Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 486.434
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Call of Duty 4
Pro Gamer1407 kaže...

sad samo pise server disconnected,kad sam promjenio cd-key

Promijeni ime,to je meni pomoglo

13 godina
neaktivan

sad mi na jednom serveru pise:Banned by server vilations

15 godina
neaktivan
Pro Gamer1407 kaže...

sad mi na jednom serveru pise:Banned by server vilations

A da promjenis key vise puta...ti keyevi se samo vrte u krug, moraš naletit na ne-bananog...

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Instalirao sam igru,pokrenuo mp i izbaci mi ovo (vidi sliku)

Neznam je li to do drivera ili je do grafe (Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family 256 MB)

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

nekad mi pise i:GLOBAL Punkbuster GUID Ban

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KLJUC JE BANAN SHVATI VISE! (sorry na caps lock) -.-'
13 godina
neaktivan

a promjenil sam vec 5 keyeva,kaj da radim????

14 godina
Call of Duty 4

Minjaj dalje :P. Ako imaš para (oko 80kn) uzmi org i bez brige si.

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Neznam je li to do drivera ili je do grafe (Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family 256 MB)

Hitno je plss help 

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
17 godina
donator_bubrega kaže...
donator_bubrega kaže...

Hitno je plss help 

Do grafe je. Na toj grafičkoj ne možeš pokretati CoD4.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

zZ ljudi... kako mogu vratit sve ono sto je bilo na displayu ( kompas, municija...)

Evo slike

wtf !? wtf !?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

Pozdrav. Evo prije jedno 5 dana sam preso na wind 7 64 bit-nu verziju... i sad igram cod4 mp nekad samo igra doslovce stane i zvuk stane i moram resitirat cijeli pc. A druge igre rade savrseno. i da maticna ponekad  onda izbaci 3 bipa jednake duzine. Maticna je  g31m-es2l.

Hvala unaprijed.

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 11:07 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DooooX18 kaže...

zZ ljudi... kako mogu vratit sve ono sto je bilo na displayu ( kompas, municija...)

Evo slike

stavi neki drugi cfg pa javi

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 OwNeR ----------
13 godina
protjeran

Moj problem u cod 4 mp: kad stisnem tipku ispod esc gdje se pise fps itd. nece da mi otovori prozorčić taj ??

15 godina
neaktivan
igrac_sb kaže...

Moj problem u cod 4 mp: kad stisnem tipku ispod esc gdje se pise fps itd. nece da mi otovori prozorčić taj ??

odi na game options i probaj enbaleat console

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
13 godina
protjeran

Evo uspio sam, tnx, jel mi mozes dat samo neke komande, i za fps sta da upisem.

15 godina
neaktivan
,igrac_sb kaže...

Evo uspio sam, tnx, jel mi mozes dat samo neke komande, i za fps sta da upisem.

za pokaz fps-a napises /cg_Drawfps 1 , za max fps kolko oces /com_maxfps 125 (mozes 250,333,500,1000)

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
13 godina
protjeran

nece mi nesta, upisem to i kliknem enter i nece

14 godina
Call of Duty 4

Upišeš to u konzolu. Tipka tildo ispod esc-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

stisnem tildu i upisem ovako: /com_maxfps 500 kliknem enter i nece da se fps poveca

15 godina
neaktivan
igrac_sb kaže...

stisnem tildu i upisem ovako: /com_maxfps 500 kliknem enter i nece da se fps poveca

mozda jer nemas dovoljno dobar komp da ti tolko vrti

15 godina
Kewin kaže...

Pozdrav. Evo prije jedno 5 dana sam preso na wind 7 64 bit-nu verziju... i sad igram cod4 mp nekad samo igra doslovce stane i zvuk stane i moram resitirat cijeli pc. A druge igre rade savrseno. i da maticna ponekad  onda izbaci 3 bipa jednake duzine. Maticna je  g31m-es2l.

Hvala unaprijed.

jel zna netko koji je problem???

15 godina
Kewin kaže...
Kewin kaže...

Hvala unaprijed.

moze bit do 64bit verzije

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 gamer----------http://test.slikice.info-------
15 godina
FiCoO kaže...
Kewin kaže...
Kewin kaže...

Hvala unaprijed.

moze bit do 64bit verzije

ah  imam dost frnedova koji imaju 64 bitne.  A ove sam posudio od frenda, iste te winse sam instaliro kod kuma, jedino sto on igra cod2 mp isto imao taj problem ali se nekako rijesio.

14 godina
Call of Duty 4

Pozz.

Imam problem sa fps-om. Kada stavim na optimal setting i on stavi detalje na extra, aa 4x ukljuci sve one ludosti na rezi 1024 x 768. Sad po nekoj logici kad bi sve to smanjia na low trebalo bi bit više fps no u mene je isto te uzto igra zastajkuje. Znači više je glatko na optimal nego kad smanjim. Prijasnja grafa 8600gt je davala mislim malo bolje rezultate a ova je jača. Ikakvo rješenje osim novog proca ? Temp su dobre grafa u full loadu neide preko 50 a ni proc preko 55. Konfa je navedena. Driveri grafe 11.9 ugl isto je sa svakima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Call of Duty 4

Oće netko kakvu ideju, nešto upisat u konzolu........ ?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ako ti je u pozadini otvoren FF ili Chrome i na Facebooku si, onda ti to zna uzrokovat dropove.
Za sve drugo, pokusaj se igrat po .cfg-u. Nezz. Moze biti 100 stvari. Mozda ti neki servis u pozadini vrti.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
Call of Duty 4

Ništa od toga igram cod već 2 god i znam da proc koči grafu da on zastajkuje u zatvorenome di ima 250fps. To je glupo. Prova sam svašta al nikako još rješenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

pozdrav, da ne otvaram novu temu, pa da vidim jel vi znate u čemu je problem... naime, igram MW preko gamerangera, i prilikom igranja na drugim serverima igra ide odlično, bez štekanja, al kad hostam svoj server, igra jako šteka, trokira na istim detaljima na kojima inače igram... kao da zeza firewall ili antivirusni, ali isto je kad to pogasim... ovako je neigrivo ako želim radit svoj server... ali kad sam hostao fifa-u 11, bilo je sve super... da li postoji neki fix?? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Jel mi može neko defaultni cfg poslat il dati link? Ne mogu nać nigdi-.-

luksy
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: