- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi imam poprilično jak komp za COD4 (procesor 3.30 GHz, RAM 4 GB i grafa od 1 GB) i imam samo 90 FPS-a. Vidim da svi imaju puno više pa kako bi mogo napravt da i ja imam više. Dakle, postavke su mi početne, čitam da treba neki cfg skinuti, al ja nemam pojma šta ej to pa ako bi neko objasnit mogo i možda dat link gdje da to skinem. Unaprijed zahvaljujem :DD
Moj intro
Laggaju ti cinematicsi malo..
malo :P
ljudi imam poprilično jak komp za COD4 (procesor 3.30 GHz, RAM 4 GB i grafa od 1 GB) i imam samo 90 FPS-a. Vidim da svi imaju puno više pa kako bi mogo napravt da i ja imam više. Dakle, postavke su mi početne, čitam da treba neki cfg skinuti, al ja nemam pojma šta ej to pa ako bi neko objasnit mogo i možda dat link gdje da to skinem. Unaprijed zahvaljujem :DD
kakav procesor? dvojezgreni,trojezgreni, cetverojezgreni, jednojezgreni
i koja grafa?
3,3 ghz proc i 1 gb grafa ti ne znaci apsolutno nista...imao sam ja 4 godine staru graficku sa 2 gb i stekale su nove igre na high a sad imam 1 gb novu pa sve na high/ultra igram
ovaj frag mi je vratio zelju za codom skidam opet hvala dox :)
np
o boze..to je defaultni lock.. ukucaj u konzolu com_maxfps 0 ili koliko vec zelis da bude lock..0 je za max
o boze..to je defaultni lock.. ukucaj u konzolu com_maxfps 0 ili koliko vec zelis da bude lock..0 je za max
Nema smisla, neka upise com_maxfps 250 i ako drzi dosta dobro onda neka ostavi, a ako pada onda neka stavi com_maxfps 125.
ljudi jel bi neko možda nogo napisat ip adresu nekog HC COD4 krekiranog servera na kojem je sve dopušteno, dakle i ls, rpg na ljude, marty... Unaprijed zahvaljujem :DD
pozz
ljudi jel bi neko možda nogo napisat ip adresu nekog HC COD4 krekiranog servera na kojem je sve dopušteno, dakle i ls, rpg na ljude, marty... Unaprijed zahvaljujem :DD
Izvoli 213.202.104.47:28961 :D
znam da sam sad već i malo možda dosadan zsa pirtanjima o ip-ima servera, ali nemogu nigdj nač pa evo vas pitam BUGOVCI!!! dakle, može neki server an kojem se igraju dominiation ili headquartets načini igre!!! Unapriiijed zahvaljujem
pogledaj na gametrackeru... tamo ces nac sigurno...btw..dao bi ti ip ali nikad nisam igro taj hq
di ste decki sta ima? ako treba nekom mix/fejk ili scope za tim javite se na xf: uneq2
dosadno mi je malo
zz ekipo..iam problem :/ vec nekih godinu dana iam isti org key i nisam ga mjenjo...i igro sam na org serverima bez frke... sad nemogu ni na jedan org server....key code in use! -.-" restarto sam ruter i dalje hebe.. kaj da radim?
Evo opet počeo pomalo igrat pa me zanima (imam org) neki HC dobri serveri (može sa xFire-a, a može i org serveri). Malo da se odmorim od promoda...
ma on je meni najbolji od svih djelova COD-a :D
Najvise mi se svida onaj kill na Strike-u .. Nice :)
Nema nista sa Strikea, vjerojatno mislis na ovaj sa Crossfirea :)
Pazi ovo, igram na org. serverima i izbaci me ,,Losing key packets,,. Netko zna zašto?
sjećam se kad sam tek krenio igrat cod4 mp niko nije znao ni puške držat u ruci a sada svi pro.postao je ko cod2 svi igraju sniper i većina je pro.ne moš se normalno ni pomaknit a mene siluju 10 puta sa sniperom.
+1
IP: 213.149.60.37:28948 |WLS| zombi server najbolji zombi server za Call of Duty 4. Pridruži se imaj najveci scor i dobi admina na serveru je inf,admini dizu male lvl-e (kamo žele) imate specijalna oružja, laser, možete vidjeti čovjeka u 3D obliku... po malome zombiju dobivate +10 po srednjem zombiju dobivate +400 i po velikome zombiju (makronu) +3000. Ima 75 lvl-a dođi do 75 i dobi admina lvl 4. Ugodna igra :)
Aj da i to probamo...