Zanima me koje su najbolje Brick-breaking igre. Igrao sam Super Ball Deluxe ta je bila odlična i još neke, ali se ne mogu sjetit naziva. Ako netko ima još kakvu dobru neka kaže :)
THX
Zanima me koje su najbolje Brick-breaking igre. Igrao sam Super Ball Deluxe ta je bila odlična i još neke, ali se ne mogu sjetit naziva. Ako netko ima još kakvu dobru neka kaže :)
THX
Odličan je. Prešao sam sve u "Infinity-u". Da li netko ima još kakvu dobru igru sličnog žanra?
THX
Z-Ball. Staro, al dobro.
Neznam jeli je tko već naveo, no DX Ball, pre dobra, no jako stara igra.
Neznam jeli je tko već naveo, no DX Ball, pre dobra, no jako stara igra.
Prešao sam Deluxe verziju :)
jao već 2 dana razmišljam o ovoj igri i nikako se nisam mogao sjetiti naziva. sad sam gugalo ko lud sat vremena, ali bez rezultata. i samo odjednom se upali lampica i sjetim se naziva: Ball Attack. predobra igra. to sam prije par godina našao na enter cd-u. pazite, zarazit ćete se
jao već 2 dana razmišljam o ovoj igri i nikako se nisam mogao sjetiti naziva. sad sam gugalo ko lud sat vremena, ali bez rezultata. i samo odjednom se upali lampica i sjetim se naziva: Ball Attack. predobra igra. to sam prije par godina našao na enter cd-u. pazite, zarazit ćete se
Nekako je staromodno imaš li šta modernije?
e igram igru brick breaker revolution i moj frend ima neku verziju na svom mobu na kojoj se ne trebaju sve kockice ''srušiti'' i ja na svom moram