Call of duty 4 problem zaključana tema

poruka: 55
|
čitano: 26.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

kada instaliram demo il cijelu igru call of duty 4 - modern warfare kada pokrenem, piše mi :

the application or DLL (onda napisano gdje imam instaliranu igru) call of duty 4 - modern warfare\mss32.dll is not valid windows image.

please check this against installation diskette.

Pitanje je jeli se ikome isto dogodilo, i jel se to može ispravit?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of duty 4 problem
Meni radi sve normalno.
Probaj reinstall.
17 godina
neaktivan
PCMaster kaže...
Meni radi sve normalno.
Probaj reinstall.
haha....kakva pomoc 
17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

jel igra original ili crack?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

rekao sam da mi neradi i demo, to znači da neradi niti cijela...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

instalirao patch?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

jesam prije bio...

0 0 hvala 0
17 godina
albundi kaže...

kada instaliram demo il cijelu igru call of duty 4 - modern warfare kada pokrenem, piše mi :

the application or DLL (onda napisano gdje imam instaliranu igru) call of duty 4 - modern warfare\mss32.dll is not valid windows image.

please check this against installation diskette.

Pitanje je jeli se ikome isto dogodilo, i jel se to može ispravit?

Gle sto sam nasao na netu :)

ss32.dll is a module for the Miles Sound System Library used by WinAmp and other multimedia applications for audio playback and sound effects.

you can download the file here: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?mss32
save it to the c:\windows or the c:\windows\system32 folders.

then you will need to register the dll by going to Start > Run and type in "regsvr32 mss32.dll" without the quotes. you may need to specify the entire path (c:\windows\mss32.dll) to get it to work.

also if you can look on the install cd you may find that file listed there. It would be best to use that file

Javi da li radi.

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

Meni neće uopće da ga pokrene. Procesor radi i radi al nikako da uđem u igru. Bez ikakvog error message-a.

Suggestions?

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

napravio... kaže mi :

The MSS DLL file is installed in Windows or Windows system directory - it must be installed in the aplication directory.

i kad stisnem OK dođe mi :

LoadLibrary("mss32.dll") failed - A dynamic link library (DLL)initalization routine failed.

0 0 hvala 0
17 godina
albundi kaže...

napravio... kaže mi :

The MSS DLL file is installed in Windows or Windows system directory - it must be installed in the aplication directory.

i kad stisnem OK dođe mi :

LoadLibrary("mss32.dll") failed - A dynamic link library (DLL)initalization routine failed.

Hm, budem ja kod sebe doma instalirao pa vidio gdje se i kakve datoteke kod mene nalaze pa javim.

17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

dobro, samo se nadam da če uspjet radit...

kod prijatelja radi i odlična igra... pa se nadam da će i mani proradit...

0 0 hvala 0
17 godina

OK, opet instalirao i radi bez problema. mss32.dll se kod mene nalazi u direktoriju gdje je CoD4 instaliran (npr. E:\Call of Duty 4). Velicina datoteke je 425 kB, verzija 7.0.23.0.

Probao sam rucno registrirati spomenuti DLL, ali me nije previse dozivljavao ;(

Nego, opet kopao i nasao ovo: update drivera za zvucnu karticu i directx 9, ali to mi zvuci kao ono kad ljudi vise ne znaju sto bi pa samo kenjare, no ima jedna stvar koja mi je zapela za oko - nemoj pri instalaciji instalirati punkbuster ili ako ga instaliras otidji na sluzbeni web i rucno ga updateaj. Makar i ovo zvuci cudno, javljalju se ljudi koji kazu da im nakon toga radi (neki su jednostavno maknuli punkbuster jer su igrali samo singleplayer).

Javi ako radi, sad me vec poprilicno zanima :)

17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

nisam niti instalirao punkbuster...

neznam stvarno šta mi je krivo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spock kaže...

Meni neće uopće da ga pokrene. Procesor radi i radi al nikako da uđem u igru. Bez ikakvog error message-a.

Suggestions?

To se događa ako nemaš dovoljno dobru konfiguraciju za igranje...
17 godina
albundi kaže...

nisam niti instalirao punkbuster...

neznam stvarno šta mi je krivo...

Nemam pojma onda :(
A da stvarno probas updateati directx i drivere za zvucnu? Iskreno, zvuci mi glupo, ali neki put i gluposti pomazu. Ili recimo, da disableas zvucnu u device manageru ili ako ti je na maticnoj da je iskljucis i onda probas pokrenuti, tek toliko...
Kako rekoh, vec laprdam, ne znam.

17 godina
neaktivan
Neznam dal imas original igricu jer kolko se ja sjecam bila je na netu jedna verzija CODa za skinut i 'ukljuceni' crack nije bas radio i ako me pamćenje služi dobro javljo je bas tu gresku...ako nemas original igricu probaj malo potrazit neki drugi crack...
17 godina
PeroBatina kaže...
Neznam dal imas original igricu jer kolko se ja sjecam bila je na netu jedna verzija CODa za skinut i 'ukljuceni' crack nije bas radio i ako me pamćenje služi dobro javljo je bas tu gresku...ako nemas original igricu probaj malo potrazit neki drugi crack...
 Prva recenica njegovog posta kaze da mu se isto dogadja i na demou...

17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

to sam napomenuo da ljudi nebi laprdali da imam falš...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

Za sve koji žele igrati multiplayer s dobrim igračima bez gl-a i martyrdoma 80.71.144.141:28961. Dolje piše i adresa web strainice. Dijeli vas samo jedan klik.

http://www.lan-wars.com/

0 0 hvala 0
17 godina
Call of duty 4 problem

Da... imam ja također jedan nazovi problem... - koji nije tipičan problem, ali je jedan od onih koji vam dižu živce (- daj reci problem čoviče!)...

Problem šta mi se COD4 Mp boota (ako se može upotrijebiti ovaj izraz) pre pre dugo - sigurno nekih 20-etak sekundi, šta je totalno previše s obzirom na moju konfiguraciju (E6600, GTX, 4Gb...). Riječ je o originalnom primjerku.

S druge strane Single Player mi se boota u roku sekund...

U čemu bi moga biti problem, i još bolje - kako ga riješiti?

Hvala

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf.
-- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

Pojma nemam kaj je problem al pokušaj sa zakrpama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2008 18:45 (Captain Mitchel).

0 0 hvala 0
17 godina
Call of duty 4 problem

Sve je zakrpano - ne boj se... - bilo bi dobro kad bi to bilo... I da - pokuša sam uninstall/install...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf.
-- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Piše ti da Game experience can change during online play. Kod multiplayera gameplay ovisi o mnogim faktorima, ne samo o tvojem računalu. Navrati na lw.

http://www.lan-wars.com/
17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

Zašto mi kaže Unexpected ban error player "Kico".... pnkbstrA? I tako na nekolicini servera, a samo na 65% njih mogu uć?

0 0 hvala 0
17 godina

jednostavno si nabavi original jer si si možda skinuo krivi demo to je jako česta pojava ali siguran sam da ti je to samo zbog krivog downloada

Što kaže žena Bill Gatesu poslije prve bračne noći?
'Sad znam zašto ti se kompanija zove Microsoft.
17 godina
neaktivan
unknown kaže...

jednostavno si nabavi original jer si si možda skinuo krivi demo to je jako česta pojava ali siguran sam da ti je to samo zbog krivog downloada

Daj  lik  ajde  odi  spamat  nekud  drugud.  Vidim  da  su  ti  suspendirali  akunt  prijašnji  na  kojemu  si  isto  tako  samo  spamo  u  dva  dana  si  nabio  141  post.
Tvoj  odgovor  nema  ama  baš  nikakve  veze  i  ne  nije    problem u nikakovm demou što ti navodiš. Budi tiho ovako samo potvrđuješ kako nabijaš postove i koliko si glup.
Decko  ima  neki  problem  sa  punkbusterom  ali  ti  ocito  nemaš  pojma  kaj  je  to  vec  za  sve  okrivljuješ  igru  jer  ona  nije  original  Smijeh   
Probaj  update  punkbuster  plus  pocisti  main  folder  mozda  si  skinuo  razlicite  modove  koji  te  zezaju  na  odredenim  serverima  i  onda  te  njihov  PB  kika.
To  se  pogotovo  događa  kada  admini  na  takvim  serverim  još  nešto  manualno  rade  po  PB.
Kad  je  PB  još  "nadograđen"  od  strane  odmina pojedinoga servera puno je osjetljiviji u radu i smeta mu sve i svašta pa zna se događati da se "sukobi" sa nekim drugim modovima.

May The Force be With You DuDe!
17 godina

nisam mislio tako nego sam mislio reći da si je skinuo loš demo onaj koji ne valja i kaj se vi svi vrijeđate odma kad netko nešta krivo kaže

daj se skulirate niste na poslu

Što kaže žena Bill Gatesu poslije prve bračne noći?
'Sad znam zašto ti se kompanija zove Microsoft.
17 godina
neaktivan
Call of duty 4 problem

vi ste se obadvojica zbunili...

unknown koliko ja vidim govori o mom problemu...

a, darth punisher govori o ovom problemu što ovaj govori o internetskoj vezi...

ja sam nabavio demo preko pcplaya ili već kojeg časopisa nesječam se...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
albundi kaže...

vi ste se obadvojica zbunili...

unknown koliko ja vidim govori o mom problemu...

a, darth punisher govori o ovom problemu što ovaj govori o internetskoj vezi...

ja sam nabavio demo preko pcplaya ili već kojeg časopisa nesječam se...

Hm....ako imas vremena backupiraj podatke i reinstaliraj windowse. Nažalost to najčešće rješava takve probleme, a ja sam imao cijelu hrpu takvih. npr. call of juarez mi nije htio raditi dok nisam uradio format c:Smijeh

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice