendu) sve na engleskome i igra sa mnom tako da nema ni govora o onoj ruskoj restrikciji sto su govorili

Da, ali i ti isto imas rusku verziju kao i taj tvoj frend. Mozda zato mozete igrati zajedno. Mene zanima 100 postotna potvrda da li se, ako imas rusku verziju, moze igrati sa ljudima u partyu koji su kupili non restricted verziju. Bio bih ti zahvalan ako mi ovo mozes potvrditi.

Nema on rusku. On ima org box verziju

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan
Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
grit kaže...
Masterpiece kaže...

Nema on rusku. On ima org box verziju

Ah, u jednom proslom postu je napisao u stilu: ja sam kupio na cdkeyhuntu...pa sam mislio da je on i za sebe tamo kupio. Znaci na kraju nista od strke sto se tice ruskih keyeva. Iako sada kada googlam ocito se tu radi o deluxe verziji koja normalno radi. Pitanje je dali ce to terminirati ili ce uvijek ostati ovako.

16 godina

Može li netko napisat dvije pametne o svom dojmu mp-a ove hebene igre.samo čitam sranja iz posta u post a dvoumim se kupit ili ne igru.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Može li netko napisat dvije pametne o svom dojmu mp-a ove hebene igre.samo čitam sranja iz posta u post a dvoumim se kupit ili ne igru.

Ako ti je multi najvazniji,kupuj!! Govore ljudi da je odlican mp
Ljubomorne duše mogu da mi puše
15 godina

Odigrao dve runde multija. Moram reći prvo da igra leti, optimkzacija je vrh. Naravno zahvaljujući starom enginu radi i mom burazu na kompu i to fino, iako je pisalo da nema ni minimum.

Razbio neku ekipicu ladno mtarom i mogu reć da je igra odmor, čista uživancija. Ideš rokaš..fora je. Dugo nisam igrao cod...još od mw2, tu sam ostavio puno sati...sad sam malo testirao bratu dal radi pa ću vidjet hoće li si uzet ako mu se svidi. Po meni je black ops ubio što se tiče multija. Zombije sutra probam.

Ako je netko htio birati između warfightera ili ovog, definitvno ovo. Ima više igrat nego warfight koji se dođe do 100lvl za 30 sati.

Ugl. kao jedan igrač bf3 (preko 800h) odigrao sam cod i mogu reć, solidno, not bad, not bad at all :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
d4rkd3atH kaže...
Rocinante2112 kaže...

...

zato skines jogurt verziju i prebacis ENG zone u tu mapu i igras na ENG tak je bilo i sa MW2

je,da mi se skidat 14 gb za 500 megabajta fajlova...

14 godina
fila2208 kaže...

Odigrao dve runde multija. Moram reći prvo da igra leti, optimkzacija je vrh. Naravno zahvaljujući starom enginu radi i mom burazu na kompu i to fino, iako je pisalo da nema ni minimum.

Razbio neku ekipicu ladno mtarom i mogu reć da je igra odmor, čista uživancija. Ideš rokaš..fora je. Dugo nisam igrao cod...još od mw2, tu sam ostavio puno sati...sad sam malo testirao bratu dal radi pa ću vidjet hoće li si uzet ako mu se svidi. Po meni je black ops ubio što se tiče multija. Zombije sutra probam.

Ako je netko htio birati između warfightera ili ovog, definitvno ovo. Ima više igrat nego warfight koji se dođe do 100lvl za 30 sati.

Ugl. kao jedan igrač bf3 (preko 800h) odigrao sam cod i mogu reć, solidno, not bad, not bad at all :)

Koju ti brat ima konfu?

14 godina
neaktivan

ovdje si mozete pogledati stream cisto da vidite kak' izgleda u globalu.  ako netko nadje povoljan kljuc negdje online slobodno neka javi na forum xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 8:31 (sushii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kupio prekjucer igru.

Jucer sam igrao nekih 3-4 sata. Cisto sam zadovoljan sa igrom iako sam BF Fan.

Nije me razocarala kao Mw3.

Nemam jos konkretnih komentara na igru.

Medutim, neznam zasto,ali pri loadanju mape mi fps padne na 5-10,onako,kao da zasteka sto mi je jako cudno s obzirom na moju konfiguraciju.

Isto tako mi na nekim serverima zna uzasno stekat. Dali je do mene ili do host-era?

E da, jedino mi je Nuketown uzasan clusterfuck..

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koliko sam gledao na youtubeu multiplayer gameplaye, igra mi sad vise lici na mw1 nego na black ops 1, samo bolja grafika. Iskreno, otkad sam poceo BF3, sve codove gledam kao najobicniju pucacinu, a bf3 je za ovo ipak ozbiljna igra gdje se treba igrat takticki i pametno. Jos jedna stvar, ovdje je glupo jer je recoil premali i realno kad naciljas nekoga samo drzis pucanje i ubit ces ga, dok u bf3 treba malo po malo pucat, a pogotovo na vecu udaljenost je tesko ubit.
Moj PC  
4 4 hvala 0
13 godina
protjeran
peterstern9 kaže...
Koliko sam gledao na youtubeu multiplayer gameplaye, igra mi sad vise lici na mw1 nego na black ops 1, samo bolja grafika. Iskreno, otkad sam poceo BF3, sve codove gledam kao najobicniju pucacinu, a bf3 je za ovo ipak ozbiljna igra gdje se treba igrat takticki i pametno. Jos jedna stvar, ovdje je glupo jer je recoil premali i realno kad naciljas nekoga samo drzis pucanje i ubit ces ga, dok u bf3 treba malo po malo pucat, a pogotovo na vecu udaljenost je tesko ubit.

to sa recoilom ce vjerojatno popravit, ocito imaju problema s tim jer kad je izaso black ops 1 sjecam se da su svi koristili mali kalas jer je brzo pucao i imao je bolesno malan recoil, no to su odma popravili nakon mozda tjedan-2 igre max

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
14 godina
neaktivan

KOliko dojde najeftinija cijena bo 2 ruska verzija? i jel se isplati.........

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ako nekome trebaju engleski fajlovi

http://cdkeyshere.com/files/codbo2.pdf

Igra sa ruskim ključem radi i bez VPN-a, mora pokretati iz foldera i drugi ne vide na steamu da si u igri, ali normalno se možeš joinati na frenda u server i lobby. Jedino što prvih par puta kad uđete u meč izbaci nakon 5 minuta sa porukom "Steam connection failed", ali treba se samo rejoinat nazad i prestati će izbacivati, može se igrati satima. Drago mi je da su odvojili multi, single i zombie pa nisam morao skidati svih 19gb, nego samo 4 za multi + engleske fajlove.

Ja sam uzeo sa cdkeyshere.com, 190 kn RU verzija. Isplati se, ali kažem, treba se zezati sa aktivacijom i ima tih sitnih problema, tako da - koliko platiš toliko dobiješ.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 9:44 (thesekiman).
Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
dinos3 kaže...
fila2208 kaže...

Koju ti brat ima konfu?

hd3870 512mb

4gb

sedmica 32bit

dualac neki 5400+ čini mi se, ne znam napamet, neki amd je 

ugl. starije računalo 3+ god, ali sve radi solidno, za njegove standarde.

13 godina
thesekiman kaže...

Evo ako nekome trebaju engleski fajlovi

http://cdkeyshere.com/files/codbo2.pdf

Igra sa ruskim ključem radi i bez VPN-a, mora pokretati iz foldera i drugi ne vide na steamu da si u igri, ali normalno se možeš joinati na frenda u server i lobby. Jedino što prvih par puta kad uđete u meč izbaci nakon 5 minuta sa porukom "Steam connection failed", ali treba se samo rejoinat nazad i prestati će izbacivati, može se igrati satima. Drago mi je da su odvojili multi, single i zombie pa nisam morao skidati svih 19gb, nego samo 4 za multi + engleske fajlove.

Ja sam uzeo sa cdkeyshere.com, 190 kn RU verzija. Isplati se, ali kažem, treba se zezati sa aktivacijom i ima tih sitnih problema, tako da - koliko platiš toliko dobiješ.

fala ti ko bratu za eng fileove! :)

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
dinos3 kaže...
fila2208 kaže...

Koju ti brat ima konfu?

hd3870 512mb

4gb

sedmica 32bit

dualac neki 5400+ čini mi se, ne znam napamet, neki amd je 

ugl. starije računalo 3+ god, ali sve radi solidno, za njegove standarde.

fakat igra leti.

fino su je bogami optimizirali.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina

Odigrao igru par sati u komadu, nisam ni primjetio da toliko igram.

To mi je najbolji pokazatelj da mi je igra ok.

Nije ovde neka taktika toliko bitna nego adrenalinska run n gun akcija.

Iako je BF 3 tehnicki i takticki dosta naprednija igra, ova mi je ipak zabavnija.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Moze mi netko reci koliko vam je veci/manji FPS u odnosu na MW3 na istim postavkama?

17 godina
neaktivan
iggy81f kaže...

Ti likovi koji stišću nule su valjda jedini koje je još briga za user score na metacriticu...

17 godina

Kupujem igru pa me zanima razlika izmedu uncut steam verziji i standardne verzije?? osim sto je ova normalna verzija 278kn a ova uncut 350kn

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice