jednostavno si nabavi original jer si si možda skinuo krivi demo to je jako česta pojava ali siguran sam da ti je to samo zbog krivog downloada

jednostavno si nabavi original jer si si možda skinuo krivi demo to je jako česta pojava ali siguran sam da ti je to samo zbog krivog downloada
Da... imam ja također jedan nazovi problem... - koji nije tipičan problem, ali je jedan od onih koji vam dižu živce (- daj reci problem čoviče!)...
Problem šta mi se COD4 Mp boota (ako se može upotrijebiti ovaj izraz) pre pre dugo - sigurno nekih 20-etak sekundi, šta je totalno previše s obzirom na moju konfiguraciju (E6600, GTX, 4Gb...). Riječ je o originalnom primjerku.
S druge strane Single Player mi se boota u roku sekund...
U čemu bi moga biti problem, i još bolje - kako ga riješiti?
Hvala
Odgovaram opčenito....1.Instalirajte zadnje drivere koji pripadaju za grafičku karticu. 2. Provjerite imate li minimalnu potrebitu konfiguraciju. 3. Pri instalaciji igre instalirajte sve (i pb i dx) 4. Samo za MP vam ne treba Crack (ako nemate original). 5. Updatajte Pb sa programom "pbsetup" 6. Resetirajte računalo za svaki slučaj i pokrenite igru...uživajte
OutOfSp4c3.
zdravo svima !moj jedini problem je taj sto nemam cod4 instal diskove pa ako neko moze rijesit promptno ovaj problem a jos zivi u zgeu i na tresnjevci ili jos bolje---na jarunu!!!pliz javite nesto jer nemrem skidat posto nisam na flatrateu
Cuj Albundi. Slucajno sam usao u ovu temu. Imas isti problem kao i ja,mislim ja sam svoj rjesio :) Ja sam vise manje sve probavo sto ti je ovaj G racic reko kad sam imao taj problem. I ovo sa directX-om pomaze to mi se desavalo i sa drugim igricama. Meni to uvijek pomogne. Instaliraj 9c i to bi trebalo bit to,bar kod mene . A ak nebude pomoglo kupi novu igricu ak si tolko nabrijan za nju :) ;) Ja se nemogu skinit s nje. FANTASTICNA JE! MP POGOTOVO!! Iako je COD 2 bio bolji u MP. :) NizZy out
imam problrm to što ne mogu ući u cod 4 dok ne isključim lan kabal iz modema modem je d-link dsl-584t moram isključiti kabal prije pokretanja igre i onda ga onovo ukjučiti i to samu u mltiplayeru
pa to ti je za prvu pomoc,,ima jos dosta stvari koje bi mogao uraditi a koje bi eventualno mogle utjecati na brze loadiranje cod-a mada je offtopic
probaj malo defragmentirat hard disk, instaliraj par programa za utezanje windowsa Tune up utilities, speed up my pc,,,registry booster,,,i slicno,,
a i sta ti fali cekat tih 20 sekundi kad te ceka onda dobra zabava poslije toga,,,
kada instaliram demo il cijelu igru call of duty 4 - modern warfare kada pokrenem, piše mi :
the application or DLL (onda napisano gdje imam instaliranu igru) call of duty 4 - modern warfare\mss32.dll is not valid windows image.
please check this against installation diskette.
Pitanje je jeli se ikome isto dogodilo, i jel se to može ispravit?
imam problrm to što ne mogu ući u cod 4 dok ne isključim lan kabal iz modema modem je d-link dsl-584t moram isključiti kabal prije pokretanja igre i onda ga onovo ukjučiti i to samu u mltiplayeru
Do nedavno je bilo sve u redu i danas probat bacit koju partiju i nemogu na nijedan server.
Vecinom me izbacuje pb,pise kick pb GUID BAN aeea 7d08 ili PB INIT FAILURE ali u biti na nije server nemogu uc
stvarno nekuzim.Ako je neko imao slican ili isti problem il pak zna sta treba molim POMOC
Hvala
Zadnji patch mi je CoD4MW-1.6-1.7-PatchSetu jer zbog tog ili?
Do nedavno je bilo sve u redu i danas probat bacit koju partiju i nemogu na nijedan server.
Vecinom me izbacuje pb,pise kick pb GUID BAN aeea 7d08 ili PB INIT FAILURE ali u biti na nije server nemogu uc
stvarno nekuzim.Ako je neko imao slican ili isti problem il pak zna sta treba molim POMOC
Hvala
Zadnji patch mi je CoD4MW-1.6-1.7-PatchSetu jer zbog tog ili?
Sta tocno gdje trebam ic to skinut???
meni isto nije htjelo radit na staroj konfi (athlon xp2500+,x1650pro,512MB) ni sa demom ni sa full verzijom, a kad sam kupio novi komp onda je radilo.
Na staroj konfi sve bi islo ok do ulaska u meni, znaci dvoklik na codIV ikonu,onda bi se pojavila ona slika s nekim frikom koji ima pljucu, pa bi pokazalo one reklame i uvod (onaj vrtuljak u černobilu...) e kada treba uci u main menu onda bi mi se error pokazao sam neznam sta je pisalo.
Ja mislim da je konfa u pitanju ili reinstall windowsa? ak nece nijedno onda jednostavno neradi
Nevjerujem da je kompa imam i vise nego dovoljnu za tu igru nego ja mogu uc u meni nego kad ulazim server i gram sekundu dvije i onda me izbaci iz gore navedenih razloga stvarno nekuzim sta treba pa ako mi moze neko dat link za punkbuster ili za novi patch ako mi je onaj gore naveden stari.
Update sam napravio za pb i nista jer gore navedeni patch mozda star jel stvarno neznam sta vise napravit
Imam problem s PUNKBUSTEROM:). Bioa sam level 55 i nakon ponovne instalacije windowsa mi se to izbrisalo. Frend mi je poslao cheat za level 55. Kad sam ga ukljucio vise nisam mogao na servere koji imaju PUNKBUSTER. Dali mogu to kako srediti. Inace koristim cheateve samo u San Andreasu. A ovo mi se nije dalo do 55 level ponovno pa sam ukljucio cheat. MOGU LI TO KAKO SREDITI. Please odgovorite. Izbrisal sam cheat al problem je jos.
Imao sam isti problem kao ti, evo rješenja:
1. Obriši file mpdata iz Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\%tvoj profil%
2. Skini novi mpdata file.
3. U registry-ju promijeni serial cod-a sa DL2J8PY44Q22GE4888D2
(HKEY_LOCAL_MACHINE -> Activision -> Call of Duty 4)
zapiši stari serial ako si imao origigi.
4. Mpdata file koji skinuo stavi u folder gdje je bio stari. (2.)
5. Pokreni CoD i u podešavanima unesi stari serial (ili neki novi),
samo promijeni ovaj DL2J.
6. Igraj na 55 lvl sa svim pucaljkama!!!
meni isto nije htjelo radit na staroj konfi (athlon xp2500+,x1650pro,512MB) ni sa demom ni sa full verzijom, a kad sam kupio novi komp onda je radilo.
Na staroj konfi sve bi islo ok do ulaska u meni, znaci dvoklik na codIV ikonu,onda bi se pojavila ona slika s nekim frikom koji ima pljucu, pa bi pokazalo one reklame i uvod (onaj vrtuljak u černobilu...) e kada treba uci u main menu onda bi mi se error pokazao sam neznam sta je pisalo.
Ja mislim da je konfa u pitanju ili reinstall windowsa? ak nece nijedno onda jednostavno neradi
IMAM JEDAN PROBLEM KADA HOCU IGRATI COD4 NA NEKIM SERVERIMA KOJI IMAJU UKLJUCEN PUNKBUSTER PISE MI NESTO NEKI GUID BAN I NEKI BROJEVI.A NA NEKIM SERVERIMA MI STATUS IZBRISE PA MI JE NA 1 LVL-U.
ZNA LI TKO RIJESENJE???
HVALA!!!!
ja imam problem pri otvaranju setup-a....kada kliknem setup pojavi mi se:"error reading setup initizalation file".....znam nije oriđiđi..
trebam pomoć...
:P
znači moram ponovo skinut dobar COD4...
a odakle si ga skido s torrenta ili u rar arhivama?zna se dogoditi da je datoteka oštećena!ako je rar fajlu!