Prvosvega veliki pozdrav.
Pretražio sam dosta tema u vezi sa borilačkim igrama za PC na forumu, ali nigdje nema ništa određeno, ili ne mogu da nadjem naslove koji meni odgovaraju. Imam Street Fighter X Tekken i igra mi je oke baš, ili Mortal Kombat, ali bih zamolio nekoga od vas da preporuči neku igru sličnu Street Fighter X Tekken, ili nešto u fazonu Ultimate Fight-a ili neku od verzija, tipa Mixed martial arts ili bilo koju verziju borilačkih igri. S tim da bi najbolje bilo da su igre od 2007-8 pa do sad. Ima milion nekih igara, ali većina su za PSP, Wii, PS3, ali rijetko koja je za PC,a emulator bih zaobišao bilo kako, iako sam i to pokušavao, ali rijetko neku mogu igrati da mi se svidja. S tim da sam pronašao EA SPORTS MMA (2010), ali nigdje ne mogu pronaći torrent, jer budimo realni, gdje u BiH da pronađem da je kupim :-).?!?
Dakle, razvukoh i dosadih vam vjerovatno, ali da zaključim: zamolio bih vas da preporučite PC igre a da su borilačke i da mogu igrati u dvoje.
Ili ako neko ima neko da preporuči neku racing game ali da se može igradi u dvoje, uporedno, jedno protiv drugog, a da je isto novijeg datuma.
Hvala unaprijed i sve najbolje iz Šipova (Jajce, kraljevski grad) grada.
Veliki pozdravsvima.
P.S.:
S tim da sam upoznat sa ovim naslovima, ali mi se ne svodjau previše ili im ne mogu pronaći torrent