- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji laptop imaš?
asusn52
grafa 5730ati1gb
4gb rama
phenom x3 2.1
Također nekad kad ads-am sa onim scopeom koji traži enemye, malo mi apdne fps.
evo još jedna pica piknula the game
Baš mi i nejde u glavu što vidite tolko fascinantno u singleplayeru... Modern Warfare 2 i 3 su daleko bolji od toga. I daleko bolje optimizirano, s potpuno istim postavkama ovdje imam 50-60 fps-a, a na mw3 90+ tako da... Stvarno ne shvaćam jer po meni igra nije vrijedna hvale. Uz to, smatram i da je grafika na mw 3 bolja od ove.
kupio s Fast2play.de stranice...piše na stranici :
Call Of Duty Black Ops II EN Uncut Steam Key
platim prek paypala...dobijem key...kad ono Black Ops 2 PL (poljska verzija)
prakticki isti kuki ko ruski,nemos pokrenut iako je English language izabran (fale eng fileovi za sound i jos neke pi*darije)...mozes igrat,al na poljskom...
...
prakticki isti kuki ko ruski,nemos pokrenut iako je English language izabran (fale eng fileovi za sound i jos neke pi*darije)...mozes igrat,al na poljskom...
...
zato skines jogurt verziju i prebacis ENG zone u tu mapu i igras na ENG tak je bilo i sa MW2
evo još jedna pica piknula the game
ugodno iznenađen
Za slučaj da nekog zanima, singleplayer je skoro pa ista stvar ko u zadnja 4 nastavka... samo s izmjenjenim imenima likova
Aj gubi se iz teme vidis da ti svi mecu thumbs down. Bf3 fanboy!
AusGamers u svojoj recenziji (ocjena 94/100) kaže kako Black Ops 2 predstavlja odličnu vrijednost za novac koji traži od igrača te kako zapravo radi mnogo stvari drugačije od onoga što smo navikli. Planet Xbox 360 hvali igrinu priču govoreći da je za promjenu uistinu vrijedi iskusiti te daje Blopsu 2 ocjenu 93 od 100. IGN uz istu visoku ocjenu navodi da se radi o jednoj od najboljih pucačina u zadnjih deset godina, dok pritom u pozitivnom kontekstu spominju igrinu posvećenost Esportsu te razvijeniji Zombies mod.
http://www.hcl.hr/vijesti-call-of-duty-black-ops-2-je-vani-evo-sto-prve-recenzije-kazu-7512-27.html
Ovako jos jednom cu reci a onda mi se vise stvarno neda ponavljat xD
Da ruska verzija radi super.Frendu sam kupio key sa CDkeyhunt.com dobio sam ga dosta brzo i skinulo mu engleski jezik.Vidim da neki drugi storovi imaju bas rusku verziju sad neznam jeli to do keya ili nezz.
Iz ove trgovine koju sam rekao radi (barem mom frendu) sve na engleskome i igra sa mnom tako da nema ni govora o onoj ruskoj restrikciji sto su govorili
A sad me ispricajte moram pwnat neke nabove tipa ovog d4rkde4tha :)
Da, ali i ti isto imas rusku verziju kao i taj tvoj frend. Mozda zato mozete igrati zajedno. Mene zanima 100 postotna potvrda da li se, ako imas rusku verziju, moze igrati sa ljudima u partyu koji su kupili non restricted verziju. Bio bih ti zahvalan ako mi ovo mozes potvrditi.
Da ruska verzija radi super.Frendu sam kupio key sa CDkeyhunt.com dobio sam ga dosta brzo i skinulo mu engleski jezik.Vidim da neki drugi storovi imaju bas rusku verziju sad neznam jeli to do keya ili nezz.
Iz ove trgovine koju sam rekao radi (barem mom frendu) sve na engleskome i igra sa mnom tako da nema ni govora o onoj ruskoj restrikciji sto su govorili
Da, ali i ti isto imas rusku verziju kao i taj tvoj frend. Mozda zato mozete igrati zajedno. Mene zanima 100 postotna potvrda da li se, ako imas rusku verziju, moze igrati sa ljudima u partyu koji su kupili non restricted verziju. Bio bih ti zahvalan ako mi ovo mozes potvrditi.
Nema on rusku. On ima org box verziju
Nema on rusku. On ima org box verziju
Ah, u jednom proslom postu je napisao u stilu: ja sam kupio na cdkeyhuntu...pa sam mislio da je on i za sebe tamo kupio. Znaci na kraju nista od strke sto se tice ruskih keyeva. Iako sada kada googlam ocito se tu radi o deluxe verziji koja normalno radi. Pitanje je dali ce to terminirati ili ce uvijek ostati ovako.
Može li netko napisat dvije pametne o svom dojmu mp-a ove hebene igre.samo čitam sranja iz posta u post a dvoumim se kupit ili ne igru.
Može li netko napisat dvije pametne o svom dojmu mp-a ove hebene igre.samo čitam sranja iz posta u post a dvoumim se kupit ili ne igru.
Ako ti je multi najvazniji,kupuj!! Govore ljudi da je odlican mp

Odigrao dve runde multija. Moram reći prvo da igra leti, optimkzacija je vrh. Naravno zahvaljujući starom enginu radi i mom burazu na kompu i to fino, iako je pisalo da nema ni minimum.
Razbio neku ekipicu ladno mtarom i mogu reć da je igra odmor, čista uživancija. Ideš rokaš..fora je. Dugo nisam igrao cod...još od mw2, tu sam ostavio puno sati...sad sam malo testirao bratu dal radi pa ću vidjet hoće li si uzet ako mu se svidi. Po meni je black ops ubio što se tiče multija. Zombije sutra probam.
Ako je netko htio birati između warfightera ili ovog, definitvno ovo. Ima više igrat nego warfight koji se dođe do 100lvl za 30 sati.
Ugl. kao jedan igrač bf3 (preko 800h) odigrao sam cod i mogu reć, solidno, not bad, not bad at all :)
...
zato skines jogurt verziju i prebacis ENG zone u tu mapu i igras na ENG tak je bilo i sa MW2
je,da mi se skidat 14 gb za 500 megabajta fajlova...
Odigrao dve runde multija. Moram reći prvo da igra leti, optimkzacija je vrh. Naravno zahvaljujući starom enginu radi i mom burazu na kompu i to fino, iako je pisalo da nema ni minimum.
Razbio neku ekipicu ladno mtarom i mogu reć da je igra odmor, čista uživancija. Ideš rokaš..fora je. Dugo nisam igrao cod...još od mw2, tu sam ostavio puno sati...sad sam malo testirao bratu dal radi pa ću vidjet hoće li si uzet ako mu se svidi. Po meni je black ops ubio što se tiče multija. Zombije sutra probam.
Ako je netko htio birati između warfightera ili ovog, definitvno ovo. Ima više igrat nego warfight koji se dođe do 100lvl za 30 sati.
Ugl. kao jedan igrač bf3 (preko 800h) odigrao sam cod i mogu reć, solidno, not bad, not bad at all :)
Koju ti brat ima konfu?
Kupio prekjucer igru.
Jucer sam igrao nekih 3-4 sata. Cisto sam zadovoljan sa igrom iako sam BF Fan.
Nije me razocarala kao Mw3.
Nemam jos konkretnih komentara na igru.
Medutim, neznam zasto,ali pri loadanju mape mi fps padne na 5-10,onako,kao da zasteka sto mi je jako cudno s obzirom na moju konfiguraciju.
Isto tako mi na nekim serverima zna uzasno stekat. Dali je do mene ili do host-era?
E da, jedino mi je Nuketown uzasan clusterfuck..
to sa recoilom ce vjerojatno popravit, ocito imaju problema s tim jer kad je izaso black ops 1 sjecam se da su svi koristili mali kalas jer je brzo pucao i imao je bolesno malan recoil, no to su odma popravili nakon mozda tjedan-2 igre max
KOliko dojde najeftinija cijena bo 2 ruska verzija? i jel se isplati.........
Evo ako nekome trebaju engleski fajlovi
http://cdkeyshere.com/files/codbo2.pdf
Igra sa ruskim ključem radi i bez VPN-a, mora pokretati iz foldera i drugi ne vide na steamu da si u igri, ali normalno se možeš joinati na frenda u server i lobby. Jedino što prvih par puta kad uđete u meč izbaci nakon 5 minuta sa porukom "Steam connection failed", ali treba se samo rejoinat nazad i prestati će izbacivati, može se igrati satima. Drago mi je da su odvojili multi, single i zombie pa nisam morao skidati svih 19gb, nego samo 4 za multi + engleske fajlove.
Ja sam uzeo sa cdkeyshere.com, 190 kn RU verzija. Isplati se, ali kažem, treba se zezati sa aktivacijom i ima tih sitnih problema, tako da - koliko platiš toliko dobiješ.
Koju ti brat ima konfu?
hd3870 512mb
4gb
sedmica 32bit
dualac neki 5400+ čini mi se, ne znam napamet, neki amd je
ugl. starije računalo 3+ god, ali sve radi solidno, za njegove standarde.
Evo ako nekome trebaju engleski fajlovi
http://cdkeyshere.com/files/codbo2.pdf
Igra sa ruskim ključem radi i bez VPN-a, mora pokretati iz foldera i drugi ne vide na steamu da si u igri, ali normalno se možeš joinati na frenda u server i lobby. Jedino što prvih par puta kad uđete u meč izbaci nakon 5 minuta sa porukom "Steam connection failed", ali treba se samo rejoinat nazad i prestati će izbacivati, može se igrati satima. Drago mi je da su odvojili multi, single i zombie pa nisam morao skidati svih 19gb, nego samo 4 za multi + engleske fajlove.
Ja sam uzeo sa cdkeyshere.com, 190 kn RU verzija. Isplati se, ali kažem, treba se zezati sa aktivacijom i ima tih sitnih problema, tako da - koliko platiš toliko dobiješ.
fala ti ko bratu za eng fileove! :)
Koju ti brat ima konfu?
hd3870 512mb
4gb
sedmica 32bit
dualac neki 5400+ čini mi se, ne znam napamet, neki amd je
ugl. starije računalo 3+ god, ali sve radi solidno, za njegove standarde.
fakat igra leti.
fino su je bogami optimizirali.
Odigrao igru par sati u komadu, nisam ni primjetio da toliko igram.
To mi je najbolji pokazatelj da mi je igra ok.
Nije ovde neka taktika toliko bitna nego adrenalinska run n gun akcija.
Iako je BF 3 tehnicki i takticki dosta naprednija igra, ova mi je ipak zabavnija.
Moze mi netko reci koliko vam je veci/manji FPS u odnosu na MW3 na istim postavkama?
Ti likovi koji stišću nule su valjda jedini koje je još briga za user score na metacriticu...
Kupujem igru pa me zanima razlika izmedu uncut steam verziji i standardne verzije?? osim sto je ova normalna verzija 278kn a ova uncut 350kn