Call of duty 4 problem zaključana tema

poruka: 55
|
čitano: 26.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Call of duty 4 problem
Darth Punisher kaže...
unknown kaže...

jednostavno si nabavi original jer si si možda skinuo krivi demo to je jako česta pojava ali siguran sam da ti je to samo zbog krivog downloada

Daj  lik  ajde  odi  spamat  nekud  drugud.  Vidim  da  su  ti  suspendirali  akunt  prijašnji  na  kojemu  si  isto  tako  samo  spamo  u  dva  dana  si  nabio  141  post.
Tvoj  odgovor  nema  ama  baš  nikakve  veze  i  ne  nije    problem u nikakovm demou što ti navodiš. Budi tiho ovako samo potvrđuješ kako nabijaš postove i koliko si glup.
Decko  ima  neki  problem  sa  punkbusterom  ali  ti  ocito  nemaš  pojma  kaj  je  to  vec  za  sve  okrivljuješ  igru  jer  ona  nije  original  Smijeh   
Probaj  update  punkbuster  plus  pocisti  main  folder  mozda  si  skinuo  razlicite  modove  koji  te  zezaju  na  odredenim  serverima  i  onda  te  njihov  PB  kika.
To  se  pogotovo  događa  kada  admini  na  takvim  serverim  još  nešto  manualno  rade  po  PB.
Kad  je  PB  još  "nadograđen"  od  strane  odmina pojedinoga servera puno je osjetljiviji u radu i smeta mu sve i svašta pa zna se događati da se "sukobi" sa nekim drugim modovima.

U igri nema nikakvih  modova, igra je čista. Samo mi izbaci taj error na određenim HR serverima (Gameplay recimo), ali na većinu njih ulazim...
17 godina
J-man kaže...

Da... imam ja također jedan nazovi problem... - koji nije tipičan problem, ali je jedan od onih koji vam dižu živce (- daj reci problem čoviče!)...

Problem šta mi se COD4 Mp boota (ako se može upotrijebiti ovaj izraz) pre pre dugo - sigurno nekih 20-etak sekundi, šta je totalno previše s obzirom na moju konfiguraciju (E6600, GTX, 4Gb...). Riječ je o originalnom primjerku.

S druge strane Single Player mi se boota u roku sekund...

U čemu bi moga biti problem, i još bolje - kako ga riješiti?

Hvala

mislim da bi ti ovo moglo pomoci  idi na Start/ Run / upisi prefetch  otvorit ce ti se jedna mapa sa mnogo fajlova (sve zavisi koliko koristis komp) sve te fajlove izbrisi pa sve zatvori,,,,nakon toga pokreni CoD4 Multiplayer i mislim da ce ti brze ladirat igru... a usput bi ti bilo korisno da koristis neke programe kao sto su Tune Up Utilities ili Speed Up My Pc i Registry Booster da malo zategnes windoze eliminiras smece i neispravne registry
javi dali ti je pomoglo....
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2008 5:05 (boxer).
17 godina

Odgovaram opčenito....1.Instalirajte zadnje drivere koji pripadaju za grafičku karticu.  2. Provjerite imate li minimalnu potrebitu konfiguraciju. 3. Pri instalaciji igre instalirajte sve (i pb i dx) 4. Samo za MP vam ne treba Crack (ako nemate original). 5. Updatajte Pb sa programom "pbsetup"  6. Resetirajte računalo za svaki slučaj i pokrenite igru...uživajte

OutOfSp4c3.

17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

zdravo svima !moj jedini problem je taj sto nemam cod4 instal diskovePlač pa ako neko moze rijesit promptno ovaj problem a jos zivi u zgeu i na tresnjevci ili jos bolje---na jarunu!!!pliz javite nesto jer nemrem skidat posto nisam na flatrateu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

Cuj Albundi. Slucajno sam usao u ovu temu. Imas isti problem kao i ja,mislim ja sam svoj rjesio :) Ja sam vise manje sve probavo sto ti je ovaj G racic reko kad sam imao taj problem. I ovo sa directX-om pomaze to mi se desavalo i sa drugim igricama. Meni to uvijek pomogne. Instaliraj 9c i to bi trebalo bit to,bar kod mene . A ak nebude pomoglo kupi novu igricu ak si tolko nabrijan za nju :) ;) Ja se nemogu skinit s nje. FANTASTICNA JE! MP POGOTOVO!! Iako je COD 2 bio bolji u MP. :) NizZy out

Strvinar,muuhahahah

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
mislim da bi ti ovo moglo pomoci  idi na Start/ Run / upisi prefetch  otvorit ce ti se jedna mapa sa mnogo fajlova (sve zavisi koliko koristis komp)

A za što služe ti filovi... može li se brisanjem nešto zeznuti u kompu da počne zaje**vati
17 godina
themoviekiller kaže...
boxer kaže...
mislim da bi ti ovo moglo pomoci  idi na Start/ Run / upisi prefetch  otvorit ce ti se jedna mapa sa mnogo fajlova (sve zavisi koliko koristis komp)

A za što služe ti filovi... može li se brisanjem nešto zeznuti u kompu da počne zaje**vati
 pa laicki da ti objasnim tu OS sprema linkove do programa koje pokreces kako bi ih sljedeci put brze ucitao/pokrenuo medjutim, to kad se napuni ne radi kako treba..
neces nista zeznut, jer ja to stalno radim i nema nikakvih problema,,,a to sam dosad uradio barem 1000 puta,,,,a kad ispraznim, pokretanje CoD2/CoD4 je dosta brze....
probaj i uvjeri se
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan

imam problrm to što ne mogu ući u cod 4 dok ne isključim lan kabal iz modema  modem je d-link dsl-584t moram isključiti kabal prije pokretanja igre i onda ga onovo ukjučiti i to samu u mltiplayeru

17 godina
neaktivan
boxer kaže...
themoviekiller kaže...
boxer kaže...

pa laicki da ti objasnim tu OS sprema linkove do programa koje pokreces kako bi ih sljedeci put brze ucitao/pokrenuo medjutim, to kad se napuni ne radi kako treba..
neces nista zeznut, jer ja to stalno radim i nema nikakvih problema,,,a to sam dosad uradio barem 1000 puta,,,,a kad ispraznim, pokretanje CoD2/CoD4 je dosta brze....
probaj i uvjeri se
 Nije to to... prije sam ulazio u roku od sekunde u cod4 a sad traje 20sec i probaop ovo i niš nije promijenilo..... ma jeb*š x64 windows xp... ali žao mi je vratiti se na 32bit jer mam 4GB Plač
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2008 20:09 (themoviekiller).
17 godina

pa to ti je za prvu pomoc,,ima jos dosta stvari koje bi mogao uraditi a koje bi eventualno mogle utjecati na brze loadiranje cod-a mada je offtopic

probaj malo defragmentirat hard disk, instaliraj par programa za utezanje windowsa Tune up utilities, speed up my pc,,,registry booster,,,i slicno,,

a i sta ti fali cekat tih 20 sekundi kad te ceka onda dobra zabava poslije toga,,,Namigiva

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
albundi kaže...

kada instaliram demo il cijelu igru call of duty 4 - modern warfare kada pokrenem, piše mi :

the application or DLL (onda napisano gdje imam instaliranu igru) call of duty 4 - modern warfare\mss32.dll is not valid windows image.

please check this against installation diskette.

Pitanje je jeli se ikome isto dogodilo, i jel se to može ispravit?

Ima jedan način popravka pokretanja cod4.... cod4 na slabijim konfiguracijama zna malo zaj*bavati tako neš mi je i s frendom bilo pa napravi ovo dolje:
Ako ti ne pkreće igricu odi tamo di ti je igrica instalirana: 

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles

i tamo pronađi file pod imenom   " mssmp3.asi " pa ga preimenuj " mssmp3.bak "
trebalo bi proraditi ali nisam sad siguran je li isti bio problem
17 godina
neaktivan
vedrann kaže...

imam problrm to što ne mogu ući u cod 4 dok ne isključim lan kabal iz modema  modem je d-link dsl-584t moram isključiti kabal prije pokretanja igre i onda ga onovo ukjučiti i to samu u mltiplayeru

Isto kao i ja.. Samo sto je kod mene WLAN kartica, ne modem.. Ali mislim da je to zbog share-anja konekcije, probaj iskljuciti share ako imas i netreba ti..
You cannot change your fate, no man can...
16 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

Do nedavno je bilo sve u redu i danas probat bacit koju partiju i nemogu na nijedan server.Viče

Vecinom me izbacuje pb,pise kick pb GUID BAN aeea 7d08 ili PB INIT FAILURE ali u biti na nije server nemogu uc

stvarno nekuzim.Ako je neko imao slican ili isti problem il pak zna sta treba molim POMOC

Hvala

Zadnji patch mi je CoD4MW-1.6-1.7-PatchSetu jer zbog tog ili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 19:40 (cak_Norris).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...

Do nedavno je bilo sve u redu i danas probat bacit koju partiju i nemogu na nijedan server.Viče

Vecinom me izbacuje pb,pise kick pb GUID BAN aeea 7d08 ili PB INIT FAILURE ali u biti na nije server nemogu uc

stvarno nekuzim.Ako je neko imao slican ili isti problem il pak zna sta treba molim POMOC

Hvala

Zadnji patch mi je CoD4MW-1.6-1.7-PatchSetu jer zbog tog ili?

probaj apdejtad punkbuster
16 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

Sta tocno gdje trebam ic to skinut???

0 0 hvala 0
17 godina
Call of duty 4 problem

meni isto nije htjelo radit  na staroj konfi (athlon xp2500+,x1650pro,512MB) ni sa demom ni sa full verzijom, a kad sam kupio novi komp onda je radilo.

Na staroj konfi sve bi islo ok do ulaska u meni, znaci dvoklik na codIV ikonu,onda bi se pojavila ona slika s nekim frikom koji ima pljucu, pa bi pokazalo one reklame i uvod (onaj vrtuljak u černobilu...) e kada treba uci u main menu onda bi mi se error pokazao sam neznam sta je pisalo.

Ja mislim da je konfa u pitanju ili reinstall windowsa? ak nece nijedno onda jednostavno neradi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

Nevjerujem da je kompa imam i vise nego dovoljnu za tu igru nego ja mogu uc u meni nego kad ulazim server  i gram sekundu dvije i onda me izbaci iz gore navedenih razloga stvarno nekuzim sta treba pa ako mi moze neko dat link za punkbuster ili za novi patch ako mi je onaj gore naveden stari.

Update sam napravio za pb i nista jer gore navedeni patch mozda star jel stvarno neznam sta vise napravitMršti se

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2008 2:05 (cak_Norris).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Call of duty 4 problem

Imam problem s PUNKBUSTEROM:). Bioa sam level 55 i nakon ponovne instalacije windowsa mi se to izbrisalo. Frend mi je poslao cheat za level 55. Kad sam ga ukljucio vise nisam mogao na servere koji imaju PUNKBUSTER. Dali mogu to kako srediti. Inace koristim cheateve samo u San Andreasu. A ovo mi se nije dalo do 55 level ponovno pa sam ukljucio cheat. MOGU LI TO KAKO SREDITI.  Please odgovorite. Izbrisal sam cheat al problem je jos.

Killer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

Imao sam isti problem kao ti, evo rješenja:

1. Obriši file mpdata iz Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\%tvoj profil%

2. Skini novi mpdata file.

3. U registry-ju promijeni serial cod-a sa DL2J8PY44Q22GE4888D2

(HKEY_LOCAL_MACHINE -> Activision -> Call of Duty 4)

zapiši stari serial ako si imao origigi.

4. Mpdata file koji skinuo stavi u folder gdje je bio stari. (2.)

5. Pokreni CoD i u podešavanima unesi stari serial (ili neki novi),

samo promijeni ovaj DL2J.

6. Igraj na 55 lvl sa svim pucaljkama!!!

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

meni isto nije htjelo radit  na staroj konfi (athlon xp2500+,x1650pro,512MB) ni sa demom ni sa full verzijom, a kad sam kupio novi komp onda je radilo.

Na staroj konfi sve bi islo ok do ulaska u meni, znaci dvoklik na codIV ikonu,onda bi se pojavila ona slika s nekim frikom koji ima pljucu, pa bi pokazalo one reklame i uvod (onaj vrtuljak u černobilu...) e kada treba uci u main menu onda bi mi se error pokazao sam neznam sta je pisalo.

Ja mislim da je konfa u pitanju ili reinstall windowsa? ak nece nijedno onda jednostavno neradi

isti problem ja imam,koristim atlon 2500+,asus nvidia 7600gs,1gb ram...itd,itd.....cim kliknem na igricu,pokrece se zatim sve ide ok do menija,a zatim pocinje da se ponavlja zvuk (blokira) a zatin me izbaci iz igrice sa standardnom porukom,xexexe, iw3sp.exe has encountered a problem and needs to ....bla bla bla....zajsta neznam o cemu je rec.....mozda je samo procesor u pitanju,posto vidim da nam je to zajednicko....mada sam razmisljao,da posto muzika blokira,da nije do muzicke kartice da nije 100% kompaktibilna sa direktx 9.0c....moja je muzicka integrisana....neznam ni gde proveriti da li je 100% kompaktibilna...

..ali ukoliko neko moze da pomogne bilo bi mi i vise nego drago...
15 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

IMAM JEDAN PROBLEM KADA HOCU IGRATI COD4 NA NEKIM SERVERIMA KOJI IMAJU UKLJUCEN PUNKBUSTER PISE MI NESTO NEKI GUID BAN I NEKI BROJEVI.A NA NEKIM SERVERIMA MI STATUS IZBRISE PA MI JE NA 1 LVL-U.      

ZNA LI TKO RIJESENJE???

HVALA!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

ja imam problem pri otvaranju setup-a....kada kliknem setup pojavi mi se:"error reading setup initizalation file".....znam nije oriđiđi..

trebam pomoć...

:P

jebli vas potpisi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa nevalja to što si skinuo
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

znači moram ponovo skinut dobar COD4...

jebli vas potpisi
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

a odakle si ga skido s torrenta ili u rar arhivama?zna se dogoditi da je datoteka oštećena!ako je rar fajlu!

josiprozman
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice